dinsdag 20 februari 2018

Tante Betsy happiness in a Lola DressHey girls vandaag zitten veel dames in afwachting van hun bestelling die ze deden in de Tante Betsy webshop, nou ja als het goed is is je pakje inmiddels afgeleverd als dit bericht online komt ;).
Hopelijk hebben jullie mijn blogpost Tante Betsy SS2018 Summer Collection goed gelezen wat betreft de maatvoering.
Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk shoppen in een webshop, maar ik hoop dat ik genoeg informatie heb kunnen geven waardoor de keuze makkelijker werd.

Ik heb zelf Tante Betsy Dress Lola Viola Black besteld, maar als ik dit typ is die er nog niet...die kan ik nu nog niet op de foto zetten.
Ik kocht deze jurk van de kadobon die ik kreeg van dochterlief en haar vriend voor kerst, nou ja een gedeelte ervan betaalde ik ermee ;).
Ik ben gek op het Lola model, het is een van mijn favoriete modellen bij Tante Betsy en schreef er zelfs al eens een hele blogpost over; We want Lola lo lo lo Lola.
Een zwart Lola model ontbrak nog aan mijn collectie Lola jurkjes ;).
De Lola Viola is trouwens het enige Lola model deze SS2018 zomercollectie, maar in de wintercollectie komt hij ook weer terug en hopelijk volgende zomer ook weer :).

Zo girls de jurk is binnen, hij is om half zeven vanavond bezorgd in die leuke witte verpakking met roze stippen...zo'n gave verpakking en die is ook nog eens biologisch afbreekbaar.
Ik ga de jurk nu niet meer aan jullie showen en ik ga hem nu ook niet meer passen met een volgegeten buik.

Ik wist net niet wat allemaal te typen maar nu opeens weet ik het. Pas zo'n nieuwe jurk het liefst 's morgens of overdag als je fris en fruitig uit ziet. 's Avonds met een volgegeten buik ziet een jurk die je voor het eerst aantrekt altijd anders uit.
Ja natuurlijk moet die volgegeten buik in die jurk kunnen passen en geloof me die doet dat heus wel, want de Tante Betsy jurkjes rekken altijd heel mooi mee.Ik maak me 's morgens ook altijd eerst op voordat ik een jurk aantrek. Ik doe zelf alleen wat rouche, oogpotlood en mascara op dus geen problemen met foundation die aan je jurk/outfit afgeeft. Daar doe ik allemaal niet aan mee. Ik heb mezelf eens getimed en ben in twee minuten klaar met mijn make-up.
De lipstick foto in het kader van Valentijn was dé grote uitzondering, dat draag ik maar een keer per jaar en alleen even om kaartjes te zoenen #nietplakkenmaarsmakken. Toevallig draag ik Dress Lola Viola Red op die foto ;).Ik zie er ook een kaartje van Tante Betsy in zitten, normaal krijg ik die wel eens met een leuke persoonlijke boodschap.
Maar deze keer is het een gedrukt kaartje met tekst, dus iedereen heeft die bij de bestelling ontvangen.
Leuk dat ze dat erbij doen, zo is meteen voor iedereen duidelijk waar de retouren heen moeten.Let op deze Lola jurk is in maat L 40 cm in de taille als je hem net uit de verpakking haalt (normaal is dat 41/42 cm in maat L).
Maar deze jurk rekt wat uit tijdens het dragen, dit was ook het geval in de AW2017 collectie bij Stardot Red.
De blauwe Lola Viola is nu 42 cm in de taille na een uurtje dragen, zoals ik ook al vertelde en showde tijdens mijn Live video op mijn Facebook pagina.

En als er vragen zijn of als iets niet naar wens is kun je dat sturen naar het vermelde emailadres.
Ik zou dat zelf gewoon doen vanuit de bevestigingsmail van je bestelling, dat werkt het allermakkelijkste en dan hebben ze meteen al je gegevens bij elkaar.
Doe dat sowieso even met een klacht als er iets niet klopt of mis is met het Tante Betsy item. Ik schreef er al eens een blogpost over; Don't worry be happy in a Tante Betsy dress.

Zo girls nu nog snel even op de valreep foto's maken die bij deze blogpost passen.
Leuk dat jullie weer zo enthousiast mee doen met de winactie Tante Betsy blog Amis Mode giveaway.
Lees wel even goed de voorwaarden en laat een gezellige reactie achter.
Ik ben streng geworden, ik heb vaak uren werk aan zo'n winactie in elkaar zetten en verwacht dan wel wat meer als alleen een 'ik doe graag mee' reactie.
Nu zijn de dames die hier op mijn blog reageren over het algemeen wel gewend een leuke reactie achter te laten, maar ik zag onder mijn Facebook bericht wel veel kortere reacties.
Dus doe gezellig mee, met de nadruk op gezellig ;).Nou girls ik ga ervandoor, ik heb deze week of volgende week nog een leuke winactie in petto...waarschijnlijk wordt dat weer lekker een undercover actie voor diegenen die dagelijks mee lezen en niet alleen op winacties afkomen.
Oh wat klink ik streng hihihi, maar gelukkig kennen me veel Tante Betsy girls inmiddels wel als een spontane enthousiaste dame.

Lots of love from Susan