woensdag 14 februari 2018

Our Favourite Shop Tante Betsy meeting


Hey girls vandaag op valentijnsdag een dagje naar Roermond op bezoek bij Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop
Ik wist gisteren nog niet wat aan te doen, maar vanmorgen ging me een lichtje op...natuurlijk gewoon lekker in het rood op Valentijnsdag!
Dress Lynn Circles Red mocht mijn lijf vandaag sieren, in maatje M die valt in de taille als 42cm. Ruimer als normaal, maar dat schreef ik al in mijn blogpost van gisteren en vertelde ik in mijn live video met passessie op mijn Facebook pagina. Als ik dit schrijf zit ik in de trein van Heerlen (die rijdt helemaal tot aan Enkhuizen) en dadelijk stapt Déborah op in Sittard en dan zijn we zo in Roermond.


Waar Edith, die nu ook in de trein zit maar dan vanaf Eindhoven, ons op het station op wacht. Samen lopen we dan gezellig naar Our Favourite Shop.


Heerlijk gekwebbeld met de dames, Déborah ontmoette ik voor het eerst en Edith heb ik inmiddels al zo'n 3-4 keer gezien bij andere Tante Betsy meetings en in een ander Tante Betsy verkooppunt.
Ja hoor daar is de winkel van Esther en Maurice al in het zicht en er staan al een paar dames voor de deur te wachten.
Gezellig met z'n allen naar binnen, waar we na even naar al het leuks van de nieuwe collectie gekeken te hebben en al enige setjes/jurkjes uit de rekken geplukt te hebben. Eerst lekker zijn gaan thee drinken en gezellig gaan kwebbelen. Esther en Maurice hadden voor lekkers gezorgd en er was genoeg plek om even een thee momentje te hebben voordat de passessie los ging.Déborah kreeg nog haar gewonnen cadeaubon overhandigd door Esther, die had ze hier bij een winactie gewonnen. Altijd leuk zo'n mooie korting van €50 op een leuke jurk of een leuk rokje van Tante Betsy.


Ondertussen was Rachel ook aangeschoven, die kon niet zo lang blijven en ging na het passen van enkele rokjes al weer snel ervandoor met een Cactus rokje in the pocket. Maar ik heb haar wel nog even snel op de foto kunnen zetten ;).


Marieka voegde zich ook later in, Marieka staat ook vaker model voor Our Favourite Shop. En volgens mij heeft ze in die Zippie Blossom Green ook model gelopen tijdens een modeshow.


Dress Lola Viola Blue werd enthousiast gepast door meerdere dames, zoals door Déborah maar ook door Jeannette. Deze jurk is ook online te koop in hun webshop, ik zie hem al in meerdere webshops uitverkocht...dus als je hem nog zoekt...klik even op de vetgedrukte naam. Deze jurk valt op maat.Dress Vera Circles Blue was ook al zo'n favoriet en is door meerdere dames gepast. Hier staat Loes samen met Jeannette op de foto. Als ik me goed herinner draagt Loes maat M en draagt Jeannette maat L.


Ik heb speciaal voor jullie wat setjes gepast, maar als ik zo naar de foto's kijk word ik er niet blij van.
Mijn figuur komt beter tot recht in een jurkje. Ik draag Skirt Zipper Circles Red met Peasent Top Red.
Ik ging samen met Loes op de foto die even mijn Lynn Circles jurk heeft gepast. Ze draagt normaal maat M maar heeft hier toch een eSje van nodig.


Maar aan de andere kant stond de Vera Circles Blue haar qua model beter, dat is een fijner model als je bredere heupen hebt ten opzichte van je buste. Dus eigenlijk een fijn model voor peermodellen.
Ze ging ook nog even samen met Chantal en mij op de foto buiten voor de deur.
Chantal draagt Skirt Zipper Circles Black samen met het Vera Jacket Circles Black.
Ik draag Zipper Skirt Cactus Diaz en Shirt Luna Black (die zie ik zo 123 niet in de webshop staan) met ook het Vera Jacket Circles Black.

De Zipper Circles rokjes vielen naar ons idee ruimer als de Zipper Cactus die netjes op maat valt. Ik draag een XL in het cactus rokje en een L in de circles rokjes. Maar dat komt doordat ik eigenlijk een XL'er ben ;). De Vera circles jacket valt wel op maat. 


Edith ging ook nog even gezellig met mij op de foto in een bijpassende outfit.


Loes en Déborah hebben ook allebei Snappie Cross Green gepast en ik weet dat Déborah uiteindelijk voor deze jurk heeft gekozen samen met het cactus rokje. Let op deze jurk valt ruimer...volgens mij is Déborah met een S naar huis gegaan.
Loes op de foto met Marieka en Déborah gezellig op de foto met Inge.
Loes pastte ook nog Tante Betsy Summer Cardigan Blue bij Dress Snappie Cross Green. Wat een mooie combinatie!Inge was ook heerlijk enthousiast met foto's maken. Heerlijk lekker met de oude telefoon in de hand!Later gingen Inge, Déborah en ik ook nog even op de foto. Inge draagt Sporty Dress Red en Déborah draagt Vera Circles Blue en ik had bij Zipper Skirt Circles Black nog even een Summer Cardigan Red aangedaan (die vind ik ook even niet terug in de webshop bij de Tops).Jullie kunnen aan de foto's wel zien dat het een heerlijk Tante Betsy feestje was, we hebben voor zover het kon zoveel mogelijk gepast. Bijna alles is ook terug te vinden in de webshop van Our Favourite Shop, dus je kunt ook heerlijk vanuit je luie stoel bestellen.Natuurlijk komt er in maart bij de tweede lichting nog meer leuks in de winkel van Our Favourite Shop te koop. Zoals de gave vogeltjes jurken, maar ook leuke rokjes en tops. En er komt ook een derde lichting in april...


Esther had in het kader van Valentijn voor ons allen een heerlijke bonbon in de vorm van een kus.
Maar omdat ze nog geen tijd had gehad om een Tante Betsy item aan te doen werd ze even in die gave Tante Betsy Sporty Jacket Green gestyled door Chantal. (De Sporty Jacket valt ook netjes op maat evenals de Sporty Dress). En natuurlijk ging ik ook nog even samen met Esther op de foto en kreeg een tasje van Our Favourite Shop in de handen gedrukt.
Whahaha heerlijke meiden...alles om dit leuke verkooppunt in de kijker te zetten.


Last but not least gingen we allemaal even buiten op de foto, wel met onze jassen aan want brrr het was koud buiten. En zo leuk allemaal in een Tante Betsy jurk!
Heerlijk toch dit soort spontane ontmoetingen...eigenlijk kende ik niemand behalve Edith en wat was het gezellig! Thanks girls voor al jullie gezelligheid en enthousiasme en niet te vergeten Esther en Maurice!


Na afloop ben ik samen met Edith en Déborah nog even naar Bagels & Beans geweest, waar later ook Chantal en Loes iets kwamen eten. Maar toen was de koek toch echt op voor mij.
Wie weet tot een volgende keer lieve Tante Betsy girls!


Lots of love from Susan

Oh ja voordat ik het vergeet...er lag een hele stapel post op de deurmat toen ik thuis kwam. Straks als ik deze blogpost online heb, eens de tijd nemen om deze leuke en lieve valentijnspost #nietplakkenmaarsmakken op mijn gemak te kijken en te lezen...
Nu proberen deze blogpost af te hebben voordat manlief thuis komt, want hij verdient wel wat qualitytime samen met mij.