woensdag 21 februari 2018

Tante Betsy girls having fun at Bibliss DordrechtHey girls vandaag ga ik weer eens een gastblogpost delen van twee Tante Betsy girls die op bezoek waren bij een Tante Betsy verkooppunt
Monique komt regelmatig gezellig op bezoek op mijn happy Tante Betsy blog en laat leuke en gezellige reacties achter. 
Deze keer showt ze samen met vriendin Angelique de SS2018 zomercollectie van Tante Betsy bij lievelingswinkel Bibliss te Dordrecht.
Ik hoop dat jullie gezellig mee genieten van de modeshow die de twee dames geven. 

Hallo allemaal daar zijn we weer, misschien herkennen jullie ons nog van de najaarscollectie AW2017 bij Bibliss in Dordrecht; Tante Betsy girls shopping at Bibliss Dordrecht
Wij zijn de vriendinnen Angelique en Monique en komen beide uit Dordrecht.
Omdat wij Bibliss een geweldige winkel vinden, maar ook de kleding van Tante Betsy willen wij jullie graag weer laten zien hoe de jurkjes vallen als je slank bent maar ook hoe ze staan als je volslank bent.
En willen wij jullie ervan overtuigen dat iedere vrouw kan stralen in zo'n prachtig jurkje van Tante Betsy. Bibliss heeft de maten S, M, L, XL en XXL in haar collectie. Deze pas sessie hebben wij een bevriende fotograaf meegenomen die ons geholpen heeft om de leukste foto's te maken "onze Leo".
Op sommige momenten lagen we dubbel van het lachen en hadden we veel bekijks van andere dames en wachtende echtgenoten maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben in ieder geval weer een superleuke ochtend gehad. En als verrassing mochten we daarna van Louis heerlijk gaan lunchen.

We zijn begonnen met Dress Zippie Cactus Diaz Black in het zwart een heerlijk jurkje wat bij Angelique in maat S heel anders valt dan bij Monique die deze in maat XL past. 

Daarna hebben we Dress Zippie Cactus Diaz Blue gepast. Persoonlijk vond ik deze niet zo mooi staan bij mijzelf en had een maatje groter beter geweest denk ik. Maar die had een andere liefhebster al gekocht. 

Daarna hebben wij beiden Dress Lola Viola Black gepast. Angelique in een S en Monique een XL. Persoonlijk vond ik het jurkje bij mijzelf niet mooi staan. De armen waren veel te strak en het model is niet voor mij bedoeld. 

Daarna hebben wij Dress Snappie Cross Red (met een witte streep) gepast. Voor mijn figuur een hele mooie jurk die goed afslankt. 
Alleen als ik op de website van tante kijk zie ik hem alleen zonder streep (zijnotitie van Susan, deze jurk is aangepast na het maken van de fotoshoot. De modellen dragen allemaal samples. Alle Snappie Cross Red jurken zijn met witte bies afgewerkt). 
Angelique draagt hier een S en Monique een XL, ik heb het idee dat dit jurkje wat ruimer viel. (Zijnotitie van Susan deze jurk valt een maat groter).  

Daarna hebben we Dress Sporty Blue, Dress Sporty Red én Dress Sporty Purple gepast. 
Angelique maat S en Monique een maat XL. Een heel leuk en sportief jurkje maar tekent wel. 

Dress Sporty Blue
Dress Sporty Red
Daarna Vera Dress Circles Green, Angelique maat S en Monique maat XL. Bij Angelique had hij wel een maatje kleiner gemogen en bij Monique een maatje groter. 
Ook een superleuke jurk die met veel vestjes, jasjes en schoenen te combineren is. 

Als laatste hebben wij het Vera Jacket Circles Black gepast met daaronder Skirt Zipper Circles Black.
Echt een hele gave set die je leuk kan dragen met een shirtje eronder maar ook gewoon dicht als jasje. 

Natuurlijk hopen wij dat er snel nog meer leuke jurkjes van Tante komen maar jullie kunnen ze natuurlijk ook zelf komen bewonderen bij Bibliss Dordrecht, Vriesestraat 74, 3311NR Dordrecht. Lieve groetjes van Angelique en Monique en tot gauw.

Wow girls dankjewel voor deze geweldig leuke gastblogpost en jullie heerlijk spontane foto's, ook dankjewel aan Leo om de dames zo mooi te hebben gefotografeerd!
Zo te zien is er veel keuze bij Bibliss in Dordrecht én er komt natuurlijk nog meer leuks in de komende twee lichtingen. Wat superlief ook van eigenaar Louis dat ze lekker zijn mogen gaan lunchen. 
Monique en Angelique hebben zich enorm geamuseerd als je naar deze leuke enthousiaste foto's kijkt. En op deze manier zie je heel goed dat Tante Betsy voor alle maten prachtig staat.
Ik vind Monique zelfs op de foto's waar ze vind dat een jurk tekent of dat ze een maat groter nodig heeft prachtig uitzien.
Ik hoop dat jullie mee genoten hebben en zo een nog beter beeld krijgen van de Tante Betsy SS2018 Summer Collection.
Lots of love from Susan