maandag 3 juli 2017

Susan taking it easy


Hey girls vandaag had ik een zware middag, mijn intake met psychologe voor het reïntegratie/revalidatie behandel traject. 
Eigenlijk had ik een tijd geleden verwacht dat ik me nu al veel beter zou voelen na toch een aantal maanden thuis, maar ik voel me eigenlijk alleen maar slechter en kan steeds slechter tegen dingen die me uit mijn huisje brengen. Er hoeft maar iets te gebeuren en dan raak ik helemaal in de stress en het duurt echt een aantal uren voordat ik mezelf rustig krijg. 
Gelukkig kan ik nog steeds genieten van alle kleine en natuurlijk ook grote dingen in mijn leven en zeer zekers van mijn vrolijke Tante Betsy jurkjes en het contact met jullie en de lieverds om me heen. 


Wat me vandaag wel heel goed deed was dat de psychologe mijn klachten idd herkende als burnout klachten (heet wel niet zo in medische termen), ik noem het zelf overspannen...maar inmiddels dus al een stukje zwaarder. 
Ik was doorgestuurd ivm depressieve klachten, maar als er een ding wat ik niet ben is dat depressief (dat vond de psychologe ook). Ik ben miss positive en zie altijd het goede in mensen en haal het goede uit het leven. 
En ja ik kom nu vaak tot niks en zit op de bank moe en lusteloos, ben snel uit mijn huisje, maar verder gaat het wel okay met me hoor. Ik kan gelukkig nog steeds de energie uit mijn blog halen en geniet dus van jullie lieve reacties. 
Deze week heb ik nog een intake en de dag erna krijg ik te horen of ik het behandel traject in mag, maar het zit er dik in dat dit wel het geval zal zijn. 


Nu heb ik een vraag naar jullie, als jullie me vrijdag zien op de Tante Betsy fandag ga dan niet vragen hoe het met me is. 
Ik heb geen zin om daar een potje te gaan grienen en al helemaal niet om mijn verhaal te doen. Ik kom er om me lekker te ontspannen en tussen gelijkgestemde dames te verkeren. Me te verheugen om jullie allemaal te zien en lekker tussen de Tante Betsy kleding te snuffelen. 
Spreek me gerust aan want ik ken wel veel van jullie maar ook weer niet allemaal. Maar als jullie mijn blog volgen en mijn live on Facebook filmpjes hebben gezien, herkennen jullie me vast meteen. 
Ik ben die kleine stuiterende dame, die in de loop van de dag wat rustiger wordt omdat dan mijn energie niveau daalt. En wie weet herkennen jullie manlief, mijn chauffeur die ook mee is. Die is vrij rustig en meestal op zichzelf, maar wie weet heeft hij wel een gezellig gesprek met een van de andere mannen over old timers of andere dingen die hem interesseren. Hij is wat stugger in de omgang maar is wel een lieverd hoor. En wie weet als al die dames hallo komen zeggen tegen hem dat hij uit zijn schulp kruipt hihihi. Oh ja zoals ik al gisteren en eergisteren schreef, ik mag nog Tante Betsy girls uitnodigen. Naast diegenen die ik nu op mijn lijst heb, is er nog plek om zo'n 25 Tante Betsy girls uit te nodigen voor de Tante Betsy fandag! Laat je horen als je erbij wilt zijn (doe dit even onder het bericht van gisteren of reageer onder dit Facebook bericht en lees daar goed wat ik van je nodig heb).
En al die anderen zijn van harte welkom op de Tante Betsy outlet dag, voor €5 koop je een entree kaartje (let op ook maar beperkt voorradig), dat bedrag krijg je geminderd op je aankoop. 

Lots of love from Susan

Ps oh als ik die foto's weer terug zie van onze vakantie in Ierland (ik was een foto van manlief aan het zoeken) dan verlang ik weer terug naar de natuur en het strand...lekker relaxed.