dinsdag 19 december 2017

Tante Betsy power outfit


Hey girls leuk al die gezellige reacties naar aanleiding van mijn blogpost van gisteren. Ik heb zelfs bij een heel aantal vanochtend een reactie achtergelaten. Dat had ik natuurlijk beter niet kunnen doen want ik ben er wel een uur mee bezig geweest, terwijl ik vandaag een drukke dag voor de boeg had ;). 


Ik moest jurkjes verzendklaar maken en schreef er een gezellig kaartje bij. 
Vijf van de negen jurkjes zijn net op de post gegaan, evenals een stel kerstkaarten die ik maandag schreef en in een gezellige zelfgemaakte envelop deed. Allemaal kaartjes aan jurkjeszusjes en Tante Betsy girls, maar ik heb er nog heel wat te schrijven aan nog een stel Tante Betsy girls en blogdinnen en ook nog aan familie en vrienden. Morgen is een nieuwe dag. 


Vandaag was ik niet zo blij bij de praktijkondersteuner GGZ, mijn verwijzing kan nog niet geregeld worden. De eindbrief van Phi was er blijkbaar nog niet en naar alle waarschijnlijkheid moet ik gaan overstappen van zorgverzekering omdat iets volgens haar niet vergoedt werd. Dus daar mag ik dan ook nog achteraan gaan, pff dat soort zaken kosten altijd zoveel energie. Maar okay daar maar morgen voor gaan bellen. 


Gelukkig was mijn afspraak op het hoofdkantoor van mijn werk ivm werkhervatting wel naar tevredenheid. Alles is inmiddels toch beter geregeld op mijn werk en in januari ga ik voor een gedeelte hervatten, maar eerst krijg ik nog een gesprek. 


Vandaag koos ik voor Dress Mollie Big Apple Red, ik moest namelijk mijn bloeddruk laten meten en de mouwen van de Mollie jurkjes zijn wat wijder. En een rode jurk geeft meteen wat extra power. Mijn bloeddruk was al lager, maar toch nog wat verhoogd.


Ik heb er mijn gave Sendra laarzen bij aan gedaan en heb een rode thermolegging aan (was een thermopanty kids van de Action, mt 176, die ik verknipt het tot legging door de teennaad eraf te knippen)
Zo girls ik ga er weer vandoor, ben met manlief onderweg. Knuff!

Lots of love from Susan