dinsdag 6 februari 2018

About Tante Betsy shops & meetings


Hey girls wat een leuke enthousiaste reacties weer naar aanleiding van de winactie die ik gisteren deelde. 
Zo leuk ook dat Karen van Retro Boutique blij is met mijn blogpost, er gaat toch altijd wat uurtjes werk in zitten en dan is het leuk als het gewaardeerd wordt. 
Ik vind het belangrijk om regelmatig de Tante Betsy verkooppunten in de spotlights te zetten. En daarmee kan ik jullie ook weer blij maken, jullie laten weten dat er van die leuke winkels zijn waar ze Tante Betsy verkopen of in dit geval een Belgische webshop waar je eventueel ook op afspraak terecht kunt. 


Er is inmiddels ook een datum bekend wanneer we met een paar dames naar Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop in Roermond gaan. 
Woensdag 14 februari in de ochtend komen we met een stel meiden bij elkaar in de winkel van Esther en Maurice. 
Ik ga er samen met prijswinnares Déborah heen met de trein, ik vanuit Heerlen en Déborah stapt in Sittard op. 
Wij komen tegen half elf aan in Roermond en lopen dan gezellig naar Our Favourite Shop. 
Jammergenoeg kunnen er een heel aantal Tante Betsy girls en jurkjeszusjes niet ivm werk of kids. Maar een aantal dames hebben wel al aangegeven te kunnen komen. 
Wil je ook komen dan ben je van harte welkom! 
Laat hier even wat weten of via pb, dan kan Esther daar rekening mee houden en zorgt voor wat lekkers bij de koffie en thee. 


Op 25 maart gaan we ons met een heel stel jurkjeszusjes zien in Utrecht op de SoMuch Dresses Lovers Meeting georganiseerd door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen. 
Ze heeft speciaal voor ons een ruimte afgehuurd in het centrum van Utrecht. 
Het beloofd weer een feestje te worden en Binnie kennende heeft ze weer vanallerlei leuks voor ons in petto. 
Ik verheug me er op om een heel aantal van jullie daar te gaan zien. In de blogpost SoMuch Dresses Lovers Meeting lees je er meer over hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn. 


Zo leuk al die spontane acties en de komende tijd heb ik nog meer leuks voor jullie in petto. Er komen in ieder geval drie winacties aan de komende tijd. 


Vandaag een drukke en vermoeiende dag gehad met diverse afspraken bij de huisarts (ggz praktijkondersteuner) en het ziekenhuis (psychologisch onderzoek ivm geheugen, planning etc). 
Gisteren bij de bedrijfsarts geweest en ik blijf vooralsnog 2x2 uurtjes werken. 
Dat is me op dit moment al wat veel met al die afspraken in het kader van het revalidatie traject dat gestart is (ivm mijn cva van 12,5 jaar geleden waar ik nooit begeleiding bij gehad heb). 
Maar het is ook fijn om weer creatief bezig te mogen zijn. En het kussen dat ik maakte van retro dekens was binnen een paar dagen verkocht, leuk toch?!Vandaag draag ik Dress Mollie Grafisch Black (AW2017) met de Hoodie Fit Black (AW2015). En met mijn ZOO Adventure outdoor laarzen...prijswinnares Larja heeft de bon nu in bezit en de andere dames die een prijs wonnen vast ook (heeft wat langer geduurd).
Vanochtend had ik mijn roze Margrethe Danefae winterjas aan en vanmiddag deed ik mijn Else Danefae winterjas aan (geen foto mee gemaakt ;)).


Oh ja heb je plannen om naar een Tante Betsy verkooppunt te gaan, kijk dan even goed naar mijn geüpdate Tante Betsy shops lijst en check goed hun openingstijden ivm carnaval!. 
Er zijn namelijk 7 verkooppunten verwijderd die geen Tante Betsy meer verkopen en zo'n 18 nieuwe toegevoegd. Alsook BreakOut te Lemmer, Holy Cow in Twello die ik niet op mijn lijst had staan. 


Lots of love from Susan