maandag 5 februari 2018

Tante Betsy blog Retro Boutique giveaway


Hey girls ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben gehad. Ik heb in ieder geval lekker kunnen relaxen.
Vandaag gaan we de week meteen leuk van start met een winactie in samenwerking met een Belgisch Tante Betsy verkooppunt, Retro Boutique (voorheen Boutique Sourire).
Nu in de loop van deze week de nieuwe SS2018 zomercollectie aan de diverse verkooppunten wordt geleverd, komen er ook een aantal winacties online hier op mijn blog.Deze week start ik met de winactie ism Retro Boutique te Sint-Lenaarts (België).
Dit is een webshop, maar je kunt er ook terecht na afspraak. Je kunt in de webshop een item reserveren voor een pas afspraak.
Altijd fijn als je in de buurt woont of gewoon een aantal items uit de webshop live daar wilt gaan passen. Sint-Lenaarts ligt op een half uurtje van Breda af.
Verzenden kan natuurlijk ook en is nog niet eens zo duur zie ik en zelfs gratis boven €70. Dus niet alleen interessant voor Belgische dames, maar zeker ook voor Nederlandse dames.Eigenaresse Karen heb je misschien wel al eens hier voorbij zien komen in haar Dress Mollie Butterfly Green die haar geweldig stond.
Vroeger zag ik vaker outfit foto's van haar voorbij komen. Altijd leuk als verkooppunten zelf de jurkjes ook op de foto zetten, altijd fijn om te zien hoe een jurk staat en valt.


Van de SS2018 zomercollectie maakte ze enige tijd geleden al een leuk sneak peek filmpje en deelde dit op Facebook en Instagram.


Ik weet in ieder geval dat ze met deze lichting het leuke zwarte Cactus jurkje gaat ontvangen.
En ook die gave paardjes jurk (Gallop), waar Suze zo mooi mee op de foto staat, gaat er komen.
En dit leuke rokje, Skirt Viola Navy, met dat geweldig leuk retro printje.
En nog veel meer leuks afgaande het filmpje, zoals de vogeltjesjurk in een latere levering, ik zie ook zippies voorbij komen (die zitten in deze levering) en die heerlijke retro ruitjes jurk komt in de laatste levering.Wat kun je gaan winnen?
Ik mag van Karen hier een giftvoucher twv. € 25 weg geven.
Deze is in te wisselen op de nieuwe Tante Betsy collectie (let op: níet op sale items, oftewel niet op solden zoals dat in het Belgisch heet).Hoe doe je mee?

  • Het spreekt vanzelf dat je mijn blog volgt via Blogger of Bloglovin óf via mijn Facebook pagina of mijn Instagram account (daar plaats ik ook mijn berichtjes).
  • Leuk als je Retro Boutique ook gaat volgen en/of je inschrijft op de nieuwsbrief. Ook te volgen op Instagram.
  • Laat hieronder in een gezellige reactie weten dat je mee doet met de winactie (dit is geen Facebook winactie). Wie weet heb je wel al eens eerder bij Retro Boutique geshopt (voorheen bekend als Boutique Sourire) en wil je je ervaring delen...wellicht ben je er zelfs al eens op bezoek geweest dan is dat ook altijd leuk om te horen. Of heb je nu plannen om een pas afspraak te gaan maken. Maak er wat gezelligs van!
  • De winactie loopt t/m carnavalszondag 11 februari. Maandag 12 februari maak ik in een blogpost de winnares bekend. 


Het is sowieso slim om je op de nieuwsbrief in te schrijven op de website van Retro Boutique, want je maakt daar kans op een waardevoucher van €50.Daarnaast krijg je via de Facebook pagina een leuke korting van €5 ter ere van de nieuwe website.Hier zie je wat er nu nog allemaal te koop is en kun je nu eventueel meteen je slag gaan slaan in de sale waar 40% korting is op de Tante Betsy collectie. Binnenkort wordt deze dus aangevuld met de nieuwe collectie.


Lots of love from Susan


PS Op de pagina Giveaway how to? staat nog eens uitgelegd hoe te reageren als je er problemen mee hebt.
Kopieer in ieder geval voor de zekerheid even de getypte tekst, zo kun je hem altijd makkelijk opnieuw plakken.
Soms kan het ook dat het niet lukt met reageren omdat je een afbeelding in de blogpost hebt aangeklikt, ververs de pagina dan even voordat je reageert of klik de afbeelding later aan ;).