vrijdag 29 december 2017

Looking back on my happy Tante Betsy blog year


Hey girls vandaag is mijn laatste blogpost van dit jaar, wow wat is het jaar omgevlogen. Maar stiekem kijk ik toch ook wel uit naar 2018, er komt een enorm gave SS2018 zomercollectie aan!
En er is me ook al ingefluisterd dat wintercollectie AW2018 ook gaaf gaat zijn met nog meer kleur in de wintercollectie.
Yihaaa kunnen we met ons allen nog meer kleur in de wereld gaan brengen en andere mensen vrolijk maken met onze Tante Betsy outfits. Maar daarover meer in het nieuwe jaar...


Het lijkt me voor vandaag leuk om terug te kijken naar dit jaar dat bijna afgelopen is. Steeds meer Tante Betsy girls weten mijn blog te vinden en brengen er dagelijks een bezoekje aan of lezen gezellig terug als ze eens tijd hebben. 
Op 1 januari 2017 had ik 977 likes op mijn Facebook pagina en nu op het einde van het jaar heb ik er 2328. Geweldig toch?! 
Ik doe bewust geen like en winacties omdat ik alleen volgers wil hebben die ook echt fan zijn van Tante Betsy en niet alleen mijn pagina liken om wat te winnen. 


Ik heb in ieder geval een heleboel Tante Betsy girls dit jaar blij kunnen maken met een gave prijs, een Tante Betsy kadobon of zelfs een Tante Betsy jurk. 
De ene keer gesponsord door Tante Betsy zelf, de andere keer deed ik zelf een winactie van de opbrengst van verkochte Tante Betsy jurken en andere items. 
Ik deed ook een heleboel winacties in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten. Zo leuk om ook al die leuke winkels en webshops in de spotlights te zetten. 
En daarmee jullie laten zien hoeveel leuke mooie en gezellige winkels er zijn die Tante Betsy verkopen.
Ik hoop dat in het nieuwe jaar ook weer met meerdere Tante Betsy verkooppunten te doen. 


TIP: Er loopt op dit moment een leuke winactie ism Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond (Limburg). 
Ga dadelijk even een kijkje nemen bij de winactie blogpost en eventueel een reactie achterlaten als jij zo'n leuke kadobon twv €50 in ontvangst wilt gaan nemen en live in Roermond wilt gaan shoppen. 


Gisteren maakte ik vier winnaressen bekend die een kadobon wonnen bij sponsors ZOO Adventure, Boeties.nl en Clumpy's (Cwears). 
Altijd leuk om jullie te verrassen, maar ook om die kleine ondernemers te steunen. Boeties.nl verdubbelde de prijs zodat ik twee winnaressen kon blij maken. 
ZOO Adventure heeft ook nog iets leuks in petto evenals Clumpy's, maar dit op een later moment. 


Het is leuk om op mijn happy Tante Betsy blog dames blij te maken. En natuurlijk maakten jullie me ook enorm blij door gezellig op bezoek te komen en sommige van jullie laten zelfs regelmatig een leuke reactie achter. 


Daarnaast blog ik ook over wat meer persoonlijke dingen of deel ik een blogpost met diepgang. Ik blog gewoon op intuïtie of de inspiratie op dat moment. Ik klets gewoon gezellig tegen jullie zoals ik dat ook in real life zou doen en ik verheug me er ook op om meerdere van jullie in 2018 weer te zien en spreken op een jurkjesmeeting. 


De Tante Betsy fandag was een groot feestje, maar ook de SoMuch Betsy lovers meeting was een heerlijke meeting en zo ook de spontane momenten bij de diverse verkooppunten


En dit jaar ging ik ook voor het eerst Live on Facebook op mijn Facebook pagina. Ik liet zelfs live zien hoe de jurkjes van de AW2017 wintercollectie uitzagen en stond in mijn onderjurk te passen. Ik gaf tips hoe je van een onderbroek een topje maakt voor bijvoorbeeld onder je Tante Betsy overslag jurken en in dezelfde video (mijn allereerste) liet ik zien hoe je van een panty een legging maakt. 
Komend jaar ga ik dat ook weer doen, kunnen jullie weer lekker lachen als ik tegen jullie sta te kwebbelen.Wil je niks meer missen volg me dan via Blogger of Bloglovin of klik naast 'vind ik leuk' op mijn Facebook pagina op 'volgend' en verander dit naar 'als eerste weergeven'. Tot volgend jaar lieverds, heb een fijne jaarwisseling op naar een vrolijk fleurig 2018 gevuld in overvloed. 


Lots of love from Susan

Ps de foto's met 'play knop' erin zijn gewoon afbeeldingen. 
Als je op de links (tekst in rood) klikt kom je bij de video's of de desbetreffende pagina ;).