dinsdag 19 december 2017

Tante Betsy power outfit


Hey girls leuk al die gezellige reacties naar aanleiding van mijn blogpost van gisteren. Ik heb zelfs bij een heel aantal vanochtend een reactie achtergelaten. Dat had ik natuurlijk beter niet kunnen doen want ik ben er wel een uur mee bezig geweest, terwijl ik vandaag een drukke dag voor de boeg had ;). 


Ik moest jurkjes verzendklaar maken en schreef er een gezellig kaartje bij. 
Vijf van de negen jurkjes zijn net op de post gegaan, evenals een stel kerstkaarten die ik maandag schreef en in een gezellige zelfgemaakte envelop deed. Allemaal kaartjes aan jurkjeszusjes en Tante Betsy girls, maar ik heb er nog heel wat te schrijven aan nog een stel Tante Betsy girls en blogdinnen en ook nog aan familie en vrienden. Morgen is een nieuwe dag. 


Vandaag was ik niet zo blij bij de praktijkondersteuner GGZ, mijn verwijzing kan nog niet geregeld worden. De eindbrief van Phi was er blijkbaar nog niet en naar alle waarschijnlijkheid moet ik gaan overstappen van zorgverzekering omdat iets volgens haar niet vergoedt werd. Dus daar mag ik dan ook nog achteraan gaan, pff dat soort zaken kosten altijd zoveel energie. Maar okay daar maar morgen voor gaan bellen. 


Gelukkig was mijn afspraak op het hoofdkantoor van mijn werk ivm werkhervatting wel naar tevredenheid. Alles is inmiddels toch beter geregeld op mijn werk en in januari ga ik voor een gedeelte hervatten, maar eerst krijg ik nog een gesprek. 


Vandaag koos ik voor Dress Mollie Big Apple Red, ik moest namelijk mijn bloeddruk laten meten en de mouwen van de Mollie jurkjes zijn wat wijder. En een rode jurk geeft meteen wat extra power. Mijn bloeddruk was al lager, maar toch nog wat verhoogd.


Ik heb er mijn gave Sendra laarzen bij aan gedaan en heb een rode thermolegging aan (was een thermopanty kids van de Action, mt 176, die ik verknipt het tot legging door de teennaad eraf te knippen)
Zo girls ik ga er weer vandoor, ben met manlief onderweg. Knuff!

Lots of love from Susan

22 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat je verwijzing nog niet geregeld kon worden en je misschien op de valreep nog een andere zorgverzekering moet afsluiten. Succes met regelen hiervan! Fijn dat je bloeddruk al iets verlaagd was. Mooie outfit, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja die regeldingen kosten altijd tijd en veel energie en vaak geen goede energie. Ik zie er ook altijd tegenop om dat soort dingen te regelen. Ik moet ook even kijken of ik qua zorgverzekering nog goed zit. Maar goed jij zag er wel helemaal toppie uit zo in je rode jurk met prachtige laarzen, dat maakt een hoop goed.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat je nog geen verwijzing hebt! Maar wel een geweldige outfit. Staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Susan, het is me ook een geregel maarja dat is nu eenmaal op
  Wat staan jouw die kortere jurkjes leuk!
  Staat je een stuk vlotter met jouw lengte
  Misschien een idee om sommige jurkjes wat korter te gaan maken.
  Wel fijn het vooruitzicht langzaam weer aan het werk te mogen,zou zelf niets liever willen ga de 24 ste de wia in
  Een hele fijne avond groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie combinatie......dat rood met paars. Prachtig. Fijn dat je in januari weer langzaam gaat beginnen met werken. Dat geeft ook energie maar denk goed aan jezelf. Fijne avond
  😚 Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig outfitje! Dat helpt zeker je humeur op te krikken bij het vooruitzicht aan al dat irritante geregelneef wat je moet doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is al dat geregel balen zeg. Hopelijk valt het toch nog een beetje mee.
  Ik had je reactie vanochtend al gelezen. Het heeft je dan misschien wel wat tijd gekost maar denk eraan dat het echt heel leuk is om een persoonlijke reactie te krijgen op onze reacties. Dus je tijd was zeker goed besteed! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap nooit wat van die verschillende zorgverzekeringen. Ik laat mijn man dat altijd uitzoeken. Succes ermee!
  Wat spannend dat je vanaf januari weer gedeeltelijk gaat werken. Heb je er zin in?
  Fijn dat je toch wat beter hebt geslapen vannacht. Fijne avond en lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat balen van die verwijzing. Het lijkt soms wel of ze het erom doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken om iets geregeld te krijgen. Is er niemand die je daarmee kan helpen? Je ziet soms door de bomen het bos niet meer met al die verschillende regelingen en verzekeringen.
  Maar wow vrouw, met deze combinatie van jurk en laarzen kun je de hele wereld aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, dat kan zo'n geregel zijn, en uitzoekerij. Bij de één krijg je dit en bij de ander dat. Daar word ik dan weer zo onzeker van. Gelukkig hoeven wij niet over te stappen dit jaar.
  Wat zie je er ook weer krachtig uit in je mooie rode mollige. Rood vind ik zo'n mooie kleur,helaas staat het mij niet. Word er bleek/grijs van in het gezicht. Maar ik heb de oplossing vandaag in huis gekregen, de Tori stripe red! Joepie! En mooie compromi vind ik zelf. Hahaaha En mede dankzij jou bon! Zal hem binnenkort nog wel even showen.
  Lieve groet xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mollige moet natuurlijk Mollie zijn. Oeps ;)

