vrijdag 29 december 2017

Looking back on my happy Tante Betsy blog year


Hey girls vandaag is mijn laatste blogpost van dit jaar, wow wat is het jaar omgevlogen. Maar stiekem kijk ik toch ook wel uit naar 2018, er komt een enorm gave SS2018 zomercollectie aan!
En er is me ook al ingefluisterd dat wintercollectie AW2018 ook gaaf gaat zijn met nog meer kleur in de wintercollectie.
Yihaaa kunnen we met ons allen nog meer kleur in de wereld gaan brengen en andere mensen vrolijk maken met onze Tante Betsy outfits. Maar daarover meer in het nieuwe jaar...


Het lijkt me voor vandaag leuk om terug te kijken naar dit jaar dat bijna afgelopen is. Steeds meer Tante Betsy girls weten mijn blog te vinden en brengen er dagelijks een bezoekje aan of lezen gezellig terug als ze eens tijd hebben. 
Op 1 januari 2017 had ik 977 likes op mijn Facebook pagina en nu op het einde van het jaar heb ik er 2328. Geweldig toch?! 
Ik doe bewust geen like en winacties omdat ik alleen volgers wil hebben die ook echt fan zijn van Tante Betsy en niet alleen mijn pagina liken om wat te winnen. 


Ik heb in ieder geval een heleboel Tante Betsy girls dit jaar blij kunnen maken met een gave prijs, een Tante Betsy kadobon of zelfs een Tante Betsy jurk. 
De ene keer gesponsord door Tante Betsy zelf, de andere keer deed ik zelf een winactie van de opbrengst van verkochte Tante Betsy jurken en andere items. 
Ik deed ook een heleboel winacties in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten. Zo leuk om ook al die leuke winkels en webshops in de spotlights te zetten. 
En daarmee jullie laten zien hoeveel leuke mooie en gezellige winkels er zijn die Tante Betsy verkopen.
Ik hoop dat in het nieuwe jaar ook weer met meerdere Tante Betsy verkooppunten te doen. 


TIP: Er loopt op dit moment een leuke winactie ism Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond (Limburg). 
Ga dadelijk even een kijkje nemen bij de winactie blogpost en eventueel een reactie achterlaten als jij zo'n leuke kadobon twv €50 in ontvangst wilt gaan nemen en live in Roermond wilt gaan shoppen. 


Gisteren maakte ik vier winnaressen bekend die een kadobon wonnen bij sponsors ZOO Adventure, Boeties.nl en Clumpy's (Cwears). 
Altijd leuk om jullie te verrassen, maar ook om die kleine ondernemers te steunen. Boeties.nl verdubbelde de prijs zodat ik twee winnaressen kon blij maken. 
ZOO Adventure heeft ook nog iets leuks in petto evenals Clumpy's, maar dit op een later moment. 


Het is leuk om op mijn happy Tante Betsy blog dames blij te maken. En natuurlijk maakten jullie me ook enorm blij door gezellig op bezoek te komen en sommige van jullie laten zelfs regelmatig een leuke reactie achter. 


Daarnaast blog ik ook over wat meer persoonlijke dingen of deel ik een blogpost met diepgang. Ik blog gewoon op intuΓ―tie of de inspiratie op dat moment. Ik klets gewoon gezellig tegen jullie zoals ik dat ook in real life zou doen en ik verheug me er ook op om meerdere van jullie in 2018 weer te zien en spreken op een jurkjesmeeting. 


De Tante Betsy fandag was een groot feestje, maar ook de SoMuch Betsy lovers meeting was een heerlijke meeting en zo ook de spontane momenten bij de diverse verkooppunten


En dit jaar ging ik ook voor het eerst Live on Facebook op mijn Facebook pagina. Ik liet zelfs live zien hoe de jurkjes van de AW2017 wintercollectie uitzagen en stond in mijn onderjurk te passen. Ik gaf tips hoe je van een onderbroek een topje maakt voor bijvoorbeeld onder je Tante Betsy overslag jurken en in dezelfde video (mijn allereerste) liet ik zien hoe je van een panty een legging maakt. 
Komend jaar ga ik dat ook weer doen, kunnen jullie weer lekker lachen als ik tegen jullie sta te kwebbelen.Wil je niks meer missen volg me dan via Blogger of Bloglovin of klik naast 'vind ik leuk' op mijn Facebook pagina op 'volgend' en verander dit naar 'als eerste weergeven'. Tot volgend jaar lieverds, heb een fijne jaarwisseling op naar een vrolijk fleurig 2018 gevuld in overvloed. 


