maandag 18 december 2017

The grass isn't always greener on the other side...


Hey girls daar ben ik weer na wederom een blogvrij weekend.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het toch wel fijn vind om niks te hoeven en te moeten in het weekend.
Nou ja niet dat een blogpost schrijven een moetje is hoor, ik mis die twee dagen ook wel, want ik heb nog zoveel te vertellen en te delen en dat alles moet nu in vijf dagen geperst worden ;). Alhoewel ik heb nog heel wat blogposts te gaan, er komt weer een nieuw jaar aan. Yihaa!


Ik heb een zware week achter de rug, nou ja eigenlijk een zwaar jaar achter de rug. Maar iedere dag is ook gevuld met mooie dingen die op mijn pad komen. Afgelopen week had ik enorm veel last van slapeloosheid, met als topper vrijdagnacht toen ik helemaal niet in slaap kwam. Normaal heb ik geen problemen met inslapen, maar meer met doorslapen. 
Maar dit alles heeft te maken met én mijn hooggevoeligheid, met mijn burn-out, met mijn cva én met de overgang. 
Afgelopen week was gewoon een week met weinig slaap en met veel gevoelens die los kwamen, maar dat alles hoort bij het grote loslaten waarmee ik bezig ben. 
Het mag er allemaal zijn, maar ik merk dat ik er nog lang niet ben. Maar dat geeft niks, ik ben (we zijn) op de goede weg en ik kijk vol vertrouwen de toekomst tegemoet.


Ik ben een gezegend mens met een positieve blik op het leven. 
Ik zie alleen het goede en haal energie uit alle kleine mooie dingen die op mijn pad komen. 
Ik word omringd door lieverds in real life en geniet zeer zekers ook van jullie lieve en leuke reacties op mijn blogposts. 
We hebben allemaal ons pad te gaan en ik ben blij dat ik jullie 'dagelijks' wat positieve energie mag mee geven, door hier over mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes (en outfits) te delen en soms ook wat over mijn leven te delen. Ook dat hoort erbij ;). 
Het is maar dat jullie weten...The grass isn't always greener on the other side. The grass is greener where you water it!


Vandaag zijn er weer een heel aantal vrouwen die benieuwd zijn naar mijn blogpost of die uitkijken naar een berichtje via Marktplaats. 
Vandaag ga ik bekend maken welke dames een van de 9 Tante Betsy jurkjes kunnen overnemen, die ik te koop had staan op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account
Ja lieverds ik ga afscheid nemen van 9 jurkjes, 8 jurkjes uit mijn collectie die maar in de kast bleven hangen waar iemand anders nu blij mee mag gaan zijn en een jurk die ik onlangs van tante kreeg die me niet mooi staat. 


Ik heb alle namen van de dames die gereageerd hebben per jurk door de onlinenaamloten.nl site gehaald en daar zijn deze namen uitgekomen;
Dress Bessie Pieper Green gaat naar Annelie, Dress Folky Aqua gaat naar Ingeborg, Dress Collar Grey gaat naar Didi, Shirt Dress Petrol gaat naar Mariëlle Jo.
Dress Retro go dot Black gaat naar GH, Dress Bibi Flora Black gaat naar Betsy, Dress Bibi Flora Blue gaat naar Luuna, Dress Ola Bouquet Black gaat naar Ina en Dress Anita gaat naar Maartje. 


En van de opbrengst van deze negen Tante Betsy jurkjes ga ik op mijn beurt weer een heel aantal andere lieverds blij maken. 
En weet je wat...ik doe dat gewoon meteen via deze blogpost ipv een aparte winactie blogpost. 
Laat in je reactie even weten dat je mee doet met deze winactie, ik weet nog niet hoeveel lieverds ik ga blij maken. 
Naar alle waarschijnlijkheid 7 lieverds... Laat een gezellige reactie achter!
En als alle jurkjes op plaats van bestemming zijn aangekomen, zal ik de Tante Betsy kadobonnen verloten. 


Lots of love from Susan