   Verwijderen
 11. Wat een gedoe toch altijd weer met die zorgverzekering.
  Je rode mollie daar ben ik echt heeeelemaal verliefd op. Helaas in mijn maat (L) uitverkocht bij tante 😩

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer van alle bureaucratie..
  Maar je ziet er prachtig uit in de rode Mollie dress. Gelukkig zijn er op je werk dingen ten goede veranderd, dat geeft moed voor als je straks weer begint. 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo dat isv een heleboel geregel en het duurt veel te lang....
  Ik hoop dat het je zal lukken om weer komend jaar gedeeltelijk aan het werk te gaan....
  De mooie dress staat jou prachtig met de grandiose boots.... 😍
  Leuk al die jeans aan elkaar

  Fijne avond en liefs.... 😚

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja die regeldingen en overal achteraan bellen daar kijk ik ook altijd zo tegen op, wat een gedoe!
  Maar je straalt wel in het rood! Super mooi bij je prachtige laarzen!
  Fijne avond.
  Lieve groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi dat rood i love it. Het zal je best goed doen als je weer aan het werk kan, als is het maar voor een paar uurtjes in de week. Maar fijn dat het op je werk al iets beter is geregeld. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Niet te snel gaan hoor, met werk. Wel fijn dat je weer gaat hervatten. Dat betekent dat het de wat betere kant op gaat. Mooi, je rode jurkje. Ze passen allemaal zo bij je!! Daarnaast maakt het niet alleen jou blij. Maar ook de mensen die naar je kijken! Dikke knuffel. Oh, zou je het leuk vinden om eens mee te doen aan de rubriek in mijn Tante Betsy Webshop? X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi, die rode mollie staat je echt geweldig! Fijn te horen dat je weldra terug aan de slag kunt. Rustig aan he, goed naar je lichaam luisteren ... jullie gebruiken regelmatig van die afkortingen waar ik geen snars van begrijp (GGZ enzo) maar de grote lijnen kan ik wel volgen �� groetjesRia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh, die regel dingen... Zo irritant en als je belt heb je vaak ook niet meteen de juiste persoon aan de lijn... Sterkte ermee en keep calm! Da's ook beter voor je bloeddruk natuurlijk... 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je ziet er prachtig uit! En moed en geduld erin houden wat betreft je verwijzing; maar dat lukt je wel 😉👍❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat zie je er toch mooi uit, zeker met die rode Mollie! En wat tof die zelfgemaakte enveloppen, wat ben je toch super creatief, mooi om te zien en inspirerend!
  Groetjes,
  Marjon de B

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.