maandag 26 februari 2018

Happy Tante Betsy girls and a surpriseHey girls vandaag ga ik weer een aantal dames blij maken met een kadobon/shoptegoed.
Vandaag maak ik namelijk de twee winnaressen bekend van de Tante Betsy blog Amis Mode giveaway, een winactie in samenwerking met een Tante Betsy verkooppunt te Meppel.
Máár als jullie mijn blogpost van vrijdag Tante Betsy brings colour into our lives goed hebben gelezen, zat daar zomaar een undercover winactie in verstopt.
Ik ga vandaag daarom ook nog eens vijf dames blij maken met een Tante Betsy kadobon ter waarde van vijftig euro. Verrassing!!
Altijd leuk met deze geweldige SS2018 zomercollectie en met de tweede levering alweer in aantocht om een kadobon van € 50 te winnen.Zoals dit leuke doorknoopjurkje, Dress Betsy Stars, dat bij de tweede levering zit.
Die gaat er ook zijn in hetzelfde model als Dress Victoria Gallop, verderop zie je een foto van Anita de rechterhand van Tante Betsy die deze jurk aan heeft.


En dit gave jasje komt er ook aan!Wat een heerlijk gezellige reacties kwamen er op mijn vraag wat Tante Betsy voor je doet, hoe Tante Betsy in je leven kwam en of je leven is veranderd door het dragen van Tante Betsy jurkjes en outfits.
Ik heb genoten van jullie verhalen en geprobeerd zoveel mogelijk te reageren op de reacties, die ik dit weekend heb gelezen toen ik 's ochtends nog in bed lag.
De reacties die later binnen kwamen heb ik wel gelezen, maar ik heb nog geen tijd gehad om erop te reageren.Weten jullie nog dat ik in januari op bezoek was bij Tante Betsy (Happy Tante Betsy Day) en daar twee jurkjes mee kreeg om te verloten.
Nou toevallig heb ik vandaag exact dezelfde jurk aan (ja het heeft hier gesneeuwd) die ik tijdens mijn bezoek ook aan had en dat is ook de jurk die ik mocht verloten; Dress Sporty Cherry Blossom Blue.
Samen met de opbrengst van Dress Lemonade Navy en nog een paar jurken en tops die ik onlangs verkocht op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account kwam ik op een totaal uit van €245 en ik kocht vandaag bij Tante Betsy 5 kadobonnen ter waarde van € 50 van.
Ik koos drie winnaressen uit onder de reacties op mijn blog en twee winnaressen die reageerden op het bericht op Facebook. Maar beide dames die daar reageerden hebben ook onder mijn blogpost gereageerd. Zo leuk!
En wat nog leuker is dat een van de dames die gewonnen heeft, een andere dame heeft geholpen hoe te reageren (nou ja eigenlijk twee).
Lieve Ria dankzij jouw hulp heeft Marina toch een reactie kunnen achterlaten onder mijn blog.
Dankzij jullie reacties op mijn Facebook bericht hebben jullie allebei een kadobon twv 50 euro gewonnen die je kunt gaan besteden in de webshop van Tante Betsy.
En Ria kocht ook Dress Lemonade Navy van me, hoe leuk Ria dat jij met jouw aankoop deze winactie sponsorde en nu ook nog tot de gelukkige winnaressen behoort!Ik trok drie winnaressen onder de reacties op mijn blog. Ik kies dus tegenwoordig winnaressen uit al scrollend met mijn ogen dicht tussen alle reacties.
Oh ja voor de dames die soms moeite hebben om te reageren; kopieer altijd even je reactie voordat je op publiceren klikt, vooral als je er een heel verhaal van maakt. 
Als het dan mis gaat dan kun je nog altijd je reactie plakken bij een tweede poging.
Mijn cursor bleef bij Elske haar reactie staan, maar ook bij de reacties van Joanne en Carol.
Ook jullie ga ik blij maken met een kadobon ter waarde van 50 euro die je kunt gaan besteden bij Tante Betsy in de webshop. Van harte gefeliciteerd girls!
Kunnen jullie me alle vijf even een pb of mail sturen met jullie mailadres en dan zorg ik dat jullie de Tante Betsy kadobon zo snel mogelijk ontvangen.
De foto's van jullie reacties zijn wat te onduidelijk dus die voeg ik niet toe.Wie weet kies je wat leuks uit van de eerste lichting van de SS2018 zomercollectie of ga je wachten op een volgende lichting óf ga je nog iets scoren in de outlet...dat mag natuurlijk ook als er nog iets leuks in je maat te krijgen is.
De vogeltjesprint (Birds Blossom) jurken komen eraan, in overslag model en in doorknoop model, maar ook gave rokjes met tops.


Zo girls na deze leuke verrassing is het tijd om de winnaressen bekend te maken van de Tante Betsy blog Amis Mode giveaway.
Je kon op twee plekken reageren om een kans te wagen op een cadeaubon/shoptegoed bij Amis Mode te Meppel.
Ik heb na thuiskomst van mijn werk, twee winnaressen 'getrokken' door middel van te scrollen met mijn pc muis tussen alle reacties met mijn ogen dicht.
Het zijn toevallig twee dames geworden die er allebei live willen gaan shoppen, eentje heeft er binnenkort cursus en de ander wil graag samen met haar vader een dagje op stap gaan.
Wie weet herkennen jullie je al in deze omschrijving ;).

Leuk ook om de reacties te lezen van dames die ervaring hebben in een bezoekje aan de winkel in Meppel of die al eens online wat besteld hebben in de webshop van Amis Mode. Dankjewel dames voor al jullie leuke enthousiaste reacties.
Grietje jij reageerde onder mijn blogpost en Inge jij reageerde op Facebook onder de winactie.
Van harte gefeliciteerd Grietje en Inge, nemen jullie even per mail of per pb met mij contact op voor de verdere afhandeling. Dan geef ik jullie gegevens door aan Gerda en Fay van Amis Mode.

Wie weet Grietje kun jij binnenkort de zwarte Lynn jurk gaan scoren die Gerda en Fay ons showden.
Dankjewel ook aan Gerda en Fay van Amis Mode voor het ter beschikking stellen van twee cadeaubonnen twv € 50.
Er komt nog veel leuks aan bij Amis Mode (hieronder een aantal jurkjes die daar binnenkort te koop zijn...de ruitjes jurk is van de derde en laatste lichting) dus hou hun Facebook pagina in de gaten.En natuurlijk zal ik het ook hier gaan melden als de Tante Betsy verkooppunten de tweede levering gaan ontvangen/hebben ontvangen.
Wie weet binnenkort wel weer een leuke winactie in samenwerking met een ander Tante Betsy verkooppunt.

Lots of love from Susan