vrijdag 15 december 2017

Tante Betsy dresses for Sale


Hey girls gisteren blogde ik er al even over dat de sale is begonnen bij Tante Betsy, wie weet heb je gisteren al je slag geslagen of sjees je nu als een gek naar de webshop (kom je wel even terug ;)). 
Als je nu benieuwd bent hoe een bepaalde jurk uitziet bij mijn weelderige figuur, google dan op 'happy Tante Betsy -met de naam van de jurk'.


Ik schreef gisteren ook al dat ik vandaag diverse Tante Betsy jurken op mijn Marktplaats account 365happyTanteBetsydresses te koop ga zetten. 
Waaronder Dress Bessie Pieper Green die ik gisteren in de spotlights zette. 


Er zijn een aantal jurken die maar niet uit mijn kast komen en het wordt tijd om die los te laten en er iemand anders blij mee te maken. 
De opbrengst van alle jurken zal ten bate zijn van een nieuwe Tante Betsy kadobon winactie!


Een aantal jurkjes uit de zomercollectie SS2016, de jurkjes zijn me te hoog gesloten of het is niet mijn model of ik draag de andere kleur die ik van dezelfde jurk heb net wat liever. 
Shirt Dress Petrol is zo eentje, ik draag het liefst de zwarte en de rode versie. 
Van dit model komt er ook een gave vogeltjes jurk aan halverwege de zomercollectie SS2018, die wil ik het liefst in alle kleuren. 
Zeker weten dat ik heel vrolijk van die jurk ga worden, wie weet wordt jij wel blij van Shirt Dress Petrol.In dezelfde print heb ik Dress Collar Grey te koop, die jurk is gewoon blauw hoor. 
Maar het is niet mijn modelletje en ik heb hem dan ook maar een enkele keer aangehad. 


Dress Folky Aqua is een jurk die ik eigenlijk altijd wel leuk heb gevonden, maar afgelopen zomer waren er zoveel leuke modelletjes die me net wat beter staan. 
Dus deze mag ook iemand anders blij gaan maken, de zwarte mag nog even blijven ;). 


Ik ga ook afscheid nemen van een aantal jurken van de wintercollectie AW2016.
Dress Bibi Flora Blue en Dress Bibi Flora Black beide jurken in mijn favoriete Bibi model met een prachtige halslijn, maar ze zijn me allebei te lang. 
Ze vallen allebei als een 44, dus ruimer in de maat (zie de afmetingen bij de advertenties). Ook Dress Ola Bouquet Black mag iemand anders blij gaan maken. Hij is me toch iets te klassiek en te lang, de groene versie mag nog even blijven daar word ik toch blijer van. Dress Retro Go Dot Black heb ik zelf gekocht bij Tante Betsy verkooppunt Art Utrecht. Maar ook deze jurk heb ik ook maar een enkele keer aangehad. Hij is mooi en hij is gaaf, maar zit me te strak bij de buste. 


Dan heb ik nog een mooie gave Tante Betsy jurk te koop (AW2015), de print is prachtig en ook deze jurk is nog zo goed als nieuw. Eigenlijk worden al mijn jurken maar een enkele keer gedragen bij de hoeveelheid jurken die ik in mijn kast heb hangen whahaha. 
Dress Anita is en blijft een mooie jurk, maar is me gewoonweg ook te lang en de krap bij de buste.


Wie weet wordt jij wel blij van een van deze jurken, reageer bij de desbetreffende advertentie (klik voor alle advertenties) dat je wilt mee loten (als dat het geval is ;)). Ik verloot ze maandagavond onder alle geïnteresseerden.
In alle advertenties staan de afmetingen vermeld, check ze met een goed passende jurk!


Binnenkort dus ook weer een winactie en ik heb ook nog een leuke winactie in aantocht ism een Tante Betsy verkooppunt. Ja girls ik blijf jullie gewoon lekker verwennen, dit weekend heb ik weer een blogvrij weekend. Heb een fijn weekend!
Vandaag in sweatvest Lotte Jeans met denim legging van de Lidl en een enorm gave sjaal die ik vandaag van Tante Betsy dinnetje Petra kado kreeg :D. 

Lots of love from Susan