vrijdag 2 februari 2018

Tante Betsy shops list update SS2018


Hey girls met de Tante Betsy Spring Summer 2018 collectie volgende week in aantocht is het tijd om een update te plaatsen van de pagina Tante Betsy shops, de lijst met de Tante Betsy verkooppunten.
Zoals altijd zal deze collectie als allereerste te koop zijn bij de diverse verkooppunten, daarna volgt pas dé Tante Betsy webshop.
Er komen weer een aantal verkooppunten erbij, maar er zijn ook een aantal verkooppunten die stoppen met het verkopen van Tante Betsy (die vermeldde ik al in blogpost; I will keep you posted). Nu de SS2018 zomercollectie van Tante Betsy eraan komt, is het wel fijn om te weten waar je een shoppinguitje naar toe kunt gaan plannen. 
Wie weet komen er opeens verkooppunten bij vlakbij je woonplaats of in je favoriete stad waar je graag gaat shoppen. 
Óf zie je er nu een stad of winkel bij waarvan je denkt, hey daar had ik altijd eens naar toe gewild. Mijn Tante Betsy shops lijst is opgedeeld per provincie met de plaatsnamen op alfabetische volgorde. 
Onder de provincie Limburg bevinden zich de webshops, maar let op onder de link van meerdere stenen winkels bevinden zich ook webshops die ik niet apart vermeld heb.
Een fijn naslagwerk als je wilt weten waar de diverse Tante Betsy verkooppunten zich bevinden veelal met link naar hun Facebook pagina, waar vaak updates enzo geplaatst worden. Allereerst ga ik vertellen welke erbij komen en met de toevoeging van de winkels van Art & Casey komen er meteen 5 verkooppunten bij én een webshop
Art & Casey winkels kun je vinden in de Randstad, in Zuid Holland in leuke plaatsen als Delft, Den Haag, Gouda, Leiden en Rotterdam. 
Let op! Ze hebben niet in alle winkels dezelfde stijl. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel.
Én let op in Haarlem zal geen Tante Betsy te koop zijn, omdat daar al verkooppunt Polkadot is die Tante Betsy verkoopt.
De webshop is al een feestje op zich, heerlijk retro dus dat beloofd een leuk shoppinguitje te worden. 
En wat ook wel heel gaaf is je kunt er een paskamerreservering maken. Iets dat je ziet in de webshop kun je toevoegen aan je paskamerwenslijst. Deze lijst mail je aan de betreffende winkel en zij nemen daarna contact met je op zodat je de items in de winkel van keuze kunt passen. Deze gratis service is gratis inclusief advies, koffie/thee en gezelligheid.

Ook in Zuid Holland komt verkooppunt Vidi Vici te Rotterdam waarmee er nu 8 Tante Betsy verkooppunten in Zuid Holland zijn. Daar zullen de dames uit die omgeving vast blij mee gaan zijn.In Zeeland komen er twee verkooppunten bij, fijn voor de Zeeuwse Tante Betsy girls maar ook fijn voor de toeristen die zo ook Tante Betsy leren kennen. 
Kompassen in Zierikzee is vanaf de SS2018 zomercollectie nu ook Tante Betsy verkooppunt én Oui Couture in Axel. De laatste is echt een retro stijl winkeltje en zal daarom ook weer een hele anders ingekocht hebben bij Tante Betsy.
Axel ligt trouwens heel kort aan de Belgische grens dus zeer zekers ook interessant voor Belgische Tante Betsy girls om eens een tripje te maken naar Zeeland, maar ook naar Noord Brabant.