Lots of love from Susan

Ps de foto's met 'play knop' erin zijn gewoon afbeeldingen. 
Als je op de links (tekst in rood) klikt kom je bij de video's of de desbetreffende pagina ;). 

42 opmerkingen:

 1. Wat vliegt een jaar als je zo terug kijkt. Een hele fijne jaarwisseling en voor jou ook een heel fleurig en kleurig nieuw jaar! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne jaarwisseling, Susan! Ik kijk alweer uit naar wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blog. Wat een gaaf jaar hebben we achter de rug. En nu komt 2018 er weer aan. Oh begin je nu al over de wintercollectie. Oh neeeeee. Ik word zo nieuwsgierig. Er ligt een mooi jaar voor ons wat betreft de jurkjes. Allemaal de beste wensen voor het nieuwe jaar!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit jaar gestart met je te volgen, bedankt voor je vrolijke blogs! Dat 2018 maar weer een kleurrijk jaar mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie blog meid.
  Ik wens jou een geweldige jaarwisseling. En een prachtig, liefdevol maar vooral gezond 2018. 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat veel acties heb je gedaan! Petje af hoor, daar zit me een boel werk in! Ik verheug me ook op de nieuwe collectie. En wie weet op een meeting dit jaar ergens. Zou toch leuk zijn als het dit jaar wel lukt. Goede jaarwisseling Susan. En bedankt voor alle berichten op je blog in 2017. Ik lees in 2018 zeker weer mee! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Een terugblik op 2017! Verheug me nu al op je heerlijke gekwebbel in 2018, je handige tips, je “inside-information” die je met ons deelt.... dank je wel voor alle energie en moeite die je steekt in de winacties. Ook al heb ik bij deze acties niets gewonnen, ik kan echt plaatsvervangend blij zijn voor de gelukkige winnaressen :-)... kortom, ik blijf je trouw volgen in het nieuwe jaar!

  Een hele fijne jaarwisseling Susan, met een ieder die je dierbaar is. En...... tot volgend jaar ! xxxxx

  Liefs,
  Jacqueline Harbers

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk om terug te kijken wat jij allemaal gepost etc. op je blog.
  Kleurrijke en mooie foto's.
  Fijne info over de nieuwe collectie voor volgend jaar...
  Fijne avond en een fijne jaarwisseling Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Voor jullie ook een fijne jaarwisseling !
  Ik heb het hele jaar genoten van je blogs, en de live video's mag je gerust vaker doen hoor ;-)
  Het Tante Betsy hoogtepunt was voor mij de fandag, dat was supergezellig en zoveel herkenning.
  Lfs Patricia , en tot volgend jaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He Susan, prachtige blogs waren het, het afgelopen jaar! Heb ook genoten van de filmpjes en de meetings. Fijne jaarwisseling, de allerbeste wensen voor het nieuwe, wat vast een heel fleurig jaar gaat worden, knuffels Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi jaar was het he, wat hebben we met alle jurkenzusjes veel mooie momenten mogen delen. De fandag was een van mijn mooiste dagen van afgelopen jaar, wat kijk ik daar met een warm gevoel op terug. Ik hoop dat 2018 weer net zo'n mooi en kleurrijk jaar mag worden voor ons allemaal. Bedankt voor al het moois wat je met ons deelt! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt helemaal gelijk. Het was een jaar met heel veel leuke ontmoetingen, mensen leren kennen met dezelfde passie en enthousiasme. Tips en ideeen samen delen. Ik hoop op weer een jaar zoals dit waar mooie vriendschappen uit voort komen......ook online.
  Een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar
  Lieve groetjes
  Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aimee Moolenaar-Dols29 december 2017 om 19:58

