vrijdag 7 april 2017

Guestblogger Corine shopping at Tomahawk Boots and more

Hey girls vandaag deel ik weer eens een gastblog, deze keer van Tante Betsy girl Corine die op Texel woont en twee keer is gaan shoppen bij Tante Betsy verkooppunt Tomahawk Boots & More in Den Burg op Texel. 
Ze hebben geen website, maar zijn wel te vinden op Facebook, maar in mijn Tante Betsy shops lijst hoef je maar op de link te klikken (onder de naam, net zoals hierboven) en je krijgt in Google het adres te zien.


Mijn snoepwinkel op Texel, in het centrum van Den Burg.
Het is hier altijd erg gezellig, leuk passen en een praatje maken met Liane de eigenaresse van Tomahawk Boots and more.
Natuurlijk kwam ik nu speciaal voor de Tante Betsy collectie.
Hier zijn van bijna alle modellen nog meerdere maten aanwezig, ja van S tot XXL !!!
Natuurlijk heb ik ook een paar jurken gepast.


Heb verschillende maten ook geprobeerd, in mijn geval de xl en xxl. Liane draagt S.


Op de achtergrond wordt ook een Tante Betsy gepast
��
en ook door mijn moeder! Maar moeders ging er vandoor met een paar Skechers.
En ik kreeg van een winkelende vrouw te horen, zo, die jurk staat je prachtig, de songbird green, enig zo'n reactie in de winkel. dat heb je nu thuis weer niet.
Behalve Tante Betsy, heeft Tomahawk nog veel meer!!!  De heel erg leuke heuptasjes van Urban Hippies, ook armbandjes en roosjes, collectie Sendra boots voor dames en heren, de welbekende Apollo panties, Art schoenen, Skechers en Cristofoli.
Verder zijn er ook nog andere kleding merken te koop, zoals, Vrolijke Famkes, Halsoverkop, Froy en Dind, King Louie en ook de Danefae jassen! En dan ook nog herenkleding!!

Kijk Sporty Roses Blue in de etalage en wat ging er mee naar huis?  De zippie Sunny Green en de Lola Songbird Green!!! Helemaal happy en de armbandjes van Urban Hippies die ik graag wilde hebben, kreeg ik erbij en nog korting op een jurk. Mijn dag kan niet meer stuk!


Tot ziens bij Tomahawk Boots & More op Texel, groeten van Corine en Liane


Hihi wat een heerlijk verslag Corine, dankjewel ik heb ervan genoten en lekker veel outfit foto's erbij...altijd leuk!
Corine is te zien in Dress Fanny Les Fleurs Black, Dress Chloe Big Flower Navy (alsook Liane en Corine's moeder showen deze jurk, leukk!) en Dress Penny Klaver Navy (ook Liane te zien in deze jurk).
Natuurlijk ook in Dress Lola Songbird Green en Dress Zippy Sunny Green, maar die had Corine al zelf vermeld, deze twee jurken kocht ze ;).


Zie je een jurk hangen die je nog zoekt, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met Liane via Facebook of ga er heerlijk zelf shoppen.
Op de foto zie ik ook nog rokjes hangen, Skirt Songbird en Skirt Dalia.
En op de pagina Texel Het '0222' gevoel zie ik een leuk artikel over Tomahawk Boots & More met ook een telefoonnummer mocht je geen Facebook hebben.

Lots of love from Susan