maandag 29 februari 2016

About Hip Pockets and my OOTD Monday

Hey girls weten jullie nog dat Urban Hippies een ontwerpwedstrijd, 'ontwerp je hip pocket', had?
Misschien hebben jullie inmiddels al gelezen, op het blog of op de Facebook pagina van Urban Hippies, wie gewonnen heeft...


Ik vind het helemaal super dat Tante Betsy girl Lizette tot de winnaars hoort. Nogmaals gefeliciteerd Lizette met je prachtige ontwerp! 
Het duurt nog even voordat de winnende hip pockets (ja er komt nog een andere hip pocket) ook in de webshop te koop is en de stenen winkels die Urban Hippies produkten verkopen. Lees hier de blogpost van Femke van Urban Hippies; http://www.urbanhippies.nl/blog/urbanhippies/dit-zijn-ze/


Jammergenoeg geen roze...daar had ik me zo op verheugd. Want die mis ik echt om bij mijn Tante Betsy jurkjes aan te doen. 
Afgelopen zaterdag voor jurkjesdag wilde ik eigenlijk een hip pocket om doen, maar mijn rode en mijn blauwe vond ik toch niet bij mijn outfit passen, dus deed ik mijn zwarte Kunstboer tasje om. 
Vandaag had ik hem ook om toen ik naar een kiala punt in de buurt liep om Tante Betsy jurkjes te versturen die ik verkocht heb. Thuisgekomen koos ik weer voor mijn blauwe hip pocket, zo heb ik toch mijn telefoon bij de hand als ik door het huis huppel. 


Vandaag koos ik weer voor een Apollo panty van Sokken-online.nl, Wild Aster, die kleur komt terug in mijn Tante Betsy jurkje en staat mooi bij mijn groene Sendra laarzen. 


Hier nog een leuke foto van Lizette die helemaal happy was met haar gewonnen Apollo panty, Wendy maakte deze foto van ons. Lizette had even het jurkje gepast dat ik te koop had, Petra heeft ook een hip pocket om, een denim hip pocket. En Lizette heeft hem even over haar schouder hangen ;). 

Lots of love from Susan

2 opmerkingen:

 1. Ik had er al iets van gezien op Facebook. Vind die met die roos erg mooi en de kleuren spreken mij ook erg aan. Ben benieuwd naar de nieuwe tasjes..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gedaan Lizette!!
  En Urban Hippies heeft weer een giveaway!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.