maandag 12 februari 2018

Tante Betsy news


Hey girls vandaag moet ik er echt aan denken om een blogpost te maken en die niet te vergeten. Het is hier namelijk carnavalsmaandag en manlief en ik genieten heerlijk lui van een lang weekend.
Maar jullie zijn natuurlijk benieuwd wie de winnares is van de winactie ism Tante Betsy verkooppunt Retro Boutique
En de dames die op mijn marktplaats advertenties hebben gereageerd zijn benieuwd of hun naam is uitgeloot...dus ik heb vanalles te vertellen en te delen. Gisteren op carnavalszondag ben ik pas later op de dag even gaan wandelen en me toen ook pas aangekleed. Heerlijk zo in de relaxstand, niks hoeven en niks moeten. 
Ik kon het niet laten om een jurkje aan te doen van de nieuwe SS2018 zomercollectie, het werd het zwarte cactus jurkje. 
Wat een gave jurk is dat en zo'n heerlijk comfortabele zippie jurk is en blijft leuk. 
Gisteren combineerde ik het met een zwart Tante Betsy vestje erop en koos ik ook voor een zwarte thermolegging en mijn zwarte ZOO Adventure laarzen (ik ging wandelen in het bos). Dress Zippie Cactus Diaz is ook te koop in de webshop van Retro Boutique, zelfs nog in maat 3XL en S, M en L. 
Deze jurk valt mooi op maat en wat is het toch een heerlijke print die cactus print. Eigenlijk was me deze print niet zo opgevallen tussen al die gave SS2018 zomerjurkjes, maar I love it. 
Altijd leuk van die vrolijke kleurtjes op een zwarte achtergrond. Maar ook heel leuk op die mooie blauwe achtergrond. Karen showt zelf even de blauwe Dress Wen Cactus Diaz samen met Summer Cardigan Jelly Bean (ja de mooie ajour vestjes van Tante Betsy zijn er weer!). 
Allebei heerlijke frisse kleurtjes en een leuke combinatie. Het groene Tante Betsy vestje kan ook heel leuk gecombineerd worden met Dress Zippie Cactus in het zwart. 
Dress Wen Cactus Diaz valt ook op maat, wellicht hebben jullie dat ook wel gezien en gehoord op mijn Live on Facebook video
Wow heb ik daar zomaar weer drie kwartier tegen jullie staan te kwebbelen op mijn Facebook pagina! Meer dan 80 dames keken mee naar mijn live video, die je nog steeds kunt gaan kijken.
Ik vertel er over de nieuwe collectie en hoe hij valt en deed een live passessie. 
Na het filmpje genoot ik weer van Dress Lola Viola Navy met daaroverheen de rode hoodie. Yihaa ik heb een rode hoodie (Hoodie Fit Red) en hij is mooii. Tante Betsy Dress Lola Viola Navy is bijna uitverkocht in de webshop van Retro Boutique. Maar is er wel nog in 3XL!
Hij is zo gaaf! En zoals ik in de live video vertelde rekt de jurk mee (natuurlijk rekken alle Tante Betsy jurken mee) en hij valt op maat nadat je hem even gedragen hebt. 
Hij was in maat L 40 cm in de taille en na even gedragen te hebben met mijn weelderige lijf was hij 44 cm in de taille geworden. 
Karen van Retro Boutique showt hem ook nog even met het rode Tante Betsy vestje Summer Cardigan Formula One welke ook in haar shop te koop is. Okay girls genoeg gekwebbeld, tijd om de winnares bekend te maken. Ik heb mijn vinger laten scrollen door de reacties onder de winactie blogpost en het is Esther geworden. 
Esther liet een gezellige reactie achter vroeg in de morgen zie ik nu. Lieverd neem je even contact met me op dan stuur ik je gegevens door naar Karen (alhoewel jouw gegevens ook al bekend zijn bij Esther als je er al eens besteld hebt ;)). Van harte gefeliciteerd met je cadeaubon, giftvoucher twv €25!
Zo nu even kijken wie allemaal een Tante Betsy jurkje van me gaat kopen en ook een paar laarzen.
Ik heb nog diverse cowboylaarzen van Sendra en Tony Mora op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account staan. Je mag me daar altijd een berichtje sturen als je geïnteresseerd bent met een tegenbod.
De Folky Black gaat naar Lenie, Betsy Big Flower Blue naar Suze, van Dress Sophie gaat Jeannette een rokje maken, Lemonade Butterfly Green gaat naar Simone, Ola Bouquet Green naar Babette, Tammy Bouquet Brown naar Mirjam, Shirt Sissy Winterflower Black naar Babette, Shirt Sissy Winterflower Brown gaat naar Wilbert. 
Ik ga van de opbrengst van de AW2016 jurken en de twee tops kadobonnen kopen bij Tante Betsy die ik hier binnenkort ga verloten. Nou girls dat was het weer voor vandaag, vergeet niet mee te doen aan de winactie van Love, Peace & Joy (reageren kan op mijn blog, Facebook en Instagram).
Let op! Een van de voorwaarden is dat je je top drie deelt uit de webshop en denk eraan dat het een Tante Betsy winactie is. Antwoord aldaar op je eigen reactie als je je top drie nog niet vermeld had!Morgen gaan hier een heel aantal Tante Betsy kaartjes (en andere) de post op in het kader van de leuke valentijnsactie van PostNL.
Met een lippenstiftkus als postzegel kun je je kaartje gratis versturen (ik doe er alweer jaren aan mee...klik en klik). #nietplakkenmaarsmakkenWoensdagochtend tegen half elf ben ik samen met winnares Déborah te vinden bij Our Favourite Shop te Roermond en ga ik met een aantal dames die nieuwe collectie bewonderen en gezellig passen en kwebbelen. Wie weet ga ik jou ook daar zien als je niet hoeft te werken en in de buurt woont.
Lots of love from Susan