Zo heeft ieder verkooppunt, iedere winkel die Tante Betsy verkoopt of gaat verkopen hun eigen stijl. En vaak vind je bij de minder bekende verkooppunten wellicht nog gewoon items die in de meer bekende verkooppunten met groter aanbod snel uitverkocht zijn. In de provincie Utrecht komen er ook twee verkooppunten bij, The Little Shop of Colours te Amersfoort zo te zien op de website een heerlijke retro winkel waar ze ook die gave Irregular Choice schoenen verkopen.
En Pretty Nine in Breukelen met weer een hele andere stijl in de winkel. 
Naast Keizerin is er nu dus een tweede winkel die Tante Betsy verkoopt in Amersfoort. Verder komt er in Friesland te Sneek, Ziggo Fashion bij, op Facebook zie ik veel jeans langskomen dus een winkel die wellicht een meer gangbare Tante Betsy collectie zal ingekocht hebben. Zo heeft ieder Tante Betsy verkooppunt hun eigen stijl die ze in de winkel hebben en bij hun klanten passen. 
In Noord Holland te Bussum, gaat conceptstore Yellow Birds met zo te zien een winkel vol leuke hebbedingetjes ook Tante Betsy verkopen. 
In Gelderland te Culemborg, KadoTante komt er nog een verkooppunt bij en ik kom deze foto tegen van de inkoop van SS2018.
In Nijmegen komt er ook Zusje van Fifth, een nieuw te openen winkel van bestaand Tante Betsy verkooppunt Fifth.In België komen er ook twee verkooppunten bij M.E.X. Sprl te La Louvière in Franstalig België (ik vind er online helemaal niks van terug, als alleen het adres als ik erop google). 
Seventy One die reeds langer Tante Betsy verkoopt (Antwerpen en Gent) gaat nu ook in de winkel in Hasselt Tante Betsy verkopen (ik zie daar nog jurkjes in de webshop in maten die hier al verkocht zijn). En last but not least voor velen een welbekende webshop, TopVintage, deze gaat ook een plukje Tante Betsy verkopen. 
En die ligt hier ook nog eens vlakbij! Maar tsja jammergenoeg geen winkel dus nog steeds geen Tante Betsy verkooppunt in Zuid Limburg.Oh ja er zijn dus ook een aantal winkels die stoppen met de verkoop van Tante Betsy, zoals ik deze week al vermeld heb in mijn I will keep you posted blogpost. 
Zoals Art Den Bosch, Bibliss Gouda, Buitengewoon Mooi, Lady Colors, Imagio, le Sjalerie en Miss Vintage.
Deze zijn dan ook niet meer te vinden in mijn Tante Betsy shops lijst, terwijl ze wellicht wel nog Tante Betsy sale items hebben.Zo girls nu kunnen jullie een leuk shopping uitje gaan plannen, wie weet wel gezellig met andere Tante Betsy girls. Of wie weet kom je die daar wel tegen en herkennen jullie elkaar.
Maak er een gezellige dag van! 
En als je heerlijk vanuit je luie stoel of op de bank los gaat in de vele webshops die Tante Betsy verkopen, wens ik je natuurlijk ook heel veel shopplezier.Eind volgende week hangt de nieuwe SS2018 zomercollectie in heel wat Tante Betsy verkooppunten, maar het kan bij sommige ook zijn dat het pas na de carnaval gaat zal zijn. Hieronder een foto van onze kleine meeting in de zomer bij Our Favourite Shop te Roermond.
Girls gaan we ons komende week nog zien of zitten jullie allemaal in carnavalsstemming?Lots of love from Susan

23 opmerkingen:

 1. Ik heb komende week vakantie dus ga zeker een uitje plannen.
  Fijn weekend lieverd
  Grt. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is een heerlijk vooruitzicht en met best veel verkooppunten in Noord Brabant en ook in Noord Limburg zul je vast leuk gaan slagen. Geniet ze! Knuff!

   Verwijderen
 2. Dank je voor de update.... 👌
  Fijn dat er hier winkels zijn die Tante Betsy items gaan verkopen.
  Ik hou het vrij om flink te gaan shoppen....

  Fijne avond en goed weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja in Zuid Holland is het aanbod met de komst van Art & Casey als nieuw verkooppunt flink uitgebreid. En nu zelfs twee verkooppunten in Rotterdam... Blij voor je en al die dames die daar wonen. Daarnaast zijn het ook stuk voor stuk leuke steden om een uitje naar toe te plannen en met die paskamerreservering is dat helemaal fijn. Shop ze! Knuff!