  Heerlijke terugblik meis. Goed te lezen dat het zo groeiende is. Meer kleur.. Meer lol :-)
  Ik geniet in elk geval altijd van je verhalen en foto's en video's.
  Iech wil diech unne super gooie roetsj winse en alvas un hiel sjoen gezond en hiel kleurrijk 2018. Sjoen mins <3
  Groetjes en liefs Aimee xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, wat is dit jaar omgevlogen. Bedankt voor je lieve kaart. Op naar 2018 en laten we er (weer) een kleurrijk jaar van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor jullie ook een fijne jaarwisseling Susan! Ben je dit jaar gaan volgen en mis geen enkel berichtje van je, met als gevolg dat ik al 7 tante Betsy jurkjes heb gekocht ;) en ben er zo blij mee! Heb eindelijk een 'stijl' gevonden waar ik me heerlijk in voel.
  Dus Susan heel erg bedankt voor je gekwebbel en je inspiratie! Tot volgend jaar ;)
  Lieve groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat vliegt een jaar hè?! Veel mooie momenten, maar ook minder mooie momenten meegemaakt. Maar over het algemeen kijk ik positief terug op 2017.
  Ik ben erg benieuwd naar de ss2018 collectie! Can't wait!
  Ik wens je een fijne oudjaarsavond, een gezellige nieuwjaarsdag en voor 2018 alle liefde en geluk! Warme knuffel,
  Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi jaar! Jij kleurde hem zeker nog beter:-). Fijne jaarwisseling en tot 2018.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een bizonder jaar was het. Ben ik jou gaan volgen, lees bijna elke dag mee. Mocht een kadobon winnen, daar mijn eerste TB jurkje mee aan geschaft. Nu is het jaar al weer om. Gaat allemaal zo snel. Fijne jaarwisseling en Wens jou en je dierbaren een heel gelukkig nieuw jaar, dat al je/jullie dromen maar uit mogen komen. Liefs Jeanette Aeissing

  BeantwoordenVerwijderen
 19. EN ook een fijne jaarwisseling voor jullie Susan, en een heel gelukkig nieuwjaar. Dat het jaar maar weer veel leuke kwebbelblogs en gezelligheid mag brengen. Ik vind t zo leuk. Ben halverwege dit jaar een paar leuke facebookpagina’s tegengekomen en zo ook op jou pagina terechtgekomen. Vind t ook vaak fijn om te zien hoe een jurkje valt, of staat, voordat je het gaat bestellen.
  Leuke terugblik. Blijf vooral doorgaan ❤️

  ( oh, en ik heb je tip opgevolgd van de tekst kopieeren voordat ik hier iets plaats. Het gaat me steeds beter af, hihi.. )

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hay Susan! Ik ben een beetje afwezig geweest,maar niet verdwenen hoor ; )
  Ook van mij,bedankt voor het afgelopen jaar, dat je ons inkijkje's van jou leven hebt gegeven, met vooral jou positieve instelling, als drijfveer. Ik wens jou en de lieve mensen om je heen al het goeds toe voor 2018, maar vooral gezondheid, gelukkig en kleurrijk!
  Lieve groet xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke blog!
  Een hele fijne jaarwisseling toegewenst en alle goeds voor 2018! Met heel veel leuke jurkjes...��
  Tot volgend jaar!
  Groetjes Monique V

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb genoten van je blogs dit jaar. Ik heb ook bewondering voor de tijd en aandacht die je daaraan schenkt. Zeker in een tijd waarin het belangrijk is om rust te nemen. En dan doe je ook nog leuke winacties om fans blij te maken. Volgend jaar lees ik graag weer mee. Ik wens je een fijne jaarwisseling en een gezond, kleurrijk en voorspoedig 2018.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Voor mij was dit het jaar dat ik m'n eerste tante betsy jurkjes en rokjes (ja, al heel snel meervoud) kocht, en jouw blog leerde kennen. Wat een topjaar!! Hopelijk wordt 2018 nΓ³g beter! Nog kleurrijker, fleuriger, comfortabeler en vol met printjes! πŸ˜„
  Dankjewel voor je leuke blog, de inspiratie en gezelligheid. En alvast een geweldig 2018!!!πŸ₯‚πŸŽ†

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Bedankt voor je blogs dit afgelopen jaar! Ik wens je veel goeds toe in 2018 en ik kijk uit naar je nieuwe verhalen! Lieve groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Veel geluk, gezondheid, liefde en tante betsy toegewenst voor 2018. Ik kijk uit naar je nieuwe blogs volgend jaar, met vast weer leuke acties zoals we van jou gewend zijn. Bedankt voor je leuke blogs van afgelopen jaar. Groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dit jaar gestart met je te volgen, bedankt voor je vrolijke blogs! Dat 2018 maar weer een kleurrijk jaar mag worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke terug blik en...wat een mooie vooruitblik op de zomercollectie. Bedankt voor je gezellige blogjes Susan ♥ Ik ben een echte TB lover.
  Groetjes Germa

