dinsdag 4 juli 2017

My Tante Betsy outfits of the day


Hey girls vandaag maar een korte blogpost met foto's van mijn outfits van vandaag. Ik trok vanmorgen mijn groene zippie sporty roses aan en ben vanmorgen even een wandeling gaan maken in het bos. 


Dochterlief kwam vandaag op bezoek en we zouden samen gaan opruimen, maar ik moest er echt even uit, relaxen in het bos. Het was maar een korte wandeling dus echt in de relax mode kwam ik niet. 


Maar dat is wel gelukt toen dochterlief hier op bezoek was, gewoon heerlijk mezelf kunnen zijn en samen praten. We hebben eerst twee uur gepraat en dat heeft ons allebei heel goed gedaan. Allebei thuis met een burnout, dan is het fijn om te kunnen delen. 


We besloten de spullen van de zolder af te halen en lekker in de tuin uit te zoeken, dan konden we lekker genieten van het mooie weer. Maar het was warm, dus snel een andere Tante Betsy jurk uit de kast gerukt. Een mouwloze jurk, Dress Summer Black heette die geloof ik. Wat ben ik toch blij met deze mouwloze modelletjes, lekker gewoon mijn ding kunnen doen. 


Ik heb vandaag zo'n 25 namen aan Tante Betsy doorgegeven van dames die vrijdag ook naar de Tante Betsy fandag kunnen. 
Als het goed is hebben jullie nu allemaal een mailtje van Tante ontvangen met jullie uitnodiging voor vrijdag. Vergeet niet te reageren op het mailtje en je aan te melden. 

Lots of love from Susan

Ps op de foto's zie je ook twee van mijn Urban Hippies Hip Pockets en mijn ZOO Adventure outdoor boots. 
Oh ja voordat ik het vergeet, dankjewel voor al jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren :). Doet me goed en ik verheug me op vrijdag!

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je goed met je dochter had gepraat.
  Het is inderdaad erg benauwd.
  Mooie mouwloze jurk.
  Welke slippers had je aan op de eerste foto bij dit artikel?

  Fijne avond en knuffels Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat jullie zo'n goede band hebben en over dit soort dingen kunnen praten. Iets om dankbaar voor te zijn. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar dat jullie allebei thuis zitten met een burnout. Maar wel heel fijn dat jullie er samen goed over kunnen praten. In die situaties is het heel fijn als er iemand is die begrijpt waar je doorheen gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat naar om te horen dat jullie beiden een burn-out hebben. Fijn dat jullie daar samen over kunnen praten. Ik heb zelf aan den lijve ondervonden dat er niet altijd begrip voor is. Herkenning vinden, geeft steun.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.