woensdag 20 december 2017

Happy Tante Betsy girls


Hey girls wat is het toch fijn om Tante Betsy girls blij te maken. Al drie jurkjes die gisteren zijn verstuurd zijn ontvangen, PostNL heeft weer goed werk geleverd!
Zo leuk om dan ook een enthousiaste foto te ontvangen en te zien hoe mooi een jurk staat, zoals deze van Gerlinda die nu haar tweede Tante Betsy jurk heeft gekocht. Oops ik voel een gevalletje verslaving aankomen en dat ze inmiddels met het Tante Betsy virus is aangetast.  
Dat krijg je als je ontdekt hoe mooi de Tante Betsy jurkjes je staan en je persoonlijkheid weergeven. Vandaag ontving ik zelf ook een 'nieuw' Tante Betsy jurkje, een gave zippie jurk die ik kocht van jurkjeszusje Heidi die inmiddels is afgevallen en de jurk te groot was geworden (dit is een maatje M).  


Let op deze jurk is een jurk die destijds (Spring 2014) door Tante uit de collectie is genomen omdat de jurk pluist en het elastiek komt eruit/rafelt. 
Maar deze zag er toch goed uit op de foto's van Heidi dus ik durfde de gok wel te wagen, vooral omdat ik Heidi al een paar keer heb ontmoet. 
Het enige nadeel bij deze jurk voor mij is dat mijn flinke buste de jurk net iets teveel uitrekt waardoor hij bij de buste wat witter wordt.


Ik heb zelf in dezelfde soort stof ook een roze zippie jurk van de zomercollectie 2014, die kocht ik destijds in maat L die is nog altijd heel mooi. Die heb ik zelf smaller gemaakt, de jurkjes van oudere collectie vóór zomercollectie 2015 vallen vaak groter uit. 
Op de Pinterest pagina van Tante Betsy kun je een idee krijgen uit welke collectie een bepaalde jurk komt ;). 


Ik deed hem na ontvangst meteen aan samen met een groene Apollo panty (Jolly Green) en mijn Dr. Martens laarzen. 
En deze zwarte oude Tante Betsy hoodie stond er het leukste bij ;). 
Aangevuld met accessoires van Urban Hippies zoals een groen roosje en een leren Peony armband.En als jas koos ik voor mijn appel groene Danefae softshell jas model Jane, Dutch Green, die ik ooit bij Tante Betsy verkooppunt Pinka.nl kocht. Nog altijd zo blij mee. 


Zo girls ik ga er weer vandoor, net gehoord dat er nog een jurkje op de plaats van bestemming is. 
Eentje heb ik vandaag opgestuurd, drie moeten nog opgestuurd worden als de betaling binnen is.


Oh ja girls wil je nog een jurkje voor de kerst scoren bij Tante Betsy in de sale, dan kun je tot morgen (donderdag 21 dec) 12 uur bestellen. Erna wordt pas na de kerst verstuurd!
Of je gaat nog shoppen bij een Tante Betsy verkooppunt waar veelal ook de sale is begonnen.


Lots of love from Susan