donderdag 22 februari 2018

Tante Betsy Snappie Red and moreHey girls wat een leuke en lieve reacties op de gastblogpost van gisteren. Heerlijk toch om zo lekker te kunnen meegenieten van het plezier dat die twee Tante Betsy girls hebben gehad bij Tante Betsy verkooppunt Bibliss.
Voor het geval dat je het nog niet wist op mijn blog kun je een hele lijst vinden met alle Tante Betsy verkooppunten onderverdeeld per provincie, zo zie je in een oogopslag welke winkels bij je in de buurt liggen. 
Gisteren heb ik daar weer Miss Vintage aan toegevoegd, de webshop is van eigenaar verwisseld en de nieuwe eigenaren blijven Tante Betsy verkopen. In de webshop van Tante Betsy kun je ook een overzicht van alle Tante Betsy verkooppunten terug vinden. 
Op de home pagina vind je de afbeelding 'Bezoek een winkel' als je daar op klikt kom je bij de Store Locator uit. 
Maar ook als je op het poppetje klikt in elk willekeurig scherm, dan opent zich een menu met een keuzescherm: Winkel locaties - Mijn account - Mijn winkelwagen - Afrekenen - Registreer - Inloggen. 
Tante Betsy heeft alle winkels in alfabetische volgorde gezet
Ik zie dat die ook geüpdate is en zelfs buitenlandse winkels in Denemarken (6), Zweden (2), Frankrijk (1) zijn toegevoegd. 
De Belgische stonden al op de lijst alsook op mijn Tante Betsy shops lijst.


Vandaag geniet ik van Dress Snappie Cross Red en heb ik een leuke rood met witte combinatie aan.
Op de afbeelding in de webshop van Tante Betsy staat de jurk geheel in het rood, maar in de beschrijving kun je lezen dat de jurk een witte bies heeft.
Ik vertelde vorige week in de blogpost Tante Betsy SS2018 Summer Collection dat deze jurk een maat groter valt en dat ik er nu een maat M in draag in plaats van mijn normale maat L.
Ook dat staat in de webshop van Tante Betsy vermeld bij de beschrijving.Van de wintercollectie ben ik verliefd geworden op Dress Snappie Flower Branch Navy en Dress Snappie Stardot Navy. Regelmatig greep ik naar die Snappie jurkjes en ik heb die jurk met plezier gedragen...dat zal ik natuurlijk ook nog wel blijven doen.
Normaal draag ik echt geen zomerjurkjes in de winter, dan probeer ik zoveel mogelijk de jurkjes met lange of drie kwart mouwen te dragen.

Maar als warmbloedige vrouw met een leuk vestje aan en als Tante Betsy blogger die haar taak toch is om jullie te laten zien hoe de jurkjes vallen (de hele reden waarom ik twee jaar geleden aan dit blog ben begonnen ;)) ben ik nu dus al stug de zomerjurkjes aan het dragen.
Vandaag gecombineerd met een rood Tante Betsy vestje en een rode thermolegging (nou ja was een thermopanty ;)).
Onder de vetgedrukte tekst kom je meteen in de webshop bij Tante Betsy bij de Summer Cardigan SS2018. Het vestje dat ik aan heb is van vorige zomer, maar volgens mij is de kleur exact hetzelfde, ik draag gewoon maat L in de vestjes (mijn eigen maat).Als jullie me al wat langer volgen, valt meteen wat op aan mijn outfit. Ja ik heb 'nieuwe' laarzen...ze zijn zo gaaf! Eigenlijk had ik hier toch een maatje groter van moeten hebben, maar ik kon ze op marktplaats scoren samen met een paar andere gave geborduurde laarzen en kon het gewoonweg niet laten.
Gevalletje laarzenverslaving naast mijn Tante Betsy verslaving.

Onlangs zag ik de vraag voorbij komen waar ik mijn laarzen vandaan haal.
Sommige van marktplaats, een enkele via Facebook.
Maar ik heb ook laarzen van Boeties.nl waar nu nog t/m 28 februari wintersale is.
Daar hebben ze prachtige leren laarzen te koop van merken als Sendra, Tony Mora en Tony Lama, maar ook in het goedkopere segment laarzen van DWRS.Nou girls ik ga er weer vandoor, eigenlijk had ik vandaag allerlei items op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account willen zetten. Waarschijnlijk doe ik dat pas volgende week, het is tijd voor een nieuwe ronde om op te ruimen.
Er zijn nog een paar Tante Betsy items die weg mogen, maar ook jassen en vestjes.
Er staan nog twee paar laarzen van me te koop; een paar zwarte Tony Mora laarzen en de witte Sendra laarzen (kunnen volgens mij ook wel geverfd worden). Maar zijn zeker ook leuk voor onder een zomerjurkje.

Lots of love from Susan