vrijdag 9 februari 2018

Tante Betsy blog Love, Peace & Joy giveawayHey girls vandaag start er weer een leuke winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Love, Peace & Joy.
De nieuwe zomercollectie van Tante Betsy is vandaag bij diverse Tante Betsy verkooppunten binnen gekomen en zo ook bij webshop Love, Peace & Joy.
Ik ben een enorme bofbips en kreeg zelf ook een doos met wishlist jurkjes van die lieve Tante en deed vanmiddag op mijn Facebook pagina een Live on Facebook passessie.
Wie weet hebben jullie die al gezien en komen daarom ook nog even hier gezellig op bezoek en meedoen aan de winacties. Vandaag start dus de winactie met Love, Peace & Joy (lees rustig verder) en t/m zondag kun je nog meedoen aan de winactie ism Retro Boutique.
Ellen heeft veel leuks voor ons ingekocht en wat je nu in haar webshop ziet is van de eerste lichting van de SS2018 zomercollectie van Tante Betsy.
Zoals deze gave Tante Betsy jurk Gallop Zwart.Dit is een jurk van mijn wishlist, ik ben gek op het doorknoopmodel van Tante Betsy en ook met vollere buste staat deze prachtig. Natuurlijk ook heel mooi met een kleinere buste. 
Zo gaaf ook met die roze bies en je hoeft geen paardenfan te zijn om dit een hele leuke jurk te vinden. Naar mijn idee valt deze wat ruimer. Brr het was koud buiten in de namiddag ;).Tante Betsy jurk Lola Viola blauw staat ook in de webshop van Love Peace & Joy. 
Ook al een van mijn favorieten, ik ben gek op het Lola model met die prachtige halslijn. En deze heerlijke retroprint is zo mooi, ik hou van de combinatie van rood wit en blauw.
Deze jurk lijkt kleiner te vallen, maar valt op maat na even aangehad te hebben (ik vertel erover in mijn Live on Facebook filmpje).Ook leuk met zo'n gaaf Tante Betsy vest Sporty rood.


Ook staan er weer leuke zippie jurken in de webshop van Love, Peace & Joy.
Zoals deze Tante Betsy jurk Cactus zwart die mooi op maat valt.

En van diezelfde print zijn er ook mooie Tante Betsy Cactus rokjes te koop in blauw en zwart met een bijpassend Luna Shirt.Ga in de webshop kijken wat er nog meer voor leuks te koop is van de Tante Betsy SS2018 zomercollectie.
Een van de voorwaarden om mee te doen, is het benoemen van je favoriete top drie (uit de Love, Peace & Joy webshop) in je reactie. 


Wat kun je winnen?
Ik mag van Ellen van Love, Peace & Joy drie cadeaubonnen ter waarde van €25 weg geven. 
Eentje onder de reacties hier op mijn blogpost, eentje onder de reacties op mijn Facebook bericht en eentje onder de reacties op mijn Instagram account. Hoe gaaf is dat?
Je kunt dus zomaar drie winkansen hebben als je ook actief bent op Facebook en Instagram. 

Hoe kun je mee doen?


Als je nu meteen je slag gaat slaan bij Love, Peace & Joy vergeet dan niet die leuke maandelijkse winactie, waarbij je kans maakt op een cadeaubon twv €25.
Hier lees je er meer over: https://www.lovepeacejoy.nl/winactie/Oh ja Ellen vroeg me te melden dat ze ook weer leuke Tante Betsy vestjes heeft, die staan nog niet online maar kun je wel bij je bestelling aangeven.

Lots of love from Susan