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het was inderdaad een kleurrijk jaar. Ook ik heb me dit jaar niet ingehouden wat jurkjes betreft. Zo heb ik er heel wat gekocht en ook weer een paar verkocht. Op een gegeven moment weet je wel welk model en welke kleuren het beste bij je past en wasr je je goed in voelt. Ik weet nog in het begin dat ik met de jurkjes begon dat ik er eigenlijk helemaal niks bij had qua schoenen of panty’s en dat was best frustrerend. Tegenwoordig heb ik al heel wat kleurige panty’s, vestjes en laarsjes zodat het een stuk makkelijker combineren is. Zo leuk!
  Ik ben heel erg benieuwd naar de collectie van 2018. Ik hoop ook weer heel erg op een uitnodiging van de TB fandag mocht die weer komenπŸ˜€ Dat was toch wel een hoogtepunt uit 2017.
  Ik wens jou en je gezin ook een hele fijne jaarwisseling en ik proost πŸ₯‚alvast op een kleurrijk, gezond en positief 2018
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik volg je blog nog niet eens zo heel lang maar geniet iedere keer weer van je gekwebbel. En dat ga ik in 2018 ook weer met veel plezier doen. Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch en liefdevol nieuwe jaar toe. Liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wens jou een spetterend en kleurrijk 2018. Ben zelf pas halverwege dit jaar bekend geraakt met de tante betsy jurkjes, maar zo fan. Kan niet wachten op de 2018 collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Lieve Susan, bedankt voor alle leuke blogs, acties , leuke spontane berichtjes en allerlei leuke dingen die jij georganiseerd heb het afgelopen jaar. Een bruisend jaar met heel veel mooie jurkjes van Tante die langzaam aan door steeds meer dames ontdekt worden. Zo mooi om te zien dat we elkaar zo enthousiast kunnen maken. Ik kijk dan natuurlijk ook al reikhalzend uit naar de nieuwe collectie. Stiekum droom ik er al van. Ha ha hoe verslaafd kun je zijn. Nou Susan ik wens jou een heel mooi jaar toe zowel op blogniveau maar ook qua gezondheid en natuurlijk lekker veel genieten van je familie das ook belangrijk. Tot volgend jaar en geniet lekker van je oudejaarsavond. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dag lieve Susan, wat gaat de tijd toch snel. Alweer een jaar voorbij en wat heb ik in dat jaar achterlijk veel Betsies gekocht! πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ Allemaal jouw schuld.πŸ˜πŸ˜‰ Ik kijk alweer reikhalzend uit naar de nieuwe collectie. Ben heel erg benieuwd waar Tante allemaal mee gaat komen.
  Ik wens jou en je gezin een fantastisch uiteinde en een spetterend begin van het nieuwe jaar. Dat 2018 je alle goeds en liefde mag brengen en vooral balans, inspiratie en hele goede gezondheid.
  Lieve schat bedankt voor je lieve kaart; wat een leuke verrassing was dat. Ik blijf je volgen in het nieuwe jaar en kijk alweer uur naar je enthousiaste verhalen en natuurlijk je super winacties.
  Een extra dikke knuffel, ClaudiaπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
  πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauw wat een hoop acties zijn er geweest echt geweldig, ook ik wil graag iedereen een hele fijne en veilige jaarwisseling wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Lieve Susan,

  Ik hoop voor 2018 dat het het jaar is waarin jij je balans terugvindt. Dat je maar net zoveel liefde en vriendelijkheid terugkrijgt als je geeft. En dat je alleen nog maar sip bent ald de bezorger blijkbaar iets voor de buren heeft ipv voor jou. Ik hoop je in 2018 weer te mogen ontmoeten, maar met zoveel leuke acties in het vooruitzicht komt het goed. Dikke kus uit het Hoge Noorden 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik ben dit jaar begonnen met jouw blog te volgen. Wat leuk om deze te volgen.
  Ook heb ik dit jaar de mooie, kleurrijke jurkjes ontdekt van Tante Betsy en andere vrolijke merken. En wat voel ik me daar goed in ☺!
  Dat 2018 voor iedereen een kleurrijk jaar mag worden! Fijne jaarwisseling! 😘🌸

