dinsdag 27 februari 2018

Love Tante Betsy Shirt Dresses and Button Down dressesHey girls als jullie me al wat langer volgen hier op mijn happy Tante Betsy blog dan weten jullie inmiddels wel dat een van mijn favoriete modellen van Tante Betsy de doorknoopmodellen zijn.
Ik heb er al vaker over geblogd en er vorige zomer een Love Tante Betsy button down dresses blogpost over gemaakt met foto's in doorknoopjurkjes van de SS2017 zomercollectie.
Dress Betsy Big Flower en Dress Betsy Poppy waren de namen van de doorknoopjurkjes van vorige zomer.Gisteren liet ik jullie al een voorproefje zien van wat er nog gaat komen deze SS2018 zomer collectie van Tante Betsy.
Er komen namelijk nog twee doorknoopjurkjes aan in het model Betsy in de komende lichting.
Dress Betsy Stars komt er in deze leuke kleur combinaties, alsook in een blauwe combinatie die je verderop in de afbeelding ziet 'Bezoek een winkel'.

Dress Betsy Bloms komt er in deze leuke kleuren.
En er komt een doorknoopmodel in het Shirt Dress model; Button Down Dress Birds Blossom.

De doorknoopjurkjes van Tante Betsy zijn dicht gestikt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de jurkjes gaan kieren.
Het verschil tussen een Shirt Dress model en een Betsy model is dat de Shirt Dresses een aangerimpeld stukje hebben bij de buste. De Betsy jurkjes hebben zakjes op de buste.
Je kunt altijd even googlen op 'happy tante betsy en de naam van een jurk' en zo vind je dan foto's en blogposts over bepaalde jurkjes.
Hieronder een foto van Dress Betsy Poppy Black op vakantie in Ierland.Vandaag koos ik ondanks het koude winterse weer toch voor het zomerse jurkje Shirt Dress Gallop Black, maar dan wel met een zwarte top met lange mouwen eronderaan ;).
Wow ik zie in de webshop van Tante Betsy dat hij al is uitverkocht, dat is snel gegaan.
Shirt Dress Gallop Blue is wel nog in diverse maten bij Tante Betsy in de webshop te koop.
Ik draag zelf in deze jurk maat M ipv mijn reguliere maat L, deze jurk valt groter.
Dat kon je al lezen in de blogpost Tante Betsy SS2018 Summer Collection, waar ik vertel over alle jurkjes van de eerste lichting.Dat blijkt dan toch maar weer dat dit model voor heel wat dames een geliefd model is óf dat er meerdere Tante Betsy verkooppunten hun voorraad hebben kunnen aanvullen en een nabestelling hebben gedaan.
Mocht je het nog niet weten, de Tante Betsy jurkjes zijn ook te koop bij Tante Betsy verkooppunten.
Op mijn blog vind je een heel overzicht van al die leuke winkels die Tante Betsy verkopen, maar ook webshops (ook te vinden onder de reguliere links van de stenen winkels); Tante Betsy shops.Ben je nu geen fan van de doorknoopjurkjes deze leuke prints komen er natuurlijk ook in andere leuke modellen.
Meestal zijn er altijd twee modellen van een print, stiekem vind ik die andere modellen ook leuk ;).
Zoals van die gave Birds Blossom print komt er het populaire overslagmodel; Dress Auntie Birds Blossom.Van de Stars print komt er een jurkje met v-hals, zoals het Victoria Gallop jurkje; Dress Victoria Stars.En van de Bloms print komt Dress Joyce du Deer, dat is in feite een Carmen/Signorita jurkje met die mooie aangerimpelde hals mét gave hertjesborduursel. En ja de Bloms print komt er ook in het oranje, yihaa!

Zijn jullie ook fan van de doorknoopjurkjes van Tante Betsy?

Natuurlijk heb ik nog meer favoriete modelletjes en ook ieder jaar laat ik me verrassen door een nieuw model. Die Tante Betsy die blijft keer op keer iets leuks verzinnen.
In de laatste lichting komt er ook een bloempotjes print met madeliefjes en daar zit ook een doorknoopmodel bij maar dan zonder kraag, Dress Frieda Daisy, ook heel leuk!
En natuurlijk komt die print er ook in een ander leuk model...en van al die leuke printjes die vandaag de revue passeren...daar komen ook rokjes en tops van ;).Jullie snappen het al, ik ben weer in stuitermodus als ik over al die leuke jurkjes vertel die er nog allemaal aan zitten te komen. Maar natuurlijk geniet ik ook van al het moois dat in mijn kast hangt en mijn lijf mag sieren.

Lots of love from Susan