zondag 16 april 2017

Happy Tante Betsy Easter Holidays

Hey girls en zijn jullie allemaal op je paasbest?!
Natuurlijk zijn wij iedere dag op ons paasbest in een Tante Betsy jurk, wij maken van iedere dag een feestje en hangen zelf de slingers op. Nou ja we proberen het in ieder geval en zo'n leuke vrolijke jurk van Tante Betsy helpt daar zeker aan mee. Mij in ieder geval wel ;). 


En natuurlijk niet alleen jurkjes (Tante Betsy outfits) van de huidige zomercollectie, wat heeft Tante toch mooie collecties door de jaren heen gemaakt.
Vanmorgen/vanmiddag lekker geluierd in bed in een oud Tante Betsy jurkje.
Dit was eerst mijn tuinjurkje maar is nu een lekkere pyama jurk geworden, zodat ik me in bed ook happy voel. Vandaag heb ik weer een doorknoopjurkje aan gedaan, Dress Betsy Poppy Black met een zwarte legging en mijn roze Tante Betsy laarzen. Oh er komt een hele gave samenwerking aan yihaaaa!Ik kreeg een mooie foto van een andere sponsor van me, van ZOO Adventure. ZOO Adventure is een Nederlands bedrijf en ze maken prachtige leren outdoor laarzen die bestand zijn tegen wind en weer én modder ;). 
Ze hebben nieuwe kleurtjes in de outdoor laarzen collectie van model Adisa die er in heel veel verschillende kleuren zijn 


Zelf heb ik model Adisa in Fuchsia, Azuurblauw en Rood. 


Het zwarte Alette model kreeg ik gesponsord en het rode model heb ik met een leuke korting kunnen kopen. 
De andere twee kocht ik zelf want tsja ik ben nu eenmaal ook een beetje erg verslaafd aan laarzen. Maar dat wisten jullie al hè, ik geloof dat ik inmiddels wel zeker twintig paar laarzen heb :). Ik durf ze bijna niet meer te tellen en zou ook goed nog meer kunnen zijn :D. 


Hilde van Hillybilly Beauty dé andere Tante Betsy blogster showde onlangs in haar blog de roze Adisa ZOO Adventure outdoorlaarzen (klik voor de blogpost). 
Stiekem zijn die toch ook wel heel gaaf!Nou girls ik ga er weer vandoor, dadelijk naar Duitsland uiteten en ik ben ook best wel een beetje zenuwachtig want dochterlief en haar vriend zijn onderweg op vakantie naar de Filipijnen, ik vind het toch wel spannend. 
Mmm het wordt er niet beter op als ik even op google op zoek hoe je Filipijnen nu alweer precies schrijft, ik zie verhoogde terreurdrijgingen, pff niet goed voor mijn moederhart dit soort dingen. Maar ja ze zitten nu in de lucht naar Dubai (vandaar uit naar Manila) en ik zal het moeten loslaten en moet vertrouwen dat dingen gaan zoals ze moeten gaan en dat ze goed naar hun intuïtie zullen luisteren. 


Lots of love from Susan

Ps terwijl ik dit bericht schreef moest ik nog een outfit foto maken, maar nu dan maar even een downunder foto en een 'oudere' foto samen met manlief.