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Lieve Susan, heel erg bedankt voor dit jaar. Een jaar waarin mijn kledingkast een gedaanteverwisseling onderging. Van saaie grijze en zwarte broeken naar een kleurenkanon. Een jaar waarin ik 1 mandje en toen nog 1 en nog kocht. Omdat ook ineens mijn benen kleur moeten hebben.
  Mijn goede voornemen is dit jaar mijn haar aan te pakken. Kleurtjes met mooie speldjes in mijn haar een nieuw pittig kapsel.... maar dat moet wachten.

  Bedankt voor deze levensles, deze uitdaging maar most of all de reis terug naar mijzelf! ❤

  Tot volgend jaar! πŸ’‹

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ook ik kijk terug op een jaar waarin ik deze blog en tante Betsy heb ontdekt. Heb nu 6 TB jurkjes, clumpy’s en Zoo laarzen. Heb een kleurige gehaakte driehoeksjaal gekocht vorige week omdat ik die hier een keer voorbij zag komen. Elke avond zie ik uit naar deze gezellig blog! En heb ook nog een cadeaubon gewonnen! Fijne jaarwisseling allemaal en op naar weer een nieuw kleurrijk jaar met jurkjes en gekwebbel, groetjes van Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw, het jaar is gewoon voorbij, om zoals wij dat zeggen hier in het zuiden! Voor vele niet echt onbewogen, evenals voor jou niet. Wat was en is het leuk om je blog te volgen, even lekker ontspannen lezen en kijken, lachen en de reacties lezen van onze jurkenzusjes. Outfits bekijken, inspiratie opdoen, maar ook motivatie krijgen en steun ontvangen. En dat alles 'zomaar' in jouw blog!! Véél dingen niet geschreven maar tussen de lijntjes door. En bedankt nog voor mijn allereerste iets wat ik geb gewonnen, een cadeaubon van Eigen Stijl! Hoe gaaf is dat!

  Leeveke bedankt dat je bent wie je bent, gewoon jij; een mooi mens ❤️
  Jouw jaar is, laat ik het stormig noemen geweest. En je staat hier en schrijft weer van alles moois op voor ons, bedankt voor de gezelligheid, je aanstekelijke vrolijkheid, je oprechte lieve woorden, je warmte, steun en zeker ook het lachen.
  Trots mag je zijn op jezelf! Je bent er nog niet maar je doet het toch maar gewoon, kanjer !

  Eene gooie rutsj zeg iech nog mer πŸ™‹πŸ»❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Dank je wel Lieve Susan, voor al jou geweldige genietende blogs het afgelopen jaar, iedere keer weer een feestje, herkenning, vol mooie tips, inspiratie & ideeΓ«n, mee genieten etc. Je steekt er bijna dagelijks weer zoveel tijd in. Want buiten je blog, sta je ook altijd klaar om bij allerlei vragen welke voorbij komen in de Tante Betsy jurkjes groepen, ook hier met alle aandacht en geduld de dames verder te helpen. Je bent een lieverd en ik wens jou heel veel inspiratie om hier nog heel lang mee door te gaan. Veel liefde & geluk & een fijne gezondheid in 2018 Keep Going Strong Knuffff xx

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Bedankt Susan voor al je gezellige blogs in het afgelopen jaar! Iedere dag weer een portie vrolijke jurkjes en positiviteit!
  Ik hoop dat je hier ook in het nieuwe jaar mee door kunt en wilt blijven gaan met plezier!
  Ik wens je alle goeds voor het nieuwe jaar!
  Lieve groet,
  Marjon de B

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Lieve Susan,

  Bedankt voor je lichtpuntjes iedere dag rond 20.00 uur. Geweldig met hoeveel enthousiasme jij je blogs schrijft. Je bent een topper en ik wens je veel geluk, mooie jurkjes, leuke contacten en een goede gezondheid in 2018!

  Liefs Evy

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Margreet Hietkamp9 januari 2018 om 22:22

  Nog de allerbeste wensen voor 2018! Ivm met veel drukte helaas wat minder in staat om te reageren maar dat komt wel weer �� dikke knuffel ����

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.