zaterdag 20 februari 2016

Love my Betsy Black Saturday

Hey girls opeens komt daar het moment dat je bedenkt, oops de blogpost van vandaag...wat ga ik weer schrijven. We moeten zo weg...ja naar Duitsland, maar ben nog even thuis dus ratel een eind weg, terwijl ik ook een plieng hoor van Messenger ;). 


Vandaag gekozen voor mijn Betsy Black, zo'n heerlijke jurk, ik heb die doorknoopjurk van afgelopen zomerseizoen in diverse kleuren. Love them!
Terwijl ik eerst niks wilde weten van de retro look merk ik dat ik er nu wel voor val...nou ja niet te retro ;). 
Ook al is de jurk zwart, die bloemetjes maken de jurk een vrolijke jurk. 
Met de nieuwe zomercollectie komen ook weer een aantal doorknoop jurken, deze keer wel dichtgenaaid zodat je dat zelf niet hoeft te doen :). 


Mijn zwarte Sendra laarzen vandaag aangedaan, die zitten zo fijn. Ook helemaal happy mee. 
Vandaag weer wat spullen op MP gezet, heb dringend budget nodig voor de jurkjesdag voor het geval daar een jurkje of zo aan mijn vingers blijft hangen, maar vooral voor de nieuwe collectie die hopelijk snel komt. 


Nee lieverds ik heb geen insiders info en weet niet wanneer die komt, wist ik het maar hihi. 
Maar Tante Betsy heeft het razenddruk dus die laat ik zoveel mogelijk met rust ;). 
Hopelijk zijn de Tante Betsy jurkjes in grote getale aanwezig aanstaande zaterdag op de jurkjesdag. Neem je er anders eentje mee voor een leuke fotoshoot?! Ik zou dat heel leuk vinden en Tante Betsy ook :). Ook al is ze er niet bij, toch is ze er ook wel bij, ze heeft namelijk ook aan deze dag bijgedragen hoorde ik van de organiserende jurkjeszusjes. 

Lots of love from Susan

2 opmerkingen:

 1. Je Sendra's zijn écht mooi. En ze worden alleen maar mooier met dragen, denk ik. Lekker veel aandoen dus! :-))
  Fijne zondag!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk neem ik een TB volgende week zaterdag - hoe leuk is dat ! & natuurlijk geweldig om er een foto te maken met heel veel TB dames - goed idee xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.