dinsdag 5 december 2017

My Tante Betsy outfit of the day


Hey girls ik had vanochtend een vrij emotionele blogpost geschreven, ik zit niet zo goed in mijn velletje. Wellicht is het wel de volle maan die mee speelt, maar ook oud zeer dat dient los gelaten worden. 
Maar ik heb nu toch maar besloten om op pakjesavond een outfitpost met jullie te delen. 


Vandaag heb ik gekozen voor Dress Snappie Flower Branch Navy waar ik toch wel heel blij mee ben. 
Ik ben gek op doorknoopjurken maar afgelopen zomer kon ik geen vriendjes worden met de Snappie jurk. Nou deze wintercollectie wel ;). 


Samen met een fuchsia roze top eronder en een roze thermolegging (voorheen thermopanty volgens mij van de Action, kids maat 176) haal ik de roze bloemetjes in de print omhoog. Ik koos voor mijn donkerblauwe ZOO Adventure outdoor laarzen (ik schreef er vorige week een review over), heerlijk om het bos mee in te gaan, maar ik draag ze ook gewoon binnen- en buitenshuis ;). 


Ik ging even het bos in (geen foto's ter plekke gemaakt) en deed mijn Danefae winterjas aan en een muts op. Nou die laatste was echt niet nodig vandaag, wat ben ik een muts whahaha. 
En die winterjas ook niet, menn ik had het zelfs warm met 8 graden buiten en alleen maar mijn snappie jurk eronder. 


Morgen schrijf ik een review over die jas, nou ja eigenlijk deed ik dat al zondagochtend toen ik al om 6.15 uur wakker was. 
Morgen ga ik hem dan helemaal voltooien met foto's enzo en mijn ervaring van afgelopen dagen ;). 
Heb een fijne avond lieverds! Ik ben in afwachting van de pakjesman zodat ik eindelijk nog even naar de supermarkt kan lopen ;) kijken of ze nog een chocoladeletter hebben voor manlief (de buren zijn jammergenoeg niet thuis ;)). 

Lots of love from Susan