donderdag 21 december 2017

Another powerful Tante Betsy outfit


Hey lieverds wat geniet ik toch altijd van jullie lieve en leuke reacties. Dankjewel dat jullie de moeite nemen om een gezellige reactie achterlaten op mijn blogposts. 
Ik snap dat het soms wel moeilijk is om te verzinnen wat je schrijft en soms is het ook moeilijk om hier een reactie achter te laten, blogger is niet altijd de makkelijkste manier om te reageren. 
Maar als je het eenmaal onder de knie hebt is er niks aan, met de kerst komt er weer een leuke winactie ism een Tante Betsy verkooppunt


En na de kerst ga ik ook nog een aantal lieverds blij maken. Ik heb mezelf even de ruimte gegeven om dat pas na kerst te doen. Met de kerstdagen zal ik wel een blogpost posten, maar zal ik verder heerlijk genieten van niks doen samen met manlief. 


Vandaag heb ik nog een heel aantal kerstkaarten geschreven en net ook op de post gedaan tesamen met nog een van de verkochte jurkjes. Die komt als het goed is voor de kerst aan. 


Ik kan gelukkig relaxed de kerst in gaan en hoef niet van zorgverzekering te switchen. Gisteren heb ik heel wat telefoontjes gepleegd met ziekenhuis, huisarts, zorgverzekering en met Phi waar ik mijn traject heb gehad. 
Het viel mee qua energie wat ik erin heb moeten steken, maar op een gegeven moment kreeg ik toch nog een telefoontje wat me uit mijn huisje bracht. Gelukkig kreeg ik vanochtend een enorm uitgebreid antwoord en uitleg van zorgverzekeraar CZ, van een dame van het zorgteam die me meer duidelijkheid gaf en daarmee ook rust gaf. 


Vandaag koos ik wederom voor een rode Tante Betsy jurk, de geweldig comfortabele streepjes jurk van de SS2017 zomercollectie. Dress Patsy Stripe Roses Red en ik kan jullie wel alvast verklappen dat dit model in de komende SS2018 collectie terug komt. Maar dan van dezelfde stof als de zippies gemaakt worden, heerlijk warm en comfortabel voor het voorjaar. 


Tegenwoordig is Tante Betsy er vroeg bij met haar collecties, eigenlijk te vroeg vind ik zelf. Maar jurkjes van dikkere stof bij de eerste lichting vind ik helemaal super!
Ik kan er jammergenoeg nog geen foto van delen, van die jurkjes zijn geen kaarten dus nog een verrassing voor jullie. Ik heb ze wel allemaal live gezien, zo gaaf!
Van deze zippies en hoodies wel ;). Lots of love from Susan