donderdag 6 juli 2017

Tante Betsy dresses live on Facebook


Hey girls vandaag was ik weer live on Facebook op de Facebook pagina van mijn blog. Ik had dit eigenlijk gisteren al willen doen, maar gisteren bewust voor mezelf gekozen. Vanmiddag had ik er wel de puf voor en kletste een eind weg tegen jullie, tegen de Tante Betsy girls die online kwamen kijken. 
Je kunt het filmpje, de video op ieder gewenst moment terug kijken.Vandaag liet ik diverse Tante Betsy jurkjes zien van diverse periodes van Tante Betsy, dit alles vanwege de Tante Betsy Outlet dag aanstaande zaterdag en de Tante Betsy fan dag die morgen is. 
Voor de Tante Betsy outlet dag kon je kaartjes kopen, bedrag krijg je weer retour bij aankoop van Tante Betsy items.
De Tante Betsy fandag is alleen op uitnodiging. 


Maar het leek me leuk om jullie te laten zien wat er zoal te koop zou kunnen zijn. Maar ook altijd handig om terug te kijken en idee te krijgen over de maatvoering van de Tante Betsy jurkjes, als je nog niet zo bekend bent met Tante Betsy. 
Ik heb nadat ik klaar was een paar jurken aangetrokken die ik tijdens de video heb laten zien en ik heb foto's gemaakt.
Wel nog steeds gewoon met dezelfde Art clogs die ik aan had bij mijn OOTD (Outfit Of The Day) Dress Summer Cross Stripe Red.


Dus geen bijpassende schoenen en ketting voor diegenen die zoiets hebben dat staat niet bij elkaar. Het gaat om te laten zien hoe de jurkjes uitzien. 
De foto's plaatst ik dan ook hier in mijn blogpost en ik zeg nogmaals tegen de Tante Betsy girls die morgen naar de fan dag komen, tot morgen! Vergeet niet je uitnodiging uit te printen en mee te nemen!! Zonder kom je niet binnen!
Ditzelfde geldt ook voor de dames die naar de Tante Betsy Outlet dag gaan, vergeet je entree kaart niet!!
En heel veel plezier! Ik verheug me erop en ik heb heel wat dames in stuiterstemming gebracht door mijn filmpje...dus ik hoop dat jullie vannacht goed slapen en ikzelf natuurlijk ook ;). 


Lots of love from Susan

14 opmerkingen:

 1. Ik heb er zin in. Tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik ben zo benieuwd morgen! Ik heb er in ieder geval zin in.
  Tot morgen! Ik ga nu eerst je filmpje even bekijken.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om alle jurkjes nog eens voorbij te zien komen. Mijn uitnodiging ligt klaar, ik heb er zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas kan ik de 2 dagen niet...wat had ik het geweldig gevonden...maar goed. Twee vragen: Ik hoop dat je wat stukjes gaat filmen! Lijkt me zo leuk om er even wat van te zien!
  En: wat gebeurt er met de jurken die overblijven..?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier! Jammer dat ik er niet bij kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier allemaal!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier morgen en overmorgen. Ik had er graag bij willen zijn, maar heb jammer genoeg verdrietige dingen te doen. Wie weet een volgende keer. Veel plezier in ieder geval!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Genieten morgen,en hoop dat we morgen op de groepen leuke gezellige foto's van jullie zien zodat de thuis blijvers ook mee kunnen genieten. Enne.....Rustig aan hè Susan.x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt jammer dat ik niet kan. Het kriebelt wel een beetje! Ik ga in ieder geval je filmpje nog eventjes terug zien. :-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk filmpje Susan! Veel plezier morgen! Ik lees morgen vast wel op Facebook hoe het geweest is. Ik ga me vast verheugen op zaterdag! Lieve groetjes, Linda (van Laar)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het was een leukfilmpje en goed van je dat je de jurkjes weer even aan gedaan hebt.
  Veel plezier morgen/ vandaag bij tante

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was een leukfilmpje en goed van je dat je de jurkjes weer even aan gedaan hebt.
  Veel plezier morgen/ vandaag bij tante

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.