zaterdag 15 juli 2017

It's just about dresses...


Hey girls opeens werd ik geïnspireerd tot een nieuwe blogpost. Ik weet dat ik dit weekend weinig tijd heb of weinig tijd wil maken omdat andere zaken belangrijker zijn op dit moment. Maar opeens denk ik terug aan een opmerking die ik las op een Tante Betsy Facebook groep, in de trant van dat het 'maar' over jurkjes gaat. Maar die Tante Betsy jurkjes doen zoveel meer als alleen 'maar' jurkje zijn. Ze geven ons vreugde...


Ze geven ons zelfvertrouwen...


Ze geven ons een identiteit...nou ja in ieder geval kunnen we ermee laten zien wie we zijn in plaats ons te verstoppen in wijde vormloze kleding, saaie kleding of omdat het mode is. Nu is mijn kleding hieronder niet saai, maar het deed niks voor mijn figuur ;). 


En naast al dat...geeft het ons een samenhorigheids gevoel, we ontmoeten er gelijkgestemde vrouwen mee. 
En nee het is net leuk dat je dezelfde jurk aan hebt, niemand die zoiets heeft van ohhhh ze heeft mijn jurk aan! 


Alleen maar vreugde om te zien dat er iemand net zo blij wordt van dezelfde jurk en als het even kan gaan we zelfs met elkaar op de foto. 


Het is net zoals op een motor rijden of in een classic mini, je krijgt de neiging om naar elkaar te zwaaien, als je in het wild een Tante Betsy girl tegen komt. Of als je veel lef hebt maak je ook nog eens gezellig een praatje. En dat allemaal door die geweldige Tante Betsy jurkjes die onze lieve Tante voor ons ontwerpt. Ik sprak Tante nog aan de telefoon en heeft er zelf ook enorm van genoten en is in haar hoofd al plannen aan het maken voor een volgende keer en nee dat gaat nog niet volgend jaar zijn. 


Lieve Tante Betsy girls geniet allemaal enorm van je jurkjes...van je Tante Betsy outfits! 

Lots of love from Susan

18 opmerkingen:

 1. Nou dat genieten doe ikook enorm...wat een rijkdom aan vrolijkheid in de kast... Ik word er blij van... absoluut ook herkenning.. Geweldig ❤🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig! Ik zag vandaag op Facebook Eva een foto plaatsen in een jurk die ik op dat moment ook aanhad en toen bedacht ik me hoe leuk het zou zijn om een collage te maken van allemaal vrouwen in verschillende soorten en maten maar in dezelfde jurk! 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal mee eens, na een paar hele vervelende dagen vandaag mijn bigflower aan gedaan en in een half uur in Geleen 4 complimenten over mijn jurk dat deed een mens goed

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto met jullie roze vogeltjesjurken! Elke vrouw mooi op haar eigen manier! Het is niet "maar" een jurk, we laten hierin zien wie we durven zijn!
  Een heerlijke groep vrouwen en zo jammer dat ik niet bij de tante Betsy dag kon zijn!
  Knuf van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad leuk om af te spreken met een vriendin Om hetzelfde TB jurkje aan te trekken. Hier in de buurt kom ik nooit iemand tegen in TB. Als dat wel zo zou zijn zou ik haar wel aanspreken of gedag zeggen😄
  Ach ook wel leuk om er exclusief bij te lopen. Zou ook weer niet leuk zijn als de halve stad in TB zou lopen.
  Fijn weekend. Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi verwoord! Ik fietste laatst op Terschelling in mijn tante Betsy-shirt en toen riep een dame hé leuk,Tante Betsy! Dat heb je met andere kleren niet. Bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het zijn misschien maar jurkjes
  Maar voor mij en veel anderen denk ik betekenen ze vooral saamhorigheid, horen bij een groep gelijkgestemde dames. Dames die mij begrijpen en die mij accepteren voor wie ik ben.
  En daar heb jij aan bijgedragen Susan 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze jurken laten je jezelf zijn. Allemaal stralen we hierdoor en daarmee is hetvzeker niet alleen maar een jurk! Goed gezegd Susan. Knuff.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zijn zeker niet alleen maar jurken, ze zorgen ervoor dat je zelfverzekerd de deur uit stapt en met een vrolijk gevoel. Als ik de kast open doe word ik al vrolijk van al die kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Concentraat van geluk in textiele vorm ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha dat is wel zo, als ik iemand in een TB zie denk ik altijd, dat zal wel een leuk mens zijn! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aan de ene kant helemaal mee eens, het juiste jurkje kan je net even dat zetje in de rug geven dat je nodig hebt. Maar aan de andere kant is het soms ook goed om even te relativeren, er zijn ook belangrijkere dingen in het leven dan dat ene jurkje in je bezit te krijgen. 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben het helemaal met je (jullie) eens ;-)
  Niet dat ik er 1 heb maar ik word al blij als ik naar jullie allen kijk als jullie een TB item aan hebben en al die vrolijke kleuren maakt dat er nooit meer een saaie dag is.

  Dank je dat jij toch telkens weer tijd weet vrij te kunnen maken om een nieuwe post op jouw blog te plaatsen..... een hele fijne dag en geniet deze week van het prachtige weer Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tante Betsy Girls herkennen elkaar van een kilometer op straat. Soms wordt er niks gezegd, maar slechts een glimlach gewisseld. Leuk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb nog geen tante Betsy maar als ik jou verhalen lees wil ik er ook eentje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Buiten dat het een heerlijke collectie is, draagt het ook allemaal super lekker, jurkjes, rokjes, shirtjes. Wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat een ieder er weer zijn eigen draai aan geeft, met accessoires laarzen, tasjes schoenen, sieraden, sjaals vestjes etc etc Leuk om te lezen dat Tante zelf ook heeft kunnen genieten van deze heerlijke meeting.
  Heerlijk dat je toch iedere keer weer inspiratie vindt om ons te verassen met een gezellige blog. Fijne zondag avond

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.