donderdag 28 december 2017

Tante Betsy loves boots outfit


Hey girls vandaag koos ik voor een rode Tante Betsy outfit, Dress Twiggy Little Apple Red
Ik deed er een rode thermopanty bij aan (gekocht bij de Action, grootste kindermaat) en eronder een rode onderjurk van RJ Bodywear. Het is toch wat fris buiten en deze dient dan voor mij meteen als top. 


En als accessoire deed ik een Urban Hippies roosje op mijn jurk en mijn nieuwe leren Primrose armband met roze roos die ik voor kerst kreeg van dochterlief. 


Maar welke laarzen zou ik vandaag aan doen?
Ik heb meerdere laarzen die heel leuk staan bij deze rode outfit en ik laat jullie meteen de verschillende combinaties zien. En daarbij ook verschillende Tante Betsy vesten, zoals Vera Jacket Red van de AW2017 collectie. 


Ik deed als allereerste mijn rode ZOO Adventure outdoor laarzen aan. In de winter draag ik die bijna dagelijks, heerlijk comfortabel en goed voor bijna alle gelegenheden. 


Daarna deed ik mijn Sendra laarzen van Boeties.nl aan, in de kleur aubergine. Ze zijn paars maar ook roze, een kleur die eigenlijk moeilijk te benoemen is, maar wel enorm gaaf en ze staan bij meerdere outfits. 


Deze look is meteen een stoerdere look, I love it!
Ik deed er mijn fuchsia roze Tante Betsy hoodie bij aan, dit is een hoodie van een oudere collectie van jaren geleden, maar nog steeds enorm gaaf. 


Daarna was het de beurt aan mijn Clumpy's laarzen, model 105 Plum. Eigenlijk is dit bijna dezelfde kleur als mijn Sendra laarzen, zo bijzonder. Ik was echt verbaasd bij hoeveel verschillende jurkjes deze laarzen in de kleur Plum te combineren zijn. Mooi bij rood, zwart, groen en blauw en vast ook nog bij andere kleuren ;). 
Ik deed er een rood Tante Betsy ajour vestje bij aan van de SS2017 zomercollectie. 


Maar er is nog een reden waarom ik met deze blogpost in feite drie sponsors in het zonnetje zet. 
Een tijd geleden vroeg ik Which boots make you happy? En ik verbond daar meteen een winactie aan. 
Ik verkocht enkele laarzen, tassen, panty's en leggings en ook een paar klompen op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account ten bate van deze winactie. 


Van de opbrengst zou ik kadobonnen kopen bij mijn sponsors ZOO Adventure, Boeties.nl en Clumpy's (Cwears).
En nu is het zover om de winnaressen bekend te maken.
Larja jij bent de winnares van een kadobon twv €50 bij ZOO Adventure. Dat scheelt alweer een heel stuk bij de aankoop van deze fijne comfortabele outdoor laarzen. En kun je heerlijk met warme voeten aan het voetbalveld staan. Maandag krijg ik de kadobon, neem je alvast even contact met me op.Andrea jij kunt met een leuke korting van €50 een paar Clumpy's met hak gaan aanschaffen bij Cwears. Zo heb je ook een paar mooie klompen met hak voor bij je jurkjes. Neem je ook contact met me op. En last but not least mag ik twee dames blij maken met een kadobon/shoptegoed twv €50 bij Boeties.nl waar nu ook sale is. 
Nog leuker om nu je slag te slaan voor een paar gave cowboylaarzen. 
Boeties.nl verdubbelt de kadobon en daarmee kan ik dan twee dames blij maken. 


Als allereerste Corine die al heerlijk aan het zwijmelen is van mooie Sendra laarzen als ze mijn blogposts leest. Maar ook Tamara die al heel wat bjoeties heeft gezien bij Boeties.nl
Heel veel succes met je keuze!
Nemen jullie allebei ook contact met me op.


En lieverds die nu niks gewonnen hebben maar wel gereageerd hadden, ik wil dit in de toekomst vaker gaan doen. 
Dus hou mijn blogposts in de gaten en wie weet verras ik nog wel eens iemand out of the blue ;). 

Lots of love from Susan