woensdag 5 juli 2017

Sporty in Zippie Sunny Green


Hey girls vandaag heb ik na mijn intake mijn gevoel gevolgd en besloten om niet naar huis te gaan, maar gewoon een lekker stuk te gaan fietsen. Heb vandaag de behoefte om buiten te zijn en niet weer binnen te gaan zitten. 


Zo kom je zomaar op onverwachte plekken, nou ja ik wist eerst helemaal niet waar ik was. Maar zag een fietsknooppunt bord en besloot toen een van die routes nemen en zo kom je dan zomaar bij Kasteel Hoensbroek uit. 
Nou ja wel natuurlijk bewust die route genomen ;). 
Vanmorgen ben ik trouwens ook even lekker het bos ingegaan, even vitaminen op doen en proberen mijn hoofd leeg maken. In plaats van mijn Clumpy's klompen deed ik mijn ZOO Adventure outdoor laarzen aan, zo blij met allebei en ze staan leuk bij mijn groene Zippie Sunny


Lots of love from Susan

9 opmerkingen:

 1. Leuk en zo mooi waar je naar toe gefietsd was.
  De dress kleur erg mooi bij de groene bomen.

  Fijne avond en rust goed uit Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!!! Goed van je dat je lekker naar buiten bent gegaan. Ik had vanmorgen eerst dezelfde jurk aan maar ben vanmiddag gaan schilderen dus maar een oude tante aangedaan.

  XxxxX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kasteeltje! Lekker buiten is een goed medicijn. 💚

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een leuk fietstochtje geworden, in een leuke jurk.
  Een kasteel..ook zó leuk.
  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige jurk! Heerlijk dat je met dit mooie weer lekker naar buiten bent gegaan. Daar laadt je 'batterij' weer van op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk met dit weer buiten vertoeven. Op de fiets kom je altijd wel op plekken waar je anders niet komt. Altijd leuk en vooral genieten van de natuur en mooie omgeving.
  Wat is dat toch een leuke print. Oh ik ben zo benieuwd vrijdag! Het is bijna zover👌🏻
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn ff buiten zijn en lekker uitwaaien. Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lekkere dag buiten! Ik weet dat alle lieve dingen al gezegd zijn door de dames voor mij, maar ik hoop dat je jezelf gauw weer terug vindt, en hier een beetje hulp bij krijgen is echt niet erg. Heel veel sterkte! Dikke knuffel en alvast een hele gezellige dag vrijdag! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een stuk fietsen is een van de beste manieren om lekker uit te waaien!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.