vrijdag 14 juli 2017

Tante Betsy in the forest


Hey girls wederom een blogpost geschreven vanuit het bos, na gisteren de hele dag binnen gezeten te hebben moest ik vandaag bewegen en het bos in. Wat is het toch heerlijk hier, ik geniet ervan. 


Vandaag koos ik voor mijn Dress Betsy Big Flower Red, die vond ik niet in mijn rek maar bleek heerlijk frisgewassen in mijn kast te hangen. Wat is het toch een feestje om zo'n geweldig leuke jurk te hebben en te mogen dragen. 


Vroeger moest ik altijd kleine meisjes 'lastig vallen' met de vraag of ze die vrolijke jurk ook in mijn maat hadden. En nu heb ik een hele verzameling vrolijke kleurrijke jurkjes in mijn maat. 
Wat word ik er blij van! Ik ben vandaag bijna huppelend het bos ingelopen met mijn rode Asics gel lyte sneakers én met mijn Bandelettes en niet te vergeten mijn Urban Hippies Hip Pocket.  Gisteren heb ik veel gehuild en ben ik zelfs enorm boos geweest, maar vandaag ben ik helemaal happy. Nou ja helemaal is misschien overdreven, maar vandaag is een nieuwe dag en ik wil er met frisse moed tegenaan gaan. 
Soms krijg je wat veel op je bordje maar ik weet dat ik een sterke vrouw ben en dat ook dat weer goed komt, hoe dan ook. 


Dankjewel voor al jullie lieve reacties op de blogpost van gisteren, wat zijn jullie allemaal een lieverds. Ik wil er eigenlijk graag op reageren maar er zijn nu dringende zaken. Dikke knuffels!


Oh voordat ik het vergeet de High Summer Sale is begonnen bij de Tante Betsy verkooppunten (vergeet de vele stenen winkels niet), de streepjescollectie gaat de sale in. 
Wanneer Tante zelf volgt weet ik niet, die hebben het volgende week enorm druk om de eerste levering van de wintercollectie uit te leveren aan de Tante Betsy verkooppunten en gaat daarna op vakantie.


Lots of love from Susan