woensdag 27 december 2017

Shopping in a Tante Betsy shop is fun


Ja Corry je hebt helemaal gelijk dat ze ook een webshop hebben, maar bij deze winactie is het de bedoeling dat je de kadobon ter plekke gaat verzilveren. Esther en Maurice vinden het leuker om de winnares in de winkel te ontvangen. Hun kennende zorgen ze dat er iets lekkers in huis (in de winkel) is en dat ze een heerlijke kop koffie of thee krijgen.

Persoonlijk contact en live shoppen in een Tante Betsy verkooppunt is toch ook een hele bijzondere ervaring. 
Drie jaar geleden waren manlief en ik op weg naar een afspraak om iets op te halen voor manlief en werden we onderweg verrast door een heleboel sneeuw. 
Ik had destijds nog naar Zeewolde (daar was een winkel met outlet) of Arnhem gewild, ik wist helemaal niet dat er diverse Tante Betsy verkooppunten in het land waren. En ook niet dat Tante Betsy zelf helemaal geen winkel had (helemaal in het beginjarennn geleden wel, ver voor mijn tijd dat ik Tante Betsy heb leren kennen ;)). 
Daarom vind ik het ook altijd belangrijk om hier ook regelmatig diverse Tante Betsy verkooppunten onder de aandacht te brengen. 
Mijn Tante Betsy shops lijst wordt ieder nieuw seizoen weer geüpdate, er verdwijnen weer een aantal verkooppunten en er komen er ook weer nieuwe bij. 
Ik heb ze onderverdeeld per provincie zo kun je makkelijker en overzichtelijk zien waar ze te vinden zijn. 
Tante Betsy heeft tegenwoordig op haar website ook een storelocator staan. 


Natuurlijk is het heerlijk om vanuit je luie stoel in een van de Tante Betsy webshops te bestellen.
Diverse verkooppunten hebben ook een webwinkel, ga gewoon eens klikken op al die namen van de shops in mijn Tante Betsy shops lijst.Maar ik denk dat heel wat girls inmiddels uit ervaring ook wel weten hoe leuk het is om naar zo'n leuke jurkjeswinkel te gaan. En daar heerlijk tussen al die leuke kleding te kunnen snuffelen en geïnspireerd worden door al het moois. 


Ze hebben er vaak ook bijpassende schoenen of laarzen te koop zoals Clumpy's. Of wellicht hebben ze ook wel cowboylaarzen...Vaak kun je er ook terecht voor een jas zoals jassen van Danefae. Maar ze hebben er wellicht ook tops, panty's en leggings. En vergeet niet dat de winkels zonder webshop zomaar nog items te koop kunnen hebben die in andere winkels met webshop al lang zijn uitverkocht. 
Heb jij een Tante Betsy verkooppunt of wie weet wel meerdere in je omgeving, bij jou in de provincie? 
Ik woon in Heerlen in Zuid Limburg en mijn dichtsbijzijnde is op een half uur rijden in Roermond, maar in Nederweert en Venlo hebben ze ook Tante Betsy verkooppunten, bij die laatste twee ben ik nog niet geweest. 
Vertel eens over jouw favoriete Tante Betsy verkooppunt, in welke stad (en provincie) ligt de winkel?
Of wie weet vind je het wel leuk om bij de diverse Tante Betsy webshops te bestellen. Dan ben ik daar ook benieuwd naar. 

Lots of love from Susan