woensdag 7 februari 2018

My very special birthday girl


Hey girls vandaag een supersnelle blogpost schrijven. Het is kwart over zeven als ik dit nog moet typen en we komen net thuis van het verjaardagsfeest van dochterlief die vandaag 25 jaar is geworden. 


Ja girls inderdaad het heeft hier in Heerlen gesneeuwd. Even op de foto gegaan in mijn Danefae jas Else. De foto hierboven is van ons tweetjes toen we naar de grotten op bezoek gingen in Maastricht, vorig jaar september. 


Vandaag heb ik mijn Zippie Blossom Blue aan of is het Navy ;). Met mijn Tony Mora boots. 


Gisteren maakte dochterlief hier thuis chili, ik heb een hele grote wokpan. En het was de eerste keer dat ze het maakte. Vandaag kwam de familie bij haar, bij hun thuis, op bezoek en een heel aantal rond etenstijd dus dan is het wel fijn als je iets makkelijks te eten hebt. 
De foto hierboven is gemaakt dit jaar bij mijn vaders verjaardag van ons gezin, naast mij zit mijn broer...manlief was aan het werk ;). 
Ze bestelde zichzelf een mooie cijfertaart die ze eens op Facebook had gezien. 


Ik kocht een paar cadeautjes voor haar (ik kwam spontaan allerlei leuks tegen) en we gaan een keer samen wat leuks doen, een leuk moeder dochter uitje. Foto hier beneden is gemaakt in mei 2016 tijdens moederdag ;). 


Nou girls ik zou wel meer kunnen vertellen maar de tijd dringt. Dus ik ga vliegensvlug op mijn iPad de foto's toevoegen via mijn fotostream. Jammergenoeg lukt dat niet meer via mijn telefoon, de app doet het niet meer. Maar binnenkort komt daar verandering in, voor nu even een mindere kwaliteit foto's. 

Lots of love from Susan