dinsdag 9 februari 2016

Tante Betsy Love Tuesday


Vanmorgen zag ik drie OOTD's van jurkjeszusjes die toevallig alledrie besloten hadden vandaag dezelfde jurk aan te trekken. 
Ik heb de dames niet gevraagd of het okay was om hun foto's te delen, maar heb al vaker van deze dames een foto mogen delen ;). 
Ik maakte er deze collage van, wat zien ze er alledrie heerlijk zomers uit. 


Ik kreeg weer vijf inzendingen binnen van Tante Betsy girls en een Tante Betsy wannabee...ja ook die mogen mee doen hoor ;). Ik maakte een sneakpeak collage. 
Leuk dat er toch nog altijd dames zijn die zich aanmelden voor de Tante Betsy kadobon winactie, een kadobon ter waarde van €50 valt er te winnen. 
Wil je ook meedoen, meld je dan meteen aan, een foto insturen kan nog tot valentijn. Zondag de 14de maak ik de winnares bekend!


Vandaag deed ik mijn Bibi Red aan, rood is een van mijn lievelingskleuren en ipv weer een rode Apollo legging aan te doen besloot ik een petrolblauwe thermolegging aan te doen met mijn blauwe Sendra laarzen. Zo happy mee!
Bedankt girls nog voor al jullie leuke reacties op mijn blogposten, ik zit op dit moment in de relaxmode met manlief dus doe het lekker rustig aan. 


Lots of love from Susan

2 opmerkingen:

  1. Ja super toevallig! Het is ook een super leuk jurkje! Jij ziet er ook fantastisch uit vandaag! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is ook wel een érg leuk jurkje van de jurkenzusjes! Zeker gecombineerd met dat oranje.
    Fijne dag vandaag! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.