donderdag 28 juni 2018

Looking good in Tante Betsy from XS to XXXLHey girls wat een heerlijk enthousiaste reacties op de winactie die ik gisteren startte Tante Betsy Summer Sale SS2018 Giveaway, I love it!
Om de dames die nog graag wat in de sale willen gaan scoren het makkelijker te maken, riep ik de hulp in van Tante Betsy girls.
Zodat jullie kunnen zien dat ook jij er prachtig uit kunt zien in een Tante Betsy jurk/outfit, of je nu een maatje extra small hebt of dat je een plus size maat hebt. Stuk voor stuk stralen de Tante Betsy girls. Heerlijk ook om te zien hoe leuk de Tante Betsy jurkjes en outfits gecombineerd worden, met een paar gave cowboylaarzen, Dr. Martens laarzen, met sneakers of klompjes. 
Je gaat foto's voorbij zien komen van Aimeé, Karin, Caro, Corine, Tjaaktje, Heidi, Hennie, Jacqueline, Jelka, Annette en Esther. Ik ga proberen om de foto's te verdelen onder de diverse lichtingen van de SS2018 zomercollectie, te beginnen bij de allereerste lichting die zekers in de sale gaat. 
In de eerste lichting van de SS2018 zomercollectie zaten de effen zippie jurken, Dress Sporty, die al in de sale zijn.

Maar ook de Cactus print jurkjes, de Lucy Viola en Lola Viola jurkjes. Deze jurkjes vallen allemaal op maat.
Dress Lynn Circles en Dress Vera Circles. Deze twee jurken vallen ruim, vooral Dress Lynn kun je het beste in een maat kleiner kopen.


Dress Snappie Cross en de Hoodie Fit vesten. De Snappie jurk valt een maat groter!


En niet te vergeten Dress Victoria Gallop. Dit model valt op maat.
Ik liet zelf een overzicht zien in de blogpost Tante Betsy SS2018 Summer Collection van de eerste lichting.
Van de tweede lichting heb ik natuurlijk ook leuke foto's voor jullie, zelf maakte ik destijds ook een overzicht hoe de jurkjes bij mij staan, met de afmetingen erbij Tante Betsy SS2018 Summer Collection part two fotoshoot

Dress Joyce Du Deer en Dress Betsy Bloms (de eerste heb ik in een maatje groter en de doorknoopjurk valt op maat).
Dress Button Down Birds en Dress Auntie Birds (de eerste valt een maat groter en de auntie een maat kleiner).

Ik zie dat de Big Summer Sale in de Tante Betsy webshop al van start is gegaan.
Zelfs de High Summer collectie, dat was de laatste lichting van de SS2018 zomercollectie ook al in de sale gaat. Ik zal morgen daar nog foto's van laten zien.
Ik deelde ze zelf een overzicht in de blogpost It´s Tante Betsy High Summer time.Lots of love from Susan