donderdag 20 juli 2017

Tante Betsy shops list update AW2017


Hey girls vandaag een blogpost om de vele Tante Betsy verkooppunten in het zonnetje te zetten.
Ik hoor en lees regelmatig dat er nog genoeg dames geen idee hebben dat er zoveel Tante Betsy verkooppunten in Nederland zitten en ook enkele in België.
Op mijn blog vind je de lijst met alle stenen winkels die Tante Betsy verkopen, maar daarnaast ook vele webshops (ook soms te vinden onder de link van de stenen winkels, al dan niet vermeld).


Natuurlijk is het fijn om vanuit je luie stoel de Tante Betsy jurkjes, rokjes, tops etc te bestellen en ze thuis op alle gemak te passen.
Maar er is natuurlijk niets fijners als zo'n leuke vrolijke Tante Betsy verkooppunt in te lopen en ze daar te passen, je te laten adviseren en je aankoop mee naar huis te nemen.
Eventueel met bijpassende items zoals een legging, een vestje, een paar schoenen, een tas of zelfs een jas...


Okay het is een feit dat in een stenen winkel niet de gehele collectie van Tante Betsy te koop is, iedere winkel koopt in met haar klanten in het achterhoofd en wat bij de uitstraling van de winkel past.
De ene winkel koopt de meer klassieke modellen in en een andere winkel gaat helemaal los in gekke en vrolijke prints of zoekt een balans tussen beide.


Ik vind het iedere keer opnieuw een feestje om een Tante Betsy verkooppunt te bezoeken en in zo'n snoepjeswinkel rond te huppelen (lees stuiteren) en een heleboel verschillende modellen te passen. Sinds ik verslaafd ben aan Tante Betsy is winkelen in andere winkels helemaal niet meer leuk, die zijn meestal zo saai.


Zoals jullie inmiddels wel al weten komt de Tante Betsy wintercollectie eraan, ook wel AW2017 collectie genoemd.
Onder de link/label AW2017 (webversie van mijn blog) vind je de previews en sneakpeak blogposts terug.
Nu er een nieuwe collectie aan komt, is het ook weer tijd voor een update van de Tante Betsy shops lijst. Er komen namelijk een aantal nieuwe winkels bij die nu ook Tante Betsy in hun assortiment hebben.


Dus girls heb je een shopping trip naar een stad in de planning staan?! Kijk eens op mijn Tante Betsy shops lijst!
Of wie weet heb je wel geluk en woon je vlakbij een verkooppunt (alhoewel dat ook heel gevaarlijk kan zijn ;)) en wist je dat helemaal niet.


Ik moet er meestal een uur voor rijden of meer (nou ja mijn chauffeur, manlief), maar in het Limburgse blijkt er nu een derde verkooppunt te komen.
Ik bezocht al twee keer Our Favourite Shop te Roermond, ook Pantalone te Eindhoven is een winkel waar ik graag kom.
Maar bezocht ook al tijdens shoppingtrips met dochterlief en/of mijn moeder verkooppunten in Utrecht (ART), Den Bosch (ART) en Nijmegen (Fifth en Subba).


In Limburg komt er dus een Tante Betsy verkooppunt bij, te NederweertB-Beth.
Tante Betsy girl Esther liet me dit al een aantal weken geleden via Instagram weten, dat deze leuke hippe winkel vanaf de wintercollectie ook Tante Betsy gaat toevoegen aan haar merken.
B-Beth deelde deze collage om haar klanten alvast warm te maken voor Tante Betsy.


Ik heb op mijn lijst nog een winkel toegevoegd in Nieuwegein, Jippiejurk.
Het blijkt dat ze daar al Tante Betsy verkopen sinds de allerlaatste levering van SS2017. Ik zie nog een populaire jurk in maat M te koop, daarnaast ook nog wat tops.


Ook in Amsterdam komt er een nieuw verkooppunt Imagio deze gaat per AW2017 Tante Betsy verkopen in beide stenen winkels. Klik op de link voor de adressen, eentje in Amsterdam-Zuid en eentje in het centrum.


Er in de loop van de dag heb ik nog een aantal toevoegingen gekregen, die zal ik zo spoedig mogelijk vermelden in de Tante Betsy shops lijst, zoals Frank Marneth te Ulft, Buitengewoon Mooi te Kollum en To Daze concept store te Geertruidenberg.
Ga vooral die leuke winkels bezoeken, stuk voor stuk vaak kleine zelfstandigen.
En beste winkeliers heb je een Facebook pagina deel dan af en toe of regelmatig wat over Tante Betsy. Neem contact met me op als je interesse hebt in een leuke samenwerking. Ik wil graag helpen zodat ook jouw winkel blijft bestaan, maar vooral ook dat de Tante Betsy girls je winkel weten te vinden.Tante Betsy gaat zelf op vakantie, let op je bestellingen worden pas 14 augustus verstuurd!
De wintercollectie zal neem ik aan pas enkele dagen na 14 augustus in de webshop te vinden zijn. Ik hou jullie op de hoogte en natuurlijk doet Tante Betsy dat ook op haar Facebook pagina.


Hieronder zie je hoe je de Tante Betsy shops pagina terug vindt in de mobiele versie.
En aan het begin van dit blogbericht kun je zien hoe je de pagina terug vindt in de internetversie van mijn Tante Betsy blog.
Daar vind je ook alle links terug naar mijn sponsors of naar andere blogposts of de diverse labels.


Lots of love from Susan

ps in deze blogpost vind je ook een paar foto's terug van Tante Betsy girls die een gastblog schreven naar aanleiding van hun bezoekje aan een Tante Betsy verkooppunt. Zoals Petra die bij Tuthola te Markelo ging shoppen en Heidi die bij Eigen Stijl te Arnhem ging shoppen. Je vind ze allemaal terug onder het label Guestblog.