maandag 11 december 2017

Tante Betsy happiness in a dress


Hey girls hebben jullie weer een weekend zonder blogposts van mij overleefd? Hihihi ;). 
De Tante Betsy girls die lid zijn van de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep hebben me niet hoeven te missen. 
De groep opgericht door Frederike en Joanne bestond zaterdag één jaar en dat werd met een hele gave winactie gevierd. 


Ik deelde er vrijdagnacht net even over twaalven mijn winactie waarbij een kadobon twv €25 gewonnen kon worden. 
Wat kwamen er heerlijk gezellige reacties op. Uiteindelijk ging Gerda met de prijs ervandoor (mijn vinger bleef op haar naam staan toen ik op en neer scrollde tussen alle reacties ;)). 


Wat mooi om te zien en lezen hoe wij dames blij worden van Tante Betsy jurkjes en elkaar. Hoe je als mens kunt groeien door zo'n vrolijke jurk te dragen en leuke reacties te krijgen. Love it! En met mij een heleboel anderen. 
Samen maken we de wereld mooier en vrolijker, ieder op onze eigen manier. Maar die Frederike en Joanne kunnen er ook wel wat van. Wat zijn het toch een paar gezellige meiden.
Ik deel even een fotocollage die ze zelf op de groep deelden, te leuk!


Maar de dames waren op de Tante Betsy fandag ook al gek aan het doen geweest hoor. Ja samen lol maken als jurkjeszusjes, niks leukers als dat!Ik postte deze fotocollage zaterdag, ik was alleen gek aan het doen in de tuin in mijn Dress Mollie Butterfly Blue. Zo'n gave jurk!
Ik blogde vrijdag al over de Mollie dresses, zaterdag deed ik mijn ZOO Adventure laarzen erbij aan. Wel zo fijn met die kou, ze lopen heerlijk comfortabel en zijn lekker warm (ik heb er zelf ook nog zo'n thermozooltje in, meer om de laars iets kleiner te maken als vanwege de kou ;)). 
Zondag ging ik even het bos in, ik had behoefte aan frisse lucht en liep daar Roodkapje te wezen in mijn rode Danefae softshell jas hihi. 


Er liep me wat teveel volk rond om mijn jas uit te doen om mijn Dress Lemonade Field Cerise te showen die ik eronderaan had en wederom natuurlijk ook met ZOO Adventure outdoor laarzen :). Vandaag ben ik de kerstboom op aan het zetten...die kleine die heb ik zo opgezet (stond nog met lampjes en versiering en al op mijn slaapkamer). 


En de grotere nepper die heb ik wel heel speciaal versierd!
Grapje! Whahaha ik geloof dat manlief me wat anders verteld hihi. 


Vandaag heb ik een jurk van vorige wintercollectie aan, Dress Fraulein Winterflower Black.
Die heb ik trouwens in maat M, nou ja deze zwarte heb ik smaller gemaakt, vorig jaar viel de wintercollectie ruimer en eigenlijk heb ik alles in mijn eigen maat L behalve dit model.
Oh ja ik heb er mijn Clumpy's laarzen bij aan en draag een roze thermopanty (nu legging). 


Nou girls ik ga mijn blogpost posten en de boom verder versieren. Ik heb nog heel wat ornamenten en kerstballen erin te hangen. Ik hou van een überkitschige kerstboom. 


Lots of love from Susan