   Verwijderen
 3. Wat een werk heb je gehad met deze blog
  Wel sjiek topvintage nu ook goed bedrijf en supersnelle levering wat ik heel goed vindt zijn hun maat adviezen alles tot in de puntjes opgemeten ook een voordeel
  Kan pas na carnaval eerst a.s maandag de schouder dan zien we verder voorlopig dus rokken aan
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat heb je goed gezien, ik ben er heel wat uurtjes mee bezig geweest achter de schermen. Maar ik ben blij dat ik het nu achter de rug heb en lekker weekend heb. Alhoewel ik voorbereidend werk te doen heb met allemaal winacties die eraan staan te komen en ik ben achter de schermen met nog iets bezig. En daar gaat nog meer tijd in zitten.
   Heel veel sterkte aanstaande maandag lieverd en beterschap! Knuff!

   Verwijderen
 4. Ik ga zelf niet carnavallen, maar mijn dichtstbijzijnde verkooppunt wel, hihihi! Ik kijk enorm uit naar de voorjaarscollectie, het begint nu echt te kriebelen in mijn buik...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha ja dat krijg je met carnaval hè. Maar wie weet kun je zaterdag want dan zal het vast al binnen zijn en zijn de winkels nog gewoon open ;). Succes met de kriebels in je buik! Er komt weer zoveel gaafs aan hè. Knuff!

   Verwijderen
 5. Verrassend om te lezen dat er in Zeeland een paar verkooppunten bij komen. Hartstikke leuk! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk hè dat er nog een paar bijkomen. Staat de stand nu op vier verkooppunten in Zeeland. Heb je weer wat meer keuze ;). Knuff!

   Verwijderen
 6. Wat een werk weer!! En wat een diversiteit aan winkels ook. En leuk Top Vintage! hier een echte favoriet ❤️
  Deze week een drukke week dus gaat mij niet lukken helaas.
  Dikke knuffel ❤️🙋🏻

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja wat me opviel was dat er toch echt leuke vintage en retro stijl winkeltjes bij zijn gekomen. Heerlijk daar hou ik van, van die winkels waar je terug in de tijd gaat. De uitstraling, de ambiance...helemaal mijn stijl.
   Top Vintage heeft niet breed ingekocht maar wel diep, dat betekent dat er wellicht maar een paar jurkjes zijn ingekocht maar dat daar wel heel veel van is ingekocht qua maten en meerdere stuks.
   En ik kan me zo bijna voorstellen welke dat zouden kunnen zijn...in ieder geval iets dat bij hun webwinkel qua stijl hoort.
   En ja leeve ik ben er heel wat uurtjes mee bezig geweest. Gelukkig is hij nu af...alhoewel ik me opeens realiseer dat ik een winkel ben vergeten te vermelden in de blogpost. Zusje van Fifth in Nijmegen die wel op mijn Tante Betsy Shops lijst staat, oops. Straks maar even de pc aanzetten en in de blogpost toevoegen. Knuff!

   Verwijderen
 7. Jeeeh! ook een verkooppunt in Gouda.
  En super die paskamerreservering ��
  Blij, blij, blij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa Bibliss in Gouda stopt met verkooppunt te zijn, maar Art & Casey komt er dan weer voor in de plaats. En die paskamerreservering is dan wel fijn als ze meerdere verkooppunten hebben. Dan kun je het bij elkaar laten komen in het dichtsbijzijnde verkooppunt en hoef je ze niet allemaal af. Shop ze! Knuff!

   Verwijderen
 8. Ik had stiekem gehoopt op een verkooppunt in Maastricht. Toch mijn favoriete stad, maar helaas! Dat topvintage TB gaat verkopen vind ik wel super!

