woensdag 13 december 2017

Another Blue Tante Betsy outfit


Hey girls vandaag wederom een korte blogpost, tenminste dat is de bedoeling, maar soms wil hij nog wel langer worden als ik eenmaal begin te typen. 
Ik had voor vandaag zoveel plannen, maar daar is allemaal niks van terecht gekomen omdat ik al van vannacht kwart voor vier wakker ben. 
Ik kwam maar niet terug in slaap. De afgelopen tijd ging het stukken beter met me dankzij total sleep, celzouten en een bach bloesemmix. 
Maar de Schüssler celzouten waren al een aantal dagen op en een nieuwe bachbloesem mix maken had ik ook uitgesteld. 


Vandaag na mijn bezoek aan de praktijkondersteuner ivm halfjaarlijkse controle wegens mijn cva (12 jaar geleden een young stroke gehad), meteen erna naar de natuurwinkel gegaan om de Schüssler celzouten te kopen en Rescue remedy én een flesje Bachbloesem remedie welke op was. 
Zo kon ik de mix maken die ik nodig had, het flesje Rescue hoort daar niet bij maar heb ik graag op voorraad voor noodgevallen. 
Mijn bloeddruk bleek te hoog en ook mijn cholesterol, volgende week terug om de eerste te laten checken en over drie maanden terug om te kijken hoe het dan gaat met mijn cholesterol. 


Ik merk dat ik toch weer aan het terug vallen ben na het afsluiten van mijn traject bij Phi. Ik mis de wekelijkse gesprekken, mis het om mijn ei kwijt te kunnen. 
Maar volgende week een afspraak bij de praktijkondersteuner GGZ en ga achter de verwijzing aan die geadviseerd is door Phi. 
Daarna een afspraak op mijn werk, voor het plan van aanpak. De bedrijfsarts adviseerde 2 x 2 uurtjes (ik werk normaal 3 x 4 uurtjes op een sociale werkplaats). Misschien ook wel vanwege al deze zaken dat mijn bloeddruk niet goed was. 


Gelukkig helpen de mooie Tante Betsy jurkjes me enorm, je voelt je toch meteen beter in een mooie outfit. 
Vandaag helemaal in het blauw met wederom een Mollie jurk aan, Dress Mollie Butterfly Blue, de mouwen zijn wat wijder, wel zo handig met bloeddruk meting ;). 
Samen met een Tante Betsy vestje en een petrol thermolegging en mijn ZOO Adventure laarzen een leuke combinatie. 
Ik wilde eerst cowboylaarzen aan doen, maar het was aan het regenen en ik moest nog even de stad in. Dus heerlijk mijn outdoor laarzen aan gedaan en mijn Danefae winterjas Else. Wat is het een fijne jas, heerlijk droog en lekker warm...zo blij mee. Nou girls ik ga in de rust stand, no worries alles komt goed schatjes...alles is goed schatjes. 
Ik doe het rustig aan, dankjewel voor de lieve kerstkaarten die ik reeds ontvangen heb. Een dezer dagen er ook eens aan beginnen. Zo is het toch nog een lange blogpost geworden ;). 


Lots of love from Susan

Ps alle blauwe items bij Tante Betsy in de webshop hebben 20% korting.