vrijdag 8 december 2017

Tante Betsy Dress Mollie in the spotlights


Hey girls vandaag ga ik eens de Mollie jurkjes van Tante Betsy in de spotlights zetten.
Ik werd namelijk deze week verrast door die lieve Tante met twee Mollie jurkjes.
Ik had onlangs verteld dat ik zo enorm blij ben met Dress Mollie Grafisch Black, het is zo'n geweldig gave jurk! Ik hou van kleur, maar ik hou ook van een mooie zwarte jurk.


En gisteren net voordat ik met dochterlief zou gaan wandelen bij het stuwmeer hier in de buurt, hoorde ik iets door de brievenbus geduwd worden...'uhm ik heb toch niks besteld?!'.
Wow een pakje van die lieve Tante...en daar zaten twee Mollie jurkjes in.
Normaal zou dat een model zijn dat ik niet snel zou kiezen, omdat ik een enorme buste (85G) heb en het belangrijk is dat je dan een mooie diepere halsuitsnijding in een jurkje of top hebt, zodat het niet zo'n enorme massa lijkt :p.


Maar wow de Mollie jurkjes blijven me verrassen, ik heb ze bewust gisteren niet aangedaan om te passen nadat ik van de wandeling terug was.
Ik weet dat ik een jurkje beter 's morgens kan passen als ik gewassen en gestreken ben en geen opgeblazen buik heb. Maar gewoon vers van de pers, dan voel ik me het beste als ik in de spiegel kijk.
Nu was dat moment vandaag erg laat en heb ik net voor zonsondergang de jurkjes aangedaan (kwam toen pas onder de douche vandaan, ik zat vanmiddag niet zo lekker in mijn velletje ivm enkele telefoontjes die ik heb moeten plegen vanochtend).
Ik wilde weer eerst lekker in mijn vel zitten voordat ik de jurkjes zou passen...dus maar lekker in de relax mode geweest vandaag.
En wow ik word er blij van, wat zijn ze mooii!


Ik besloot Dress Mollie Butterfly Blue vandaag aan te doen, ik moest nog op de fiets springen om een pakket weg te brengen. Mooi gecombineerd met een petrol blauwe thermo legging (gescoord op een markt in Duitsland) en mijn blauwe Sendra laarzen.Toen bedacht ik me dat mijn nieuwe Sendra laarzen, waar ik gisteren over schreef, ook heel gaaf zouden staan..dus even van laarzen veranderd hihi...het licht buiten was ook veranderd...op deze foto zie je beter de gave kleur blauw :).
Maar wat bleek, manlief heeft eergisteren mijn remmen vervangen van mijn elektrische fiets en die remmen zitten te strak op mijn velgen...dus geen pakketdienst uitje ;).


Nou dan kan ik meteen nog heel snel voordat het donker wordt mijn andere Mollie jurk aan jullie showen...zoeff naar boven gesjeesd en Dress Mollie Big Apple Red aangedaan.
Toch maar even van legging veranderd, ik deed een rode thermolegging aan (was een kids thermopanty van de Action ;)) en ook daar mijn gave Sendra laarzen bij aan.
Yess het licht was gelukkig nog goed om een foto te maken en daarvan zien jullie nu het resultaat!


En ja girls de andere Mollie Big Apple jurken staan ook in de webshop van Tante. Ik weet dat dat heel lang niet het geval is geweest...dus sla je slag! Zelfs nog enkele in XXL!
In maat L is de taillewijdte 44 cm (het is een rechtervallend jurkje) en de lengte is 94 cm (let op dit is een kortere lengte!).
Mijn afmetingen zijn; Bustewijdte 113 cm - Taille 100 cm - Heupwijdte 115 cm en lengte 157 cm.
Ik draag mijn Tante Betsy jurkjes graag strak aan mijn lijf, dan accentueren ze het mooiste mijn vrouwelijke vormen.Hieronder draag ik maat XL, gepast bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen, tijdens mijn verrassingsuitje ter ere van mijn 50ste verjaardag. Je kunt goed zien dat die iets langer valt, omdat die wat losser aan mijn lijf valt.Het valt me op dat er toch nog best veel jurkjes in maat XXL in de webshop van Tante Betsy staan (klik voor alle jurkjes in maat XXL).
Dat is zo fijn eraan als je aan de pc zit, dan kun je in een oogopslag zien welke jurkjes er nog in jouw maat zijn.
Hier zijn de links, voor het geval je geen pc hebt; XS - S - M - L - XL en XXL.
Outfit foto's van mij kun je altijd vinden door te googlen op 'happy Tante Betsy (en de naam van de jurk)'.


Lieverds heb een fijn weekend! Maandag zien jullie me hier weer online!
Morgen vier ik een online feestje (met een leuke verrassing) en morgenmiddag is er ook weer Kerst in de Keet bij een blogvriendin in Brunssum.


Ohhh wat ziet mijn oog, Tante heeft een gave actie gedeeld op haar Facebook pagina! Alle blauwe en navy kleurige items (klik) hebben 20% korting met de actiecode BLUE. Ook verloot ze 2 jurkjes!
Wat is het toch een enorme lieverd!


Lots of love from Susan (kom je straks nog even gezellig terug, nadat je er vandoor bent gegaan ;)).

ps de armbanden die ik om heb zijn van Urban Hippies (Primrose Bracelet en Peony Bracelet).