maandag 22 februari 2016

Tante Betsy Girls Monday


Nog 5 nachtjes slapen en dan is het zover, de dag waar veel jurkjeszusjes naar uit hebben gekeken en ik las vanmiddag dat Petra ook komt. 
Ik ken Petra nu dik een jaar, ik kocht eens een Tante Betsy jurkje bij haar en we zijn contact blijven houden, zo leuk dat ze ook komt!

Ze deelde pas weer eens een Tante Betsy OOTD,  ja zelfs als je zwanger bent kun je je Tante Betsy dragen ;). 

Petra deed ook mee met de Tante Betsy kadobon winactie en maakte een leuke collage. Ik zie wel 8 verschillende Tante Betsy jurkjes :). 

Brigitte is van de jurkjesdag organisatie en kijk welke geweldige jurk ze heeft weten te scoren, deze Tante Betsy zie je zelden. Oh hij is zo leuk (I love pink!) en hij staat haar prachtig!

Thea heeft even moeten wennen aan Tante Betsy maar is nu om, je kunt zien dat ze graag groen draagt ;). Ze heeft in de collage alledrie haar Tante Betsy jurken gezet; Love the Forrest Mint aan, Pepita Green en Bibi Green. 

Wendy heeft een foto gedeeld van haar lievelings Tante Betsy jurkje. Love it! 
Ik heb het jurkje zelf ook een tijdje geleden kunnen scoren, het is van een oudere collectie. Ik hou wel van zo'n panterprint jurkje :). 

Mirjam schrijft over haar foto; ik was vanmiddag opnieuw zo enthousiast geworden over een van mijn oudste tante betsy jurkjes. Zie het maar als opnieuw verliefd, dus ik dacht doe gek! Hihi ja ik ken die jurk dan ook niet, heb hem nog nooit eerder gezien. Maar zo leuk toch dat je zo kunt genieten van je Tante Betsy jurkjes. 

En last but not least een collage van Lizette, ze is pas aan de Tante Betsy jurkjes. Ik herken dress Love the Forrest Black en Dress Trixie. 
En kijk haar eens happy wezen in haar jurkjes! Ze kreeg hulp bij Pantalone in Eindhoven, een geweldige winkel met geweldig fijn personeel die je met raad en daad bij staan. 
Femke van Urban Hippies blogde er pas ook over http://www.urbanhippies.nl/blog/shops-webshops/de-kunst-van-het-kleden/
En Lizette heeft ook zo'n leuke hip pocket en roosjes van Urban Hippies!
Volgens mij heeft ze onlangs bij de kortingsactie weer eentje gescoord, ja die tasjes zijn ook reuze handig, ik had er gisteren ook eentje om op het verjaardagsfeestje van mijn broer. 

Zo girls ik ga er weer vandoor, ik hoop dat jullie net zo van de inzendingen genieten als ik doe. Dikke knuffels en bedankt nog voor jullie felicitaties voor mijn broer. Och weet je wat ik deel nog even de foto die gisteren gemaakt werd van het groepje dat 32 jaar geleden ook op de foto stond (nou ja zes van ons, de meest linkse dame was er niet bij toen mijn broer 18 werd ;)). 

Lots of love from Susan

7 opmerkingen:

 1. Superleuk weer deze collectie van foto's.
  En ook de foto van vroeger en nu , niks veranderd :-)
  lfs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's weer, met alle mooie dames in dito jurkjes. Die van Wendy kende ik nog niet, leuk hoor met die panterprint. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's weer, met alle mooie dames in dito jurkjes. Die van Wendy kende ik nog niet, leuk hoor met die panterprint. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee I see myself ! Leuk weer om te zien al die mooie vrouwen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie en vooral vrolijke jurkjes en dames!

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer de bammer gaat het mij niet lukken om er zaterdag bij te zijn maar hoogstwaarschijnlijk kunnen we hier later wel een beetje meegenieten van de kleurenexplosie op de jurkjes dag! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt gaaf om je blog te lezen en mijn eigen blije ik tegen te komen! Jaahhhh heb nog n rode besteld! Kon t niet laten ☺️

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.