vrijdag 22 december 2017

Happy Holidays


Hey lieverds wow wat vliegt de tijd toch, zondag is het alweer kerstavond. En omdat ik tegenwoordig geniet van blogvrije weekends, ga ik jullie vandaag al mooie feestdagen toewensen. 
Dat je maar heerlijk mag stralen in een mooie Tante Betsy jurk of outfit!


Onlangs kwam ik een paar geweldige foto's tegen van Tante Betsy girl Monique.  
Het leek wel of ze een jurk aan had doordat de rok en de top/het shirt van dezelfde print waren. 
Ik wilde even hier laten zien dat zo'n combinatie ook geweldig is (natuurlijk ook andere combinaties ;)). 
Zoals deze combinatie; Sweety Top Pieper Blue met Skirt Pieper Blue.
Wat is het een prachtige top met een mooie wijde hals. 
Dezelfde prachtige halslijn als Sweety Top Stripe die ik heb in Navy (beneden een link naar een tops and bottoms blogpost, als je daar benieuwd naar bent). 


En ze showt ook het grafische setje en een polkadot setje.
Shirt Luna Grafisch Navy met Skirt Grafisch Navy, lijkt het niet net een jurk?


En Shirt Luna Little Dot Navy met Retro Skirt Little Dot Navy, wederom een prachtige combinatie. 
Zo zie je maar weer dat het met een Tante Betsy setje zomaar kan lijken of je een jurk aan hebt.
Want als ik dat hier niet geschreven had zou je toch gaan denken, wow welke jurk is dat?!Lieverds om weer terug te komen op de feestdagen die eraan komen. 
Ik weet dat er genoeg mensen zijn die enorm tegen deze dagen op kijken.
Je mist je geliefden of wie weet zit je nog steeds op die geliefde, op die soulmate te wachten waar je samen de feestdagen mee kunt vieren. 


Het zijn niet de makkelijkste dagen van het jaar, het Ikea gevoel van grote gezellige families met een rijk gevulde tafel worden altijd enorm gepromoot. 
De realiteit is vaak anders, er zijn ruzies binnen de familie of de moeder des huizes moet zich uit de naad werken om dat geweldige kerstdiner op tafel zetten. En er zijn talloze mensen die de kerst alleen vieren. Wederom dus lieve Tante Betsy girls die wellicht alleen op hun bankje zitten onder een warme deken naar Netflix te kijken. Bedenk je dat het gras echt niet groener is bij anderen. 


Probeer er zelf wat van te maken of net niet en zie het als een gewone dag als iedere andere. 
Trek wel je heerlijk comfortabele Tante Betsy jurk aan of setje ;). 
Niks fijners als jezelf goed verzorgen, niet voor de ander maar voor jezelf zodat jij blij wordt als je in de spiegel kijkt. 


By the way vandaag bij Specsavers deze nieuwe zwarte bril gekocht ;). 


Wij vieren kerstavond samen met dochterlief en haar vriend. 
Nou ja vieren is een heel groot woord, we kijken al jaren op kerstavond samen naar de 'All you need is love kerstspecial'. 
Beide mannen vinden dit namelijk geweldig en tijdens de pauzes pakken we om en om de kadootjes uit. Zo vallen er geen ongemakkelijke stiltes aan tafel (manlief is niet zo'n prater), maar gewoon heerlijk relaxed op de bank en op onze eigen manier. 
Zij hebben de rest van de dagen een druk schema, dat krijg je als kinderen van gescheiden ouders. Wij gaan bankhangen of blijven de verdere kerst heerlijk in bed liggen en kijken relaxed naar kerstfilms of een leuke serie ;). 


Lieverds ik hoop dat jullie heerlijk gaan stralen in je mooie kerstoutfit en hopelijk omringd bent door lieverds. Of gewoon heel lief voor jezelf gaat zijn! Fijne feestdagen oftewel happy holidays (in het Engels ;))!


Lots of love from Susan

Ps. Ik deelde zelf ook al eerder foto's met Tante Betsy setjes, zoals Sweety Top Stripe Navy gecombineerd met een denim skirt en Sweatpants Denim Navy in de blogpost; Tante Betsy tops and bottoms fotoshoot.