vrijdag 19 februari 2016

Do you see the theme Friday


Hey girls zien jullie in mijn negenluik met jullie inzendingen een terugkomend thema. Vast wel :). 
Natuurlijk kom ik weer wat leuke vrolijke foto inzendingen van jullie delen, maar ook een leuke like en win actie op Facebook van Tante Betsy. 


De hoodie vesten/jurken staan eindelijk in de webshop van Tante Betsy http://www.tantebetsy.com/nl/vestjes.html, ik heb al een favoriet gezien. Het liefst ga ik natuurlijk voor een knalkleur, maar zwart draag ik ook graag en de hoodie black fit met knalroze rits zou mij heel mooi staan :). Dus ook ik waagde een kansje op https://www.facebook.com/tantebetsyfashion
Psst niet er meteen vandoor gaan hè of dadelijk wel weer terug komen en genieten van de inzendingen van de Tante Betsy girls, onze foto modellen :). 

We zien helemaal bovenaan links Neeltje in een leuke groene polkadotjurk van Tante Betsy, volgens mij van de zomer 2015 collectie. 

Dan hebben we Es(sebes) met een Tante Betsy rokje in de lift, ze doet een oproep om meer Tante Betsy rokjes ;). 

Helemaal rechtsboven hebben we Susan met haar dress Mimi Green.

In het midden hebben we aan de linkerkant Sandra met twee liftfoto's, ja zo sta je meteen helemaal erop... Ze heeft dress Mimi Blue aan en in de andere foto dress Tika Black en ja ik herken een oranje Apollo panty die ze kocht bij Sokken-online.nl

Aan de rechterkant hebben we Tinie met haar geliefde zippie jurkje, maar zo te lezen wil ze meer kleur :D. Nou lieverd die gaat er met de zomercollectie zekers komen! En ja de Bibi Red en Bibi Green zijn ook mooierds :). 

Beneden links hebben we Maite in haar Bibi Black met een lang zwart vest. 

Esther is helemaal klaar voor de lente, ja we gaan voor leuke bloemenprints maar er komen ook veel leuke andere prints. Ze draagt op de foto dress Spoonflower Black. 

En dan nog een keer Bibi Black, Miriam schrijft dat ze veel complimentjes heeft gekregen. 
Altijd leuk om te horen! Die krijgen we graag, ik merk wel omdat ik iedere dag een vrolijk opvallend jurkje aan heb, dat je dan niet meer zo snel complimenten krijgt. 
Maar die geef ik mezelf wel iedere dag...eigenlijk doe ik dat door mijn lijf te hullen in zo'n vrolijke Tante Betsy jurk :D. We maken gewoon van iedere dag een feestje!

Lots of love from Susan

7 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja heerlijk is het hè om al die leuke inzendingen te zien. Geniet er altijd van en verheug me nu al op de volgende keer! Maar voor nu begin ik af te tellen naar volgende week zaterdag...yeahhh! Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hihihi ja dat had ik pas ook toen mijn sponsor Urban Hippies een blogpost aan me wijdde :). Geniet maar lekker van je jurk en de complimentjes! Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Ik geloof dat ik van de zomercollectie alle printjes wel mooi vind. Dat wordt nog lastig kiezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne foto's met allemaal blije dames. (Ja Susan ik snap volkomen waarom jij graag foto's van ons wil. Zo leuk om te zien! ;-)) Ik was door omstandigheden een paar dagen niet in blogland dus heb even terug gelezen. Die groene laarzen!!!! Waar vind je dat toch altijd....XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om mezelf zo te zien. Oh, wat kijk ik uit naar de nieuwe jurken. De hoodies zijn leuk om te zien, maar ik heb liever een nieuwe jurk. Dus afwachten nog maar even.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.