zondag 16 juli 2017

Tante Betsy weekend outfit


Hey girls zoals jullie weten draag ik dagelijks een Tante Betsy jurk en zowat bij alles wat ik doe. 
Gisteren deed ik eerst mijn mouwloze Summer Cross Stripe Grey jurk aan met mijn zwarte Asics Gel Lyte sneakers. En heerlijk met blote benen dankzij BandelettesMaar toen ik buiten kwam om samen met manlief op de fiets de stad in te gaan vond ik het toch niet warm genoeg dus trok ik mijn Dress Betsy Big Flower Black aan. We gingen kijken voor een leesbril voor manlief en ik wilde voor mezelf op zoek naar een rood of rose montuur. En nee niet gewoon maar een vrolijk gekleurd montuur maar een meer uitgesproken montuur. 
Uiteindelijk een paar kunststof monturen van het brillenmerk Theo gepast, maar die roze die ik zo mooi vond, is niet helemaal een duidelijke Yess bij mijn gezicht.


Ik vroeg manlief een paar foto's te maken. Een model werd ik wel blij van, maar nog niet helemaal overtuigd of dit dé bril voor mij is. Ik wil hem het liefst helemaal in rood en graag knalrood. 


Vandaag trok ik weer een oudje van Tante Betsy aan, een leuke zwarte polkadot jurk die ik vorig jaar eens opgepimpt heb met een leuke strijkprint. En zo heb ik zomaar een vogeltjes jurk ;). 
Eerst nog met sportbeha en slippers, lekker makkelijk om op zolder in te werken. Nu met mijn roze onderbroek top (fijn bij overslag jurkjes, zie mijn eerste Live on Facebook filmpje) en mijn zwarte Art clogs op weg naar Duitsland om samen met manlief te gaan uiteten.  
Lots of love from Susan