donderdag 27 april 2017

Tante Betsy at Kingsday Maastricht


Hey girls vanmorgen vertrokken we naar Maastricht om lekker over de Koningsday/Kingsday markt te lopen. Altijd leuk om in mijn geboortestad te zijn en weer lekker Mestreechs (Maastrichts) te kunnen spreken. 


Vandaag in mijn nieuwe Tante Betsy jurk Dress Patsy Stripes Rose Red, gecombineerd met een kobaltblauwe panty (nu legging, ik knip altijd de teennaad eraf en ja dat kan gewoon zonder dat het gaat ladderen) en mijn rode Tante Betsy laarzen (heb ik vorig jaar op de kop weten te tikken :)) en het blauwe Tante Betsy vestje Summer Cardigan Navy.


En het was vanmorgen nog flink frisjes dus helemaal happy met mijn Danefae softshell jas en oh ja ik heb een tas omhangen van de Kunstboer


We hebben heerlijk genoten van het snuffelen tussen al die spulletjes en af en toe maakte ik een foto om jullie ook een beeld te geven. 

Met uitzicht op de maas en op de wijk Wijck waar ik geboren en getogen ben. 


Na een kort bezoekje aan mijn vader zijn we weer op weg naar Duitsland, we gaan daar even lekker uiteten (zaterdag zijn we in Elfia) dus een vroege blogpost. Ik weet namelijk niet hoe laat we thuis zijn ;). 
Heb nog een mooie Koningsdag lieve Tante Betsy girls!


Lots of love from Susan