donderdag 13 juli 2017

Be your beautiful colourful self!


Hey girls twee Tante Betsy girls inspireerden me tot deze blogpost. 
Een lieverd die ik al heel wat jaren ken, maar vrijdag tijdens de Tante Betsy fan dag voor het allereerst in real life zag. 
Ik sprak even met haar, ze vertelde dat ze het eng had gevonden om te komen en dat ze eigenlijk een Tante Betsy jurk had willen aandoen die niet zou opvallen in de menigte. 
Maar ze had toch naar haar gevoel geluisterd en wel die vrolijke jurk aan gedaan. En wat voelde ze zich thuis tussen al die lieve vrolijke Tante Betsy girls. 
Het was een persoonlijke overwinning om daar te zijn en ze verheugt zich nu al op een volgende keer! Een andere Tante Betsy girl schreef me om me te bedanken, maar ook om jullie lieve vrolijke sprankelende Tante Betsy girls te bedanken voor een levensles die ze vrijdag geleerd heeft. 
Ze kon als introducée mee en schreef me dat ze al langer met zichzelf worstelt, dat ze haar identiteit is kwijt geraakt door zich aan te passen aan wat anderen van haar zouden kunnen denken. 
En daardoor geen fleurige kleding meer aan trok en zich meer aan paste aan wat 'normaal' is. Ze zal in vervolg als ze fleurige kleding draagt terug denken aan die bijzondere dag, aan al die sterke vrouwen die lekker zichzelf zijn. 

Deze foto hierboven is niet van mij, maar van deze vrolijke Friese dames. 


Vrijdag waren we er in alle soorten en maten, vrijdag was een warm bad vol herkenning, vooral ook dat zoveel Tante Betsy girls die uitgenodigd waren elkaar kenden...
Door de OOTD (Outfit Of The Day) foto's op de Facebook groepen, maar ook door de foto's die ik vroeger regelmatig hier deelde van jullie nav winacties met foto inzending. 
Maar ook doordat er een heel aantal elkaar al eens bij een andere Tante Betsy meeting troffen, was het vrijdag een heerlijke ontmoetingsdag waar we lang op kunnen teren. Waar we met plezier naar terug kunnen kijken en ons hart verblijdt met zoveel vrolijkheid. 


Hopelijk hebben we met ons allen ook Tante Betsy geïnspireerd door zoveel happiness in a dress te verspreiden. Ze is de wintercollectie van 2018 aan het ontwerpen en ze heeft me wat heel leuks in mijn oren gefluisterd, een geweldig leuk thema dat vast velen van jullie zal aanspreken. Wat is het toch een lieverd!
Dankjewel lieve Tante dat je zo goed voor ons zorgt en dat we stuk voor stuk geweldig uitzien in jouw leuke ontwerpen. 


Lots of love from Susan