zaterdag 8 juli 2017

Tante Betsy Outlet Saturday


Hey girls vandaag waren we alweer bij Tante Betsy op bezoek tijdens de Tante Betsy Outlet dag. Manlief zei gisteren na de Tante Betsy fan dag 'morgen weer?!' En ik had zoiets van nee joh dat hoeft niet. Maar hij zei al 'jij wordt daar blij van'. Dus zo gezegd zo gedaan, vanmorgen om half negen vertrokken vanuit Limburg. We arriveerden een half uur na openingstijd vanwege wegwerkzaamheden en mennn er stond al een enorme rij voor de kassa. 


Wat een andere sfeer als gisteren, gisteren was zo gezellig...zoveel lieverds die elkaar kenden, elkaar hielpen en gewoon een heerlijke middag hebben gehad. Wat hebben we met ons allen genoten. 
Vandaag was puur outlet dag en zo anders als gisteren, tenminste zo voelde het voor mij. Vandaag heb ik dan verder ook geen foto's gemaakt, manlief maakte deze gisteren; 


Vandaag wel gezellig met een paar lieverds gepraat. Zoals met Anita en Corry, beiden ook uit Limburg.
Ook met Heidi, jammergenoeg zijn we vandaag en ook gisteren niet op de foto gegaan. Maar was zo leuk om elkaar weer te zien. Alsook leuk gepraat met Margreet en Karin en andere dames die me herkenden en ik hun ;). 
Ik heb vandaag weinig voor mezelf gescoord (veel leuks was weg in L). Binnenkort deel ik wat ik scoorde tijdens deze dagen.  Máár ik heb wel wat XXL Tammy jurken uit de AW2016 collectie (die vallen ruim, dus meer als XXXL) meegenomen...gekregen die ik wil gaan verloten op mijn blog. 


En ik heb ook nog wat jeans hoodies meegekregen om te verloten in diverse maten. Binnenkort meer daarover. Moet nog even gaan kijken hoe ik dat ga doen. Jullie mogen suggesties geven wat wijs daarin is. 


Normaal verkoop ik Tante Betsy items op marktplaats tegen opbod en koop van de opbrengst weer een kadobon bij Tante Betsy...die ik verloot en men op mijn blog kan winnen. 
Ik ben benieuwd naar jullie mening wat wijs daarin is en wat jullie leuk lijkt. 

Lots of love from Susan