  Mij gaat een meeting pas lukken na de carnaval denk ik, niet dat ik het ga vieren, maar de kids zijn die week thuis. Wat dat betreft had tante nog wel een weekje mogen wachten. 😉

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lieverd ik ook, maar blijkbaar wil Maastricht maar niet. Giensch wil het niet terwijl ik dat echt een winkeltje vind waar de stijl bij past. Dan heb je nog de twee winkels VanDaan in Maastricht die King Louie verkopen, maar blijkbaar bijt dat teveel. En Zilch heeft ook weer een heel ander aanbod en wilde er geen Tante Betsy bij.
   Verder ben ik niet meer zo bekend in Maastricht qua winkels, ik woon inmiddels alweer bijna 12 jaar in Heerlen. Wie oh wie weet wel een winkel aldaar want het is en blijft een gemis dat Maastricht geen Tante Betsy verkooppunt heeft. De Maastrichtse dames kunnen wel naar Hasselt of naar Roermond, ik zag al dat in feite even ver reizen is.
   Ja inderdaad zo rondom carnaval is best een moeilijke, ik zou zelf vrijdag of zaterdag wel kunnen. Maar kan me voorstellen dat veel dames dan met hun hoofd (en met hun geld) bij Carnaval zitten of met kids zitten die vrij hebben of carnaval op school vieren (vrijdags dan ;)). Knuff!

   Verwijderen
 9. Dan zijn in inderdaad de 3 winkels waar ik in Maastricht nog wel eens voor mijzelf binnenloop. Giensch vind ik dan ook het beste bij TB passen. Jammer dat ze er niet aan willen.

  Klopt vrijdag is inderdaad de kinderoptocht en die wil ik niet missen. Dat vind ik het enige leuke aan carnaval. 😂 Zaterdag is misschien wel een optie, maar ik heb geen idee hoe het dan in Roermond is. Volgens mij is daar op maandag de optocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zaterdag blijkt Our Favourite Shop dicht te zijn ivm Sjtasiefestasie en daarmee dus na carnavalsdinsdag weer open.
   Dat is nog niet zo makkelijk om wat af te spreken zo rondom de carnaval.
   En ja die kinderoptochten enzo zijn vaak het leukste aan de carnaval of gewoon ook je kids schminken en verkleden voor het carnavalsfeest op school, ook al zo leuk. Vrijdags is er vaak ook ambtenaren carnaval (in Maastricht is dat best een ding en is het feest in de stad weet ik ;)). I will keep you posted. Knuff!

   Verwijderen
 10. Ohhh wat een werk! Maar grote dank dat je de lijst weer helemaal up-to-date hebt gemaakt voor ons. Heerlijk weer een verkoop puntje in Delft bij Art & Casey toch echt fijn om even dichtbij echt te kunnen passen, ze hebben nu in het geheel een leuke collectie met oa ook Danefea jassen en Art laarzen/schoenen etc erg leuke ruime winkel! Fijn weekend knufff xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh heerlijke bofbips ben je nu met zo'n leuke stenen winkel in de buurt. Ja dat is echt een mooie toevoeging voor de Zuid Hollandse dames, maar ook voor de dames die eens een uitstapje willen maken zijn het stuk voor stuk leuke steden waar nu verkooppunten zijn bijgekomen. Shop ze! Knuff!

   Verwijderen
 11. Super Susan, wat een werk weer voor je! Maar wordt zeker gewaardeerd hoor, Afgelopen zomer je lijst diverse malen geraadpleegd,tot wanhoop van mijn man, hahaaha, maar zo handig. En ook de spanning stijgt hier, aankomend weekend ,als tante in de winkels ligt, zijn wij er niet. Uitgerekend dan zitten wij in Rome, errrruggggg! Dus hoop dat er wat jurkjes in mijn maat blijven hangen, zodat ik de week erna ook nog lekker kan gaan passen. In beide dingen zo'n zin!! ♡

  Lieve groet en een heel fijn weekend Susan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha heerlijk zit hier weer lekker te lachen om je opmerking over je man. Ja daar doe ik het ook voor lieverd, zodat jullie in een overzicht kunnen zien waar er verkooppunten zijn. Oh geniet ze heerlijk in Rome lieverd en er zal heus nog wel genoeg zijn als je terug bent van je weekendje weg. Geniet ze! Knuff!

   Verwijderen
 12. Waaauwieee een €25,00 kadobon!
  Graag doe ik mee met deze actie ��

  Groetjes Daniëlle van der Zijl-Parmentier

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.