vrijdag 2 februari 2018

Tante Betsy shops list update SS2018


Hey girls met de Tante Betsy Spring Summer 2018 collectie volgende week in aantocht is het tijd om een update te plaatsen van de pagina Tante Betsy shops, de lijst met de Tante Betsy verkooppunten.
Zoals altijd zal deze collectie als allereerste te koop zijn bij de diverse verkooppunten, daarna volgt pas dé Tante Betsy webshop.
Er komen weer een aantal verkooppunten erbij, maar er zijn ook een aantal verkooppunten die stoppen met het verkopen van Tante Betsy (die vermeldde ik al in blogpost; I will keep you posted). Nu de SS2018 zomercollectie van Tante Betsy eraan komt, is het wel fijn om te weten waar je een shoppinguitje naar toe kunt gaan plannen. 
Wie weet komen er opeens verkooppunten bij vlakbij je woonplaats of in je favoriete stad waar je graag gaat shoppen. 
Óf zie je er nu een stad of winkel bij waarvan je denkt, hey daar had ik altijd eens naar toe gewild. Mijn Tante Betsy shops lijst is opgedeeld per provincie met de plaatsnamen op alfabetische volgorde. 
Onder de provincie Limburg bevinden zich de webshops, maar let op onder de link van meerdere stenen winkels bevinden zich ook webshops die ik niet apart vermeld heb.
Een fijn naslagwerk als je wilt weten waar de diverse Tante Betsy verkooppunten zich bevinden veelal met link naar hun Facebook pagina, waar vaak updates enzo geplaatst worden. Allereerst ga ik vertellen welke erbij komen en met de toevoeging van de winkels van Art & Casey komen er meteen 5 verkooppunten bij én een webshop
Art & Casey winkels kun je vinden in de Randstad, in Zuid Holland in leuke plaatsen als Delft, Den Haag, Gouda, Leiden en Rotterdam. 
Let op! Ze hebben niet in alle winkels dezelfde stijl. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel.
Én let op in Haarlem zal geen Tante Betsy te koop zijn, omdat daar al verkooppunt Polkadot is die Tante Betsy verkoopt.
De webshop is al een feestje op zich, heerlijk retro dus dat beloofd een leuk shoppinguitje te worden. 
En wat ook wel heel gaaf is je kunt er een paskamerreservering maken. Iets dat je ziet in de webshop kun je toevoegen aan je paskamerwenslijst. Deze lijst mail je aan de betreffende winkel en zij nemen daarna contact met je op zodat je de items in de winkel van keuze kunt passen. Deze gratis service is gratis inclusief advies, koffie/thee en gezelligheid.

Ook in Zuid Holland komt verkooppunt Vidi Vici te Rotterdam waarmee er nu 8 Tante Betsy verkooppunten in Zuid Holland zijn. Daar zullen de dames uit die omgeving vast blij mee gaan zijn.In Zeeland komen er twee verkooppunten bij, fijn voor de Zeeuwse Tante Betsy girls maar ook fijn voor de toeristen die zo ook Tante Betsy leren kennen. 
Kompassen in Zierikzee is vanaf de SS2018 zomercollectie nu ook Tante Betsy verkooppunt én Oui Couture in Axel. De laatste is echt een retro stijl winkeltje en zal daarom ook weer een hele anders ingekocht hebben bij Tante Betsy.
Axel ligt trouwens heel kort aan de Belgische grens dus zeer zekers ook interessant voor Belgische Tante Betsy girls om eens een tripje te maken naar Zeeland, maar ook naar Noord Brabant.


Zo heeft ieder verkooppunt, iedere winkel die Tante Betsy verkoopt of gaat verkopen hun eigen stijl. En vaak vind je bij de minder bekende verkooppunten wellicht nog gewoon items die in de meer bekende verkooppunten met groter aanbod snel uitverkocht zijn. In de provincie Utrecht komen er ook twee verkooppunten bij, The Little Shop of Colours te Amersfoort zo te zien op de website een heerlijke retro winkel waar ze ook die gave Irregular Choice schoenen verkopen.
En Pretty Nine in Breukelen met weer een hele andere stijl in de winkel. 
Naast Keizerin is er nu dus een tweede winkel die Tante Betsy verkoopt in Amersfoort. Verder komt er in Friesland te Sneek, Ziggo Fashion bij, op Facebook zie ik veel jeans langskomen dus een winkel die wellicht een meer gangbare Tante Betsy collectie zal ingekocht hebben. Zo heeft ieder Tante Betsy verkooppunt hun eigen stijl die ze in de winkel hebben en bij hun klanten passen. 
In Noord Holland te Bussum, gaat conceptstore Yellow Birds met zo te zien een winkel vol leuke hebbedingetjes ook Tante Betsy verkopen. 
In Gelderland te Culemborg, KadoTante komt er nog een verkooppunt bij en ik kom deze foto tegen van de inkoop van SS2018.
In Nijmegen komt er ook Zusje van Fifth, een nieuw te openen winkel van bestaand Tante Betsy verkooppunt Fifth.In België komen er ook twee verkooppunten bij M.E.X. Sprl te La Louvière in Franstalig België (ik vind er online helemaal niks van terug, als alleen het adres als ik erop google). 
Seventy One die reeds langer Tante Betsy verkoopt (Antwerpen en Gent) gaat nu ook in de winkel in Hasselt Tante Betsy verkopen (ik zie daar nog jurkjes in de webshop in maten die hier al verkocht zijn). En last but not least voor velen een welbekende webshop, TopVintage, deze gaat ook een plukje Tante Betsy verkopen. 
En die ligt hier ook nog eens vlakbij! Maar tsja jammergenoeg geen winkel dus nog steeds geen Tante Betsy verkooppunt in Zuid Limburg.Oh ja er zijn dus ook een aantal winkels die stoppen met de verkoop van Tante Betsy, zoals ik deze week al vermeld heb in mijn I will keep you posted blogpost. 
Zoals Art Den Bosch, Bibliss Gouda, Buitengewoon Mooi, Lady Colors, Imagio, le Sjalerie en Miss Vintage.
Deze zijn dan ook niet meer te vinden in mijn Tante Betsy shops lijst, terwijl ze wellicht wel nog Tante Betsy sale items hebben.Zo girls nu kunnen jullie een leuk shopping uitje gaan plannen, wie weet wel gezellig met andere Tante Betsy girls. Of wie weet kom je die daar wel tegen en herkennen jullie elkaar.
Maak er een gezellige dag van! 
En als je heerlijk vanuit je luie stoel of op de bank los gaat in de vele webshops die Tante Betsy verkopen, wens ik je natuurlijk ook heel veel shopplezier.Eind volgende week hangt de nieuwe SS2018 zomercollectie in heel wat Tante Betsy verkooppunten, maar het kan bij sommige ook zijn dat het pas na de carnaval gaat zal zijn. Hieronder een foto van onze kleine meeting in de zomer bij Our Favourite Shop te Roermond.
Girls gaan we ons komende week nog zien of zitten jullie allemaal in carnavalsstemming?Lots of love from Susan