dinsdag 6 februari 2018

About Tante Betsy shops & meetings


Hey girls wat een leuke enthousiaste reacties weer naar aanleiding van de winactie die ik gisteren deelde. 
Zo leuk ook dat Karen van Retro Boutique blij is met mijn blogpost, er gaat toch altijd wat uurtjes werk in zitten en dan is het leuk als het gewaardeerd wordt. 
Ik vind het belangrijk om regelmatig de Tante Betsy verkooppunten in de spotlights te zetten. En daarmee kan ik jullie ook weer blij maken, jullie laten weten dat er van die leuke winkels zijn waar ze Tante Betsy verkopen of in dit geval een Belgische webshop waar je eventueel ook op afspraak terecht kunt. 


Er is inmiddels ook een datum bekend wanneer we met een paar dames naar Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop in Roermond gaan. 
Woensdag 14 februari in de ochtend komen we met een stel meiden bij elkaar in de winkel van Esther en Maurice. 
Ik ga er samen met prijswinnares Déborah heen met de trein, ik vanuit Heerlen en Déborah stapt in Sittard op. 
Wij komen tegen half elf aan in Roermond en lopen dan gezellig naar Our Favourite Shop. 
Jammergenoeg kunnen er een heel aantal Tante Betsy girls en jurkjeszusjes niet ivm werk of kids. Maar een aantal dames hebben wel al aangegeven te kunnen komen. 
Wil je ook komen dan ben je van harte welkom! 
Laat hier even wat weten of via pb, dan kan Esther daar rekening mee houden en zorgt voor wat lekkers bij de koffie en thee. 


Op 25 maart gaan we ons met een heel stel jurkjeszusjes zien in Utrecht op de SoMuch Dresses Lovers Meeting georganiseerd door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen. 
Ze heeft speciaal voor ons een ruimte afgehuurd in het centrum van Utrecht. 
Het beloofd weer een feestje te worden en Binnie kennende heeft ze weer vanallerlei leuks voor ons in petto. 
Ik verheug me er op om een heel aantal van jullie daar te gaan zien. In de blogpost SoMuch Dresses Lovers Meeting lees je er meer over hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn. 


Zo leuk al die spontane acties en de komende tijd heb ik nog meer leuks voor jullie in petto. Er komen in ieder geval drie winacties aan de komende tijd. 


Vandaag een drukke en vermoeiende dag gehad met diverse afspraken bij de huisarts (ggz praktijkondersteuner) en het ziekenhuis (psychologisch onderzoek ivm geheugen, planning etc). 
Gisteren bij de bedrijfsarts geweest en ik blijf vooralsnog 2x2 uurtjes werken. 
Dat is me op dit moment al wat veel met al die afspraken in het kader van het revalidatie traject dat gestart is (ivm mijn cva van 12,5 jaar geleden waar ik nooit begeleiding bij gehad heb). 
Maar het is ook fijn om weer creatief bezig te mogen zijn. En het kussen dat ik maakte van retro dekens was binnen een paar dagen verkocht, leuk toch?!Vandaag draag ik Dress Mollie Grafisch Black (AW2017) met de Hoodie Fit Black (AW2015). En met mijn ZOO Adventure outdoor laarzen...prijswinnares Larja heeft de bon nu in bezit en de andere dames die een prijs wonnen vast ook (heeft wat langer geduurd).
Vanochtend had ik mijn roze Margrethe Danefae winterjas aan en vanmiddag deed ik mijn Else Danefae winterjas aan (geen foto mee gemaakt ;)).


Oh ja heb je plannen om naar een Tante Betsy verkooppunt te gaan, kijk dan even goed naar mijn geüpdate Tante Betsy shops lijst en check goed hun openingstijden ivm carnaval!. 
Er zijn namelijk 7 verkooppunten verwijderd die geen Tante Betsy meer verkopen en zo'n 18 nieuwe toegevoegd. Alsook BreakOut te Lemmer, Holy Cow in Twello die ik niet op mijn lijst had staan. 


Lots of love from Susan

13 opmerkingen:

 1. Sorry girls voor de slechte kwaliteit van sommige foto's, ik zit nog steeds te klungelen op mijn iPad enzo dus kan er nu even niks aan veranderen. Maar er komt wel verandering in...binnenkort meer daarover ;). Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk al uit naar het verslag van jullie uitje volgende week.
  Dat jullie een leuke dag zullen hebben...
  Fijne update van de shops waar men TB items kan shoppen.
  De grafische dress staat je prachtig 👌
  Ach niets aan te doen... wie de foto's niet goed vindt moet maar de ogen dichtdoen.
  Had het bij jullie weer gesneeuwd?
  Ik begrijp hoe vermoeiend alles voor je Is met alle afspraken en je werk...
  Neem alle tijd....

  Lieve groeten Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aimee Moolenaar-Dols6 februari 2018 om 19:51

  Sneeuw bij jou?? Hihi hier niks. Ik vind het jammer dat ik de 14e niet kan komen :-( had ik leuk gevonden.
  Dan ga ik maar voor de 25ste :-))
  Liefs en fijne avond Aimée xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De bon is inderdaad vandaag binnen gekomen! 😄 volgende week bestellen!!! 🎈🎈
  Ik ga in maart met m'n schoonmoeder, die in Roermond woont, our favorite shop eens bekijken. Ben benieuwd! Lekker passen!! 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk op wat ze de dag van de liefde noemen, zo gezellig jullie pasmomentjes van de nieuwe collectie! Ik ben zo benieuwd naar je blog hierover! Ik geniet er bijna dagelijks van maar dat weet je onder tussen wel. Ik wens je een heerlijke relaxte avond, even bijkomen van al je drukke veel van je vragende afspraakjes en een goede nachtrust xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas kan ik ook niet woensdagochtend (en is Roermond wat ver) maar ik heb zin in Utrecht!
  Doe rustig aan, het klinkt als een vermoeiende dag vandaag
  Groetjes, Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan nog maar niet kiezen tussen de rode of de zwarte Zoo laarzen. De bon is nu binnen ❤️, dus moet ik toch de knoop maar eens door gaan hakken. Die daagjes weg gaan voor mij niet lukken vanwege mijn werk, maar gelukkig kan ik het hier allemaal in de gaten houden en meegenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke voor uitzichten Susan! Gezellig dat je de eerste lichting met wat dames gaat bekijken. Ik hoop zelf ook volgende week een stenen winkel te kunnen bezoeken, staat al dik geschreven in de agenda. En 25 maart ga ik ook beleven! Zo leuk!! Tot dan alvast xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer dat ik de 14e niet kan komen. En wat een heerlijk vooorruitzicht dat de nieuwe collectie al bijna komt! Yayyy 🎈😍
  Liefs 🙋🏻❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hé Susan, ooooohhhhh ♥♥♥ wat ziet dat er allemaal vrolijk uit! Om hebberig van te worden.
  Ik wens je een chilly avond en goede nachtrust xx Germa vd Kolk

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.