vrijdag 12 februari 2016

Checking all the participants Friday


Zo girls ik heb net eens even de lijst bij gewerkt, er hebben zich de afgelopen dagen weer een aantal dames aangemeld om mee te doen met de Tante Betsy Saturday Give Away die loopt tót zondag Valentijnsdag. 
Op dit moment zo'n 39 Tante Betsy girls of Tante Betsy wannabee's die mee doen. 
Een aantal dames heeft nog geen foto ingestuurd, Edith, Esther K, Pippa's Esther, Martine, Willeke en Petra v S...voel je niet gehaast hoor dames, jullie hebben nog t/m morgen om een leuke Tante Betsy foto, fotocollage in te sturen en zullen er vast mee bezig zijn. 


Ik checkte net ook op Instagram https://instagram.com/365happytantebetsydresses/ wie allemaal de actie gedeeld hebben en kwam daar opeens een aantal namen tegen die de actie gedeeld hebben, maar hun namen herken ik niet, vermeld altijd even je Instagram naam als die veel afwijkt van je naam hier. 
Het kan zijn dat je hier al een reactie hebt achtergelaten onder de blogpost http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/01/tante-betsy-saturday-give-away.html, als niet doe dat alsnog en natuurlijk is een van de vereisten een Tante Betsy foto naar mijn emailadres te sturen. 


De actie delen op Instagram levert extra kansen op.
De actie openbaar delen op Facebook levert ook extra kansen op. 
Patricia, Brigitte, Marieke, Hilde, Sandra V, Esther K, Manja, Dinah, Mariska, Sandra vd B, Peertje peer, Jasmijn, Mirjam vd G, Astrid, Sabina, Henrike, Esther H hebben dat allemaal gedaan. 
Staat je naam hier niet bij en heb je het wel gedaan, meld het dan nog even of deel hem alsnog Openbaar, ik heb de actie net nog eens gedeeld op mijn Facebook pagina, dus van daar kun je hem openbaar delen https://www.facebook.com/365daysofhappytantebetsydresses


De actieve dames, die regelmatig hier op mijn blogposten een reactie achterlaten krijgen natuurlijk ook allemaal een extra kans. Deze reacties maken het bloggen voor mij zo leuk en daarmee voor jullie ook ;). Leuk dat ik jullie foto's mag delen zodat de andere Tante Betsy girls er ook van kunnen mee genieten. Ik maakte net een willekeurige collage van enkele Tante Betsy girls :). 


Allright Tante Betsy girls, nog twee daagjes geduld hebben en dan maak ik met valentijn bekend wie gewonnen heeft. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid in de avond zijn, maar als je geluk hebt al eerder. Zondag zijn hier nog carnavalsoptochten en wie weet gaan we naar eentje kijken, dus ik weet nog niet wat die dag allemaal in de planning staat. 
Oh ja bijna vergeten, ik zag in mijn mailbox dat Urban Hippies een kortingsactie heeft op de Hip Pockets, 25% korting, die korting was maar 24 uur en die mail kreeg ik gisteravond...dus alleen vandaag nog geldig! De kortingscode staat hierboven in de afbeelding vermeld! http://www.urbanhippies.nl/4-bags-purses

Lots of love from Susan

13 opmerkingen:

 1. Zeker spannend! Extra spannende dag, mijn oudste dochter kan met haar hockey team kampioen worden van de zaalcompetitie. Dus zondag loop ik de hele dag met een gezonde spanning..hihi. Vanavond nog even mijn wishlist bijwerken van de nieuwe collectie...teller staat op 18....hahaha. Fijn weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh spannend!Duimen draaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aftellen -- nog 2 nachtjes slapen & wat fijn dat je al zoveel foto's hebt gehad ! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaah! Hallo lieve Susan, ik ga toch ook maar een keertje meedoen aan die leuke win-wedstrijd van je! Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Suus leuk dat je mee doet, maar graag even een reactie achterlaten onder de winactie blogpost! Heb dit je ook al gemaild...fotoinzending check ;). Dikke knuffels van Susan

   Verwijderen
 5. Je hebt het er maar druk mee Susan! Succes met je "administratie" en een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is een hele administratie...daarom kan ik ook niet aan likes beginnen hihihi en alleen maar alle reacties dat dames willen mee doen onder de winactie blogpost...anders is het helemaal niet te doen.
   Inmiddels geleerd dat ik meteen moet noteren als de Facebook actie gedeeld is, anders is die niet meer te zien...
   Och ja ik doe het met liefde, zit wel al drie uur met mijn ipad op mijn schoot...wel nog even bij de zusjes op bezoek geweest ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 6. En nu... nog maar één nachtje :-))))
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super spannend. En wat leuk dat er zoveel lady's mee doen, dat zal wer leuke collages opleveren..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb nog een extra tasje besteld, kon het niet laten! xxxLizette

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.