dinsdag 13 februari 2018

Tante Betsy I'm gonna kiss you all over


Hey girls vandaag is het officieel de laatste carnavalsdag en ook ik heb een verkleedfeestje gehouden, een Tante Betsy verkleedfeestje :). 
Ik kreeg namelijk vandaag een doos van Tante met een aantal jurkjes in een maat kleiner.
De andere jurkjes gaan natuurlijk weer retour naar Tante Betsy, vrijdag gaat daar de eerste lichting online.


Als je mee hebt gekeken naar mijn Live on Facebook video dan heb je vast gehoord dat ik vertelde dat enkele jurkjes ruimer vallen. 
Sommige jurkjes van de eerste lichting van de Tante Betsy zomercollectie vallen wel een maat groter. Natuurlijk is dat niet altijd even makkelijk, maar ik ben van mening dat ze beter groter kunnen vallen als kleiner. Zo kunnen er nog meer Tante Betsy girls mee genieten van die mooie jurkjes. 
Okay voor de dames met de hele kleine maatjes is dat dan niet zo fijn of je moet het fijn vinden dat je jurk wat ruimer valt. Alle dubbele foto's die je nu ziet, daar is de linkse foto een maat M en de rechtse foto een maat L. 
Ik draag normaal altijd een maat L en draag mijn jurkjes graag strak aan mijn lijf.
Ik had het geluk dat het zonnetje heerlijk scheen vandaag, want ik heb deze fotoshoot met blote benen gedaan en natuurlijk ook blote armen ;). Dress Lola Viola Red die ik vandaag ook kreeg valt net zoals de blauwe op maat. Hij zit bij mij wel wat strakker...maar ik ben dan ook best aangekomen de afgelopen tijd (78,5 kg weeg ik nu).
Dus niet een normaal eLletje, maar een XL'er die zich in een L perst ;). 
De bedoeling is om toch ter zijner tijd wat meer aan gewicht kwijt te raken. Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 112 cm, taillewijdte 98 cm en heupwijdte 114 cm. Ik ben zelf 1.57m lang oftewel kort ;). Maar doordat ik me in een L pers valt een jurk bij mij vaak hetzelfde als iemand die langer en smaller dan mij is. 


Vandaag heb ik ook nog een heleboel Tante Betsy kaartjes (zo'n 40 kaartjes) geschreven en ze allemaal gekust #nietplakkenmaarsmakken
Het is me niet gelukt alle adressen een kaartje te schrijven en eigenlijk ben ik dus mijn familie vergeten terwijl die ook altijd een kaartje krijgen...oops. Heb een mooie valentijnsdag morgen! En als je ook mee deed aan de valentijnsdag kaartjes actie krijg je wellicht morgen wel een aantal lieve en leuke kaartjes in je brievenbus. 
Ik ga morgen naar Roermond naar Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop en kom daar samen met een aantal dames. 
Wie weet heb jij ook wel een bezoekje aan een van de vele Tante Betsy verkooppunten in de planning staan. Have fun!

Lots of love from Susan

Ps de kwaliteit van de foto's zal niet echt denderend zijn omdat ik ze via mijn iPhone naar mijn iPad moet sturen (ik ben nu niet thuis). 
Ik zal op een later moment de foto's van de Lynn Circle jurkjes, de Vera Circle, de Snappie Cross en de Shirt Dress Gallop in een aparte blogpost delen.