maandag 10 juli 2017

My Tante Betsy Outlet catch


Hey girls ik heb besloten wat ik ga doen met de Tante Betsy jurken/items die ik gekocht en gekregen heb tijdens de Tante Betsy fan dag
Ik ga ze over enkele weken (als het gedoe met het dak voorbij is) verkopen tegen een vaste outlet prijs. 


En verloot dan de XXL Tammy jurken (die als XXXL vallen!!) en de jeanshoodies (maat L t/m XXL) die ik zaterdag tijdens de Tante Betsy Outlet dag meenam, onder de gegadigden die ze voor die outlet prijs willen kopen (exclusief verzendkosten). 


Hier had ik mijn eigen Tammy jurk aan, nadat ik de Live on Facebook video had opgenomen. En nee die jurken die je op deze foto ziet worden niet verkocht!


Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet...of ik dat ga doen via mijn Marktplaats account en dat iedere geïnteresseerde een berichtje kan sturen binnen een bepaalde tijd...dat zie ik dan wel. 
Of op mijn blog en via Facebook...ik heb geen idee wat wijs is. Maar vooralsnog hangen ze hier goed en moet ik eerst goed voor mezelf zorgen. 


Ik heb vrijdag ook een aantal Tante Betsy jurken voor mezelf gekocht.
Ik zag een paar jurken waar mijn hart sneller van ging kloppen en heb die netjes afgerekend zoals ieder ander. 
Maar ik heb ook enkele Tante Betsy items en jurken gekregen, daarvan passen een aantal jurken me toch niet goed, en ook die ga ik tzt verkopen en verloten tegen de outlet prijs. De foto's hieronder zijn van jurken die me wel blij maken. Zo blij dat ik een paar jurken heb kunnen scoren die ik graag wilde. 

Twee Vera Denim dresses zijn me te groot, twee Snappie Denim jurken staan me ook niet of zitten me niet goed. En nog een viertal andere jurken passen me niet mooi of maken me niet blij.  


Van de opbrengst van al die Tante Betsy items (18 stuks tel ik er nu) zal ik dan bij Tante Betsy in de webshop kadobonnen kopen en zo kan ik weer leuke winacties doen.
Zo maakt iedereen een kans en zo maak ik meerdere Tante Betsy girls blij. Diegenen die uitgeloot worden om een jurk te kopen en diegenen die uiteindelijk een Tante Betsy kadobon gaan winnen. Dat lijkt me het eerlijkste naar iedereen. 


Ik ga in de tussentijd niet op verzoekjes in of privé berichtjes, jullie gaan het ter zijner tijd wel allemaal zien en jullie krijgen dan de mogelijkheid om ze te kopen. 
Óf je moet een Vera Denim jurk gekocht hebben in L dan wil ik wel graag met je ruilen ;)...ik heb namelijk een XL gekocht en die is me te groot. Wie weet heb jij een L meegenomen en is hij je te krap. 


Lots of love from Susan