dinsdag 23 februari 2016

Creative Tante Betsy Tuesday


Hey girls vandaag hadden we een heerlijke high tea en een leuke workshop bij Huis en Sfeer in Landgraaf, een activiteit van onze werkplaats mode en textiel. 
Ik heb weer genoten en ben heel trots op mijn krans die ik daar maakte. 


Ik ga er zo op mijn creatief blog wat meer over vertellen; http://365dagencreatief.blogspot.com/2016/02/creatieve-dankbare-dinsdag.html?m=0
Vandaag deed ik een Tante Betsy jurkje aan van een oudere collectie. Ik deed deze heel bewust vandaag aan omdat ik zoiets had dit is de oudste Tante Betsy en die mag wel vies worden...nou ja liever niet, maar voor het geval dat...


Ik wist al dat we een krans zouden gaan maken en we hadden ook een leuk afscheidskado voor onze collega Carla die deze week haar laatste week bij ons werkt. Ik maakte, naaide, vorige week dinsdag voor de allereerste keer een poesje, ja ik noem het gewoon bij de naam ;). 
Carla houdt van katten en ik zocht een leuk stofje voor haar uit. Mike een mannelijke collega van me, zorgde dat de poes, de kat, snorharen kreeg en dat de pootjes ook tenen hadden. Daar was de tijd te beperkt voor om zelf te doen en het is ook wel leuk om dat samen met een collega te doen, wij hebben het langste met haar samengewerkt (nou ja van de aanwezige werkende collega's ;)). 


Toen we vorige week in het magazijn op zoek waren naar stofjes voor deze workshop, kwamen we een leuk stofje tegen met poesjes op en we besloten haar voor de gek te houden. Ze had namelijk al gevraagd voor een katje, als afscheidskado (nadat ik er tijdens haar afwezigheid al aan begonnen was, we werken niet alle dagen samen). 
Een ander collegaatje maakte een nekrol van de stof, die kreeg ze tijdens de high tea aangeboden ;). 


Allright girls toch meer tekst als de bedoeling was, ja ik ben nu eenmaal een kletskont. Ik ga nog wat foto's erbij zetten. Leuk om te zien wat iedereen ervan gemaakt heeft! 
Ik heb genoten en mijn collega's, werkcoaches en onze nieuwe stagaire ook (die viel met haar neus in de boter, niet letterlijk natuurlijk whahaha ;)). 

Lots of love from Susan

4 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit, leuke kransen zijn er gemaakt en de poes ook natuurlijk :-)
  lfs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wat valt mij nou op aan deze foto : jij als enige in kleur tussen al de donkere kledingstukken - wat een sombere tijd is her voor veel mensen om er zo bij te lopen -het kan toch veel leuker xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, die groepsfoto en die enorme variatie in kransen!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gezellig uit, leuke kat heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.