dinsdag 11 juli 2017

Grateful Susan


Hey girls ik zit op het moment in het bos en bedacht me dat ik een live on Facebook filmpje wilde maken. Maar mijn opslagruimte is beperkt (mijn mobiele staat vol met foto's) en de vorige keer had ik bewust plaats gemaakt en heel wat foto's gewist, maar vandaag wil ik gewoon lekker genieten van de atmosfeer in het bos en niet hier gaan zitten foto's te wissen. 


Vandaag heb ik een oudje van Tante Betsy aan gedaan, een panterprint jurk met overslag (2013 collectie). Ik draag er een fuchsia roze 'onderbroek' topje onder, zodat ik niet nog een extra laag eronderaan hoef. 
Ik heb wel even een Tante Betsy vestje aan gedaan, Summer Cardigan Fandango Pink en draag wederom weer een Urban Hippies Hip Pocket zodat ik toch mijn mobiele en mijn sleutels bij de hand heb. De effen heuptasjes (ook te gebruiken als schoudertasje) zijn nog steeds in de aanbieding.
Leuk hè die borduursels zo bij elkaar, zo blij dat er steeds meer borduursels terug komen in de collecties van Tante Betsy (ook te zien in de AW 2017 preview die ik gaf van de wintercollectie). 


Heerlijk om even lekker te genieten van het bos, de vogeltjes die fluiten, de helende energie van de natuur. Steeds vaker wens ik dat we een huis gaan krijgen, dicht bij de natuur, bij water...want dat doet me zo goed. 


Gisteren kwam ik thuis tot niks, maar heb wel twee wasmachines gedraaid. Vandaag ga ik zien wat er uit mijn handen komt en of ik toch weer wat op zolder kan doen. Maar voor nu geniet ik van het hier en nu in het bos. 


Oh ja ik draag vandaag mijn roze Asics Gel Lyte sneakers en een paar sneaker sokjes van Sokken-online én dankzij mijn Bandelettes geniet ik heerlijk van blote benen weer. 
Ik ben een enorm dankbaar mens dat dit alweer de tweede zomer is dat ik met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkjes kan (ik heb last van schurende bovenbenen). 


Lots of love from Susan

Ps mijn live on Facebook filmpjes vind je op mijn Facebook blogpagina, waar ik dagelijks de link naar mijn blogs deel.