dinsdag 26 december 2017

Our Favourite Shop Tante Betsy giveaway


Hey girls wat is het toch heerlijk om gisteren zeven Tante Betsy girls blij te maken met een Tante Betsy kadobon twv €50 en de enthousiaste reacties te lezen. 
Vandaag start er een nieuwe winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond. Dat is mijn derde winactie dit jaar ism dit verkooppunt. 
In april zette ik dit nieuwe Tante Betsy verkooppunt in de spotlights (klik om te lezen), zo leuk een verkooppunt in Limburg erbij, wat een leuke winkel en wat een leuke mensen die deze shop runnen. Esther en Maurice runnen deze winkel in het centrum van Roermond met veel plezier en met passie. 
Esther deed zelfs heel enthousiast mee met de fotosessie tijdens mijn verrassingsbezoekje. 
We pasten meerdere jurkjes en setjes uit de SS2017 zomercollectie om aan jullie te showen. 
En ik mocht van hun destijds een kadobon twv €50 verloten. 


Ik heb ondertussen al vier keer een bezoekje aan deze leuke winkel mogen brengen en heb keer op keer genoten. 
We hadden er zelfs een kleine Tante Betsy meeting in augustus toen de AW2017 wintercollectie er was en Tante Betsy girl Heidi aangemeerd lag in de haven van Roermond. 
We waren maar met ons zessen, Heidi was er met haar dochter Yentl die ook gek van Tante Betsy is, Eveline, Aimée en Corry waren er. 
Wat is het toch altijd leuk om gelijkgezinde dames live te zien en te ontmoeten. 
Ik deed toen ook een leuke winactie, Corry de winnares van gisteren kocht een jurkje van me en we hadden afgesproken dat ze een kadobon bij Our Favourite Shop zou kopen die ik dan zou verloten op mijn happy Tante Betsy blog. 


En straks als de SS2018 zomercollectie uitkomt (begin 2018) lijkt het me heel leuk om er weer gezellig samen te komen met een stel Limburgse girls (en wie weet ook een aantal Brabantse dames). 
Our Favourite Shop heeft een geheel eigen stijl en zoekt dan ook items uit de collecties uit die bij hun stijl en hun klanten passen. Ik ben benieuwd wat voor leuks ze allemaal weer ingekocht hebben. Maar nu ben je ondertussen wel heel benieuwd wat je deze keer kunt winnen...
Esther en Maurice stellen wederom een kadobon twv €50 ter beschikking voor een aankoop van de Tante Betsy zomercollectie (SS2108) die er begin 2018 zal zijn. Wanneer precies dat is nog even afwachten, maar geloof me er komt weer een enorm gave collectie aan. Ze zouden het heel leuk vinden als je de kadobon ter plekke zou willen komen verzilveren. 
Dus Limburgse en Brabantse girls, maar wie weet ook wel Belgische en Duitse girls doe gezellig mee.
Of wie weet heb je nog een bezoekje aan ons Limburgse heuvelland in de planning staan dan mag je natuurlijk ook mee doen. 


Hoe doe je mee?
* Het spreekt vanzelf dat je mijn blog volgt via Blogger, Bloglovin en/of via mijn Facebook pagina of Instagram account
* Laat in je reactie weten waar je vandaan komt en hoe je bezoekje aan de winkel van Our Favourite Shop te Roermond gaat uit zien. Ben je er al eens geweest, vertel er dan wat over. Wie weet kom je er als Limburgse of Brabantse wel vaker... Lijkt het je ook leuk om naar zo'n Limburgse Tante Betsy meeting te komen vermeld het dan ook. 
* Meedoen kan t/m 3 januari 2018, de winnares maak ik dan hier in een blogpost bekend op donderdag 4 januari 2018.


En dames die niet in de buurt wonen van Roermond en een bezoekje aan Roermond gewoonweg te ver is, niet getreurd er komen komend jaar vast nog veel gave winacties aan in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten

Lots